Wpisy 1 128 289 – 1 128 388
25 września 2012 11:20 → 25 września 2012 12:22, 100 wpisów
MrPaweł
Mi też. O gustach się co prawda nie dyskutuje, ale jednak coś takiego jak dobry smak powinien niektórych powstrzymywać nad wydawaniem na świat takich potworków dla pokręconych.
Całe szczęście, że "twórca" nie wpadł na genialny pomysł by zrobić lampę ze swojego zmarłego pupila lampę jak ten świr co przerobił wypchanego kota na model latający typu jeśli dobrze pamietam helikopter
Mi też. O gustach się co prawda nie dyskutuje, ale jednak coś takiego jak dobry smak powinien niektórych powstrzymywać nad wydawaniem na świat takich potworków dla pokręconych.
Całe szczęście, że "twórca" nie wpadł na genialny pomysł by zrobić lampę ze swojego zmarłego pupila lampę jak ten świr co przerobił wypchanego kota na model latający typu jeśli dobrze pamietam helikopter
senna i trisetum
Dla ExP to zdrapka bez sensu. Zabawy mało bo drapania mało. Szanse na zwrot przy zakupie na ten przykład 10 zazwyczaj rzadne podczas gdy przy 50 szybkich 10 coś tam człowiek czasami wydrapie na otarcie łez.
Dla ExP to zdrapka bez sensu. Zabawy mało bo drapania mało. Szanse na zwrot przy zakupie na ten przykład 10 zazwyczaj rzadne podczas gdy przy 50 szybkich 10 coś tam człowiek czasami wydrapie na otarcie łez.
ja juz sz50 nie widziałem dawno dzisiaj miałem 2 x zodiak i 2 zł w każdej
.
Znaleziono rękopis potwierdzający, że Jezus miał żonę
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/znaleziono-rekopis-potwierdzajacy-ze-jezus-mial-zo,1,5251337,wiadomosc.html
.
Znaleziono rękopis potwierdzający, że Jezus miał żonę
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/znaleziono-rekopis-potwierdzajacy-ze-jezus-mial-zo,1,5251337,wiadomosc.html
.
ciekawe, czy w tej edycji ExP główne wygrane t e ż pozostana po stronie aktywów teesa
no coś Ty, może choć jeszcze jedną z pozostałych trzech ktoś gdzieś jednak zdrapie - jak w poprzedniej - pół na pół
- troche losów pełnych i trochę z pełnych sprzedanych
- troche losów pełnych i trochę z pełnych sprzedanych
oczywiście przez przypadek - bo skąd by mieli wiedzieć
chyba może się trafić, że wszystkie w jednej żb, czy - nie może ?
chyba może się trafić, że wszystkie w jednej żb, czy - nie może ?
do dziś nie wiem czy te 3 tysiaki przez te miesiące to netto czy brutto
A u mnie gostek z żb miał przez dwa dni wywieszone, że
"tu padło od metra w drapce takiej to a takiej' - bo
nikt juz nie chciał kupować , i jak miał mówić:
-"a może drapkę Pani, Pan życzy ? - do równego..., są szanse..." - zgodnie z wytycznymi z centarali , to
Go strzelało od komentarzy
"tu padło od metra w drapce takiej to a takiej' - bo
nikt juz nie chciał kupować , i jak miał mówić:
-"a może drapkę Pani, Pan życzy ? - do równego..., są szanse..." - zgodnie z wytycznymi z centarali , to
Go strzelało od komentarzy
trisetum
A znając nasze realia jakoś bym się nie zdziwiła gdyby pierwszą nagrodę wydrapał jakiś krewny lub znajomy królika z tego czy innego układu biznesowo-politycznego
A znając nasze realia jakoś bym się nie zdziwiła gdyby pierwszą nagrodę wydrapał jakiś krewny lub znajomy królika z tego czy innego układu biznesowo-politycznego
trisetum
ja z plusem, ale z tego, co słychać, widać tak 1/3-1/4 gra bez
ja z plusem, ale z tego, co słychać, widać tak 1/3-1/4 gra bez
trisetum
O ile w ogóle akcje lotto to wyłącznie z +
kondi1
Czy doświadczenie astronomiczne rozpoczęte
O ile w ogóle akcje lotto to wyłącznie z +
kondi1
Czy doświadczenie astronomiczne rozpoczęte
medea, dzisiaj w grupie stawiam na Twoje 24 bo i mi z numerologii wychodzi
trisetum
zobacz - paragraf 16 i 17 regulaminu exp - zaświadczenie, ewidencja - czyli, tak ścichapęk raczej - podawane jest brutto
zobacz - paragraf 16 i 17 regulaminu exp - zaświadczenie, ewidencja - czyli, tak ścichapęk raczej - podawane jest brutto
kondi1
Ja w takie dni zawsze puszczam CH/T bo jakoś tak jest, że jak reszta jest pusta to w tym chybiku zawsze coś sie trafia
Ja w takie dni zawsze puszczam CH/T bo jakoś tak jest, że jak reszta jest pusta to w tym chybiku zawsze coś sie trafia
ale r36 jak wygram w ex pensji to 10% zabieraja z jakiej kwoty 100 tys czy razem to liczą ?
Lila, żeby nie było, że tam coś tam, ale:
1. Jakimś cudem złamały mi się dwie [z czterech] nogi w taborecie
2. Wczoraj przed 22:15 wyskoczyło mi âzimnoâ na dolnej wardze
3. Na kolację jadłem koreczki cebulowe popijając oczywiście bimberkiem, a ostatnią kasę wydałem na MM, więc zabrakło mi na pastę do zębów, która akurat wczoraj się skończyła
4. Na domiar złego szczoteczka do zębów wpadła mi do muszli klozetowej
5. Skończyło się też szare mydło, soda, liście laurowe i wszystko, czym można byłoby odświeżyć oddech po tej chyba najostrzejszej cebuli, jaką w życiu jadłem.
6. Kac wywołuje niekontrolowane odruchy, przez co mógłbym niechcący pociągnąć Ci z bańki, a tego bym nie przeżył.
6. No i ten pyrpeć na językuâŚ
Ale, jak mimo to nie masz nic przeciwko, to dawaj pyziora
1. Jakimś cudem złamały mi się dwie [z czterech] nogi w taborecie
2. Wczoraj przed 22:15 wyskoczyło mi âzimnoâ na dolnej wardze
3. Na kolację jadłem koreczki cebulowe popijając oczywiście bimberkiem, a ostatnią kasę wydałem na MM, więc zabrakło mi na pastę do zębów, która akurat wczoraj się skończyła
4. Na domiar złego szczoteczka do zębów wpadła mi do muszli klozetowej
5. Skończyło się też szare mydło, soda, liście laurowe i wszystko, czym można byłoby odświeżyć oddech po tej chyba najostrzejszej cebuli, jaką w życiu jadłem.
6. Kac wywołuje niekontrolowane odruchy, przez co mógłbym niechcący pociągnąć Ci z bańki, a tego bym nie przeżył.
6. No i ten pyrpeć na językuâŚ
Ale, jak mimo to nie masz nic przeciwko, to dawaj pyziora
kondziu...a tak na poważnie jakby tak było jak piszesz to takiego pawia jakiego bym wypuściła to ty pierwszy raz w życiu byś takiego zobaczył
trisetum
Ja bym się raczej zapytała czy jak już mi zabiorą te 10 % to jakim prawem potem jeszcze zwiną mi od tych miesięcznych wypłat zaliczkę na podatek dochodowy
Ja bym się raczej zapytała czy jak już mi zabiorą te 10 % to jakim prawem potem jeszcze zwiną mi od tych miesięcznych wypłat zaliczkę na podatek dochodowy
lila, ja się tylko grzeczni epytam gdzie ta wczorajsza jedynka się urwała? bo u mnie przynajmniej połowa tych parek weszła
lila, specjalnie właśnie o tej godzinie zrobili czat-jak nikt nie ma czasu
kondi1
Błagam ty o parkach nie wspominaj jak sobie przypomnę ten wysyp moich żelaznych w jednym losowaniu o 14-stej to mi się rozkłada moja kieszonkowa kusza z tłumikiem
Błagam ty o parkach nie wspominaj jak sobie przypomnę ten wysyp moich żelaznych w jednym losowaniu o 14-stej to mi się rozkłada moja kieszonkowa kusza z tłumikiem
A ja ostatnio w ogóle nie mam wyczucia do moich pupili 48,50,51,55,63,78
Ja też straciłam płynność finansową tuż przed dzisijszym fartownym dniem. Jak o czternastej nic nie trafię to niestety nie ma zmiłuj na wieczór wyłącznie typowanko na MP
Ja też straciłam płynność finansową tuż przed dzisijszym fartownym dniem. Jak o czternastej nic nie trafię to niestety nie ma zmiłuj na wieczór wyłącznie typowanko na MP
lila, które z moich dzisiejszych faworytów masz na NIE:
7,12,17,18,22,26,32,50,51,56,65,80?
7,12,17,18,22,26,32,50,51,56,65,80?
Aktualnie do wygrania:
20 po 6 000 złotych
345 po 4 złotych
5 859 po 32 złotych
58 646 po 16 złotych
Aktualna pula na wygrane: 4 027 827 złotych
Na stronie TS o nowej zdrapce. 345 wygranych po 4 zł
20 po 6 000 złotych
345 po 4 złotych
5 859 po 32 złotych
58 646 po 16 złotych
Aktualna pula na wygrane: 4 027 827 złotych
Na stronie TS o nowej zdrapce. 345 wygranych po 4 zł
wow nikt nie wyrzucił ekstra pensji do kosza http://www.lotto.pl/zdrapki/aktualnosci/ekstra-pensja-zdrapana-w-suchej-beskidzkiej
***player***
pewnie się pomylili - to też ludzie - pewnie zaraz ktoś przeczyta i poprawią...
a ja tak patrzę w tą starą exp - i - podana jest data 'zamknięcie sprzedaży'... w tej nowej - nie ma... ?będzie szansa sprzedaż - aż wszystkie padną, czy też zmienią ?
pewnie się pomylili - to też ludzie - pewnie zaraz ktoś przeczyta i poprawią...
a ja tak patrzę w tą starą exp - i - podana jest data 'zamknięcie sprzedaży'... w tej nowej - nie ma... ?będzie szansa sprzedaż - aż wszystkie padną, czy też zmienią ?
Robal_36: nom, ale po prostu porażka jak ludzie nie odbierają wygranej lub grają i nie wiedzą że wygrali lub nawet kuponów nie chce im się reklamować jak są przeterminowane.
Robal
Pewnie termin upłynie i nie zdążą wykupić. TS powie ojeju ...co za pech
Pewnie termin upłynie i nie zdążą wykupić. TS powie ojeju ...co za pech
Pawcio
- ale najprawdopodobniej te dwie główne zostały nie sprzedane ...
Są takie miejsca gdzie tej zdrapki brakowało, ale i sa takie, gdzie pięć zeta w tą, czy w tą - ma znaczenie
- ale najprawdopodobniej te dwie główne zostały nie sprzedane ...
Są takie miejsca gdzie tej zdrapki brakowało, ale i sa takie, gdzie pięć zeta w tą, czy w tą - ma znaczenie
kondi1: niestety ostatnio rzadko bywam dlatego też jak zmieniam pewniaka to raz a na dłużej bo nie mógłbym często aktualizować. Jakby co to może nawet zmienimy moderatora tematu.
Robal w Katowicach EP poszła jak świeże bułeczki, tak jak domino, od pół roku już niema a na wioskach są całe paczki pozamykane albo sprzedał 10 sztuk z paczki.
***player***
no właśnie
i prawdopodobnie takie drapki, jak i jakieś kupony przegapione typu 4/10 i podobne, cóż - kasiorka z tego wchodzi na ten fundusz specjalny - bo - skąd brali by takie na zachętę - dwie bańki gwarantowane, czy bańkę, czy takie 200 na pierwszego J ?
no właśnie
i prawdopodobnie takie drapki, jak i jakieś kupony przegapione typu 4/10 i podobne, cóż - kasiorka z tego wchodzi na ten fundusz specjalny - bo - skąd brali by takie na zachętę - dwie bańki gwarantowane, czy bańkę, czy takie 200 na pierwszego J ?
player
lottomat
Pawcio
kondi1
No sam widzisz, że straciłam do nich wyczucie, ale mam nadzieję, że tylko chwilowo
lottomat
Pawcio
kondi1
No sam widzisz, że straciłam do nich wyczucie, ale mam nadzieję, że tylko chwilowo