Wpisy 1 127 289 – 1 127 388
24 września 2012 14:34 → 24 września 2012 16:20, 100 wpisów
michellex jutro będzie zmiana cyfr bo wyjazd przełożyłem na jutro i tam zagram
No i jeszcze teraz do mnie dotarło, że wpadło większość z moich żelaznych dwójek czyli 64/79,49/66,2/17,15/32 A ja akurat nie postawiłam na nie
multi...zobaczysz, że bedziesz miałostatnio też miałeś po mnieale beda jaja jak to się sprawdzi drugi raz
medea
tam, na te skrawki fuksa, taki trzeci się czaił znak...
z nieśmiałością
tam, na te skrawki fuksa, taki trzeci się czaił znak...
z nieśmiałością
multi multi plus 1984 wszystkiego dobrego wysokich trafnosci i 100 lat
takie miałem na 14-ą
16,21,24,34,36,66,68,78
zastosować przesunięcie ?
16,21,24,34,36,66,68,78
zastosować przesunięcie ?
Robal_36 wg. ciebie to dobrze ze TS poinformowal gdzie padla wygrana?
michellex
medea76
Lila
torsan
medea76
Lila
torsan
Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
michellex na wsi
jak zanm zycie to tam juz WRZE
albin
trudne pytanie
najkrócej
dla wiarygodności teesa - tak
z powodu takiej "życzliwości" i pewnych ludzkich przywar - nie
trudne pytanie
najkrócej
dla wiarygodności teesa - tak
z powodu takiej "życzliwości" i pewnych ludzkich przywar - nie
albinlotto dzięki za życzenia
komunikat na lottomat i tak idzie -
sprawdzana jest seria nadrukowana na tylną stronę papieru, także, czy by się uchowało...
sprawdzana jest seria nadrukowana na tylną stronę papieru, także, czy by się uchowało...
robal
16,24,68 bym zostawiła dałabym jeszcze coś z tych 72,5,67,75,73,45,48
16,24,68 bym zostawiła dałabym jeszcze coś z tych 72,5,67,75,73,45,48
michellex myślę że stała 10 zbytnio się nie opłaca myślę że nieraz trzeba robić zmiany tak góra najdłużej tydzień i zmiana
NA WSI padla wygrana jakies 900 mieszkancow i oni o tym informuja tam w tej wsi temat gl. kto trafil 6 w loto i niech tyllko wygrany cos kupi wiekszego odrazu widomo juz kto a moze juz wiedza jedyna rada wygranego wazlizki pakowac i dom w miesice najlepeij duzym misice
albinlotto założę się że niedługo to pokażą np; tvn-ie lub polsacie
multi...no jak uważaszja próbuje cos zdziałać swoją dziesiątką i innymi też oczywiście
to nie jest jakies 50 k tylko prawie 30 mln jak na wies to zbyt duzo aby tak poprostu informowac
albinlotto no rzeczywiście tak jak napisałeś TS raczej się nie martwi losem gracza tak jak to powiedział najlepszy prezenter studia lotto Ryszard Rembiszewski
albin...to jest to najpierw czlowiek chce wygrać, a potem problemszczególnie jak mała miejscowość
albinlotto przyznam że Rembiszewskiego mi brakuję w studiu lotto
multi multi plus 1984 wg mnie najlepiej on prowadzil losowania i jego osoba kojarzona odrazu byla z TS
michellex ja uważam że za dużo nie ma co wysyłać jeden zakład dzienny starczy takie jest moje zdanie choć oczywiście każdy ma inne
ta sytuacja jak ktos wygral na wsi , pokazuje film milioner z januszem gajosem, polecam obejrzec
albinlotto to prawda
michellex to ładnie trafiłaś 2 razy 7/10 to już coś
medea
- 72,5,67,75,73,45,48, to - dla jakiegoś simpatico capricorna nadaje się z pewnymi gwarancjami, czy bez gwarancji ?
- 72,5,67,75,73,45,48, to - dla jakiegoś simpatico capricorna nadaje się z pewnymi gwarancjami, czy bez gwarancji ?
medeo mam podobne do Twoich ale czy wpadna,ja juz nic nie
kontaktuje z tym losowaniem
kontaktuje z tym losowaniem
multi...ja swoja dziesiatke gram od 13 wrzesnia i ci powiem, ze sie kupon dosyc zwracał, pare razy 4/10, raz 5/10,raz6/10 no i dzisiaj, zobaczymy jak dalej pojdziea co do kuponów to nie ma co szaleć prawdatylo, że czasami strasznie kusi
kondi no dobry film pokazujacy polska rzeczywistosc wies niemalze chciala zezrec gajosa , wiec ten co wygral niech lepiej rzeczywiscie pakuje walizki i wyjedzie tylko pod oslona nocy hehe
muli...stawka x2a plusa i tak bym nie miała, a stawka pomnożyła
ale spokojnie spokojnie
96 procent nieważne, czy z małej, nie funkcjonującej w dżipiesach miejscowościach, czy z wielkiego miasta wysokich wygranych t a k się kończy
96 procent nieważne, czy z małej, nie funkcjonującej w dżipiesach miejscowościach, czy z wielkiego miasta wysokich wygranych t a k się kończy
michellex widzę że obrałaś mój sposób gry tygodniowy kupon jak najbardziej ja najlepiej na takim sposobie gry wychodzę ja wysyłam dodatkowy i jeszcze ten mam to wyjątkowo ja jestem poza moją miejscowością lubię grać w innych miastach bo wiem że to ma sens
robal
Dzisiejsi farciarze czyli Panna i Byk są przyjaźni dla Skorpiona więc moim zdaniem szanse masz duże. Niestety gwarancji jeszcze nie ośmielam się nikomu dawać, bo z moją trafnością różnie bywało
Dzisiejsi farciarze czyli Panna i Byk są przyjaźni dla Skorpiona więc moim zdaniem szanse masz duże. Niestety gwarancji jeszcze nie ośmielam się nikomu dawać, bo z moją trafnością różnie bywało
multi...ja zaczelam grać stała dziesiatką, ale nie wiem czy czasami jej nie pociągne dłużej niż tydz, dwa, bo chce grać nia do skutku
medea ok ok, ale - oprócz tych dzisiejszych była taka tyci tyci maleńka szansa dla koziorożca
michellex to dobrze 280 złotych piechotą nie chodzi
michellex moje zdanie jest takie że skutek już był i nie warto grać nimi dalej ale zrobisz jak chcesz a ja tylko wnioskuję moją praktykę gracza choć możesz jeszcze ją dać do czwartku włącznie
multi...ta dziesiatka w lipcu i w czerwcu miała 8/10ale wtedy jej jeszcze nie grałam
robal
Księżyc jest w Koziorożcu czyli ma on najmniejsze szanse w rodzince na trafienia, ale bezprzecznie ma
Księżyc jest w Koziorożcu czyli ma on najmniejsze szanse w rodzince na trafienia, ale bezprzecznie ma
dobra to ja uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych cześć do poklikania
.
ja też musze zmykaćMiłego Dnia wszystkim życzei wieczorkiem duuużych wygranych
już mnie k.urwa szlag trafi -jestem chory ostatnią kase 90 zł musiałem wydać na leki a tu w multi dałem 14, 48,80-było 14 ,48 79,normalni ku.rwicy w tym tuskolandzie dostanę i 2 zł wygranej -wy.jebać te rządy w pizde jego mać
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie:
nawet głupie 50 zł te ciulllllllllllllllllllleęęęęęęęętttttttaaaaa pilnują
Pafty.
Ale co rząd ma do Twojego c.....typowania?
Nie rozumiem.
Ale co rząd ma do Twojego c.....typowania?
Nie rozumiem.
Agatkaa.
Ja zawsze wysyłam na dwa dni.
Ja zawsze wysyłam na dwa dni.
Tak.
Ale tylko jedną dziesiątkę i jedną trójkę.
A jak wydrapię ze skarbonki jakieś drobne,to czasem wezmę coś na ch/tr.
Ale tylko jedną dziesiątkę i jedną trójkę.
A jak wydrapię ze skarbonki jakieś drobne,to czasem wezmę coś na ch/tr.
Chyba ,że są jakieś fajne liczby podane na MP to wtedy też skradnę.
emerytko
'leb'mi peka,halny wieje spac sie chce /ale szkoda dnia/to
proponuje picie kawy
'leb'mi peka,halny wieje spac sie chce /ale szkoda dnia/to
proponuje picie kawy
Ja właśnie też robię sobie
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie:
pafty
3/3 nie pilnują - wchodzą
ciężko pewnie będzie uwierzyć, ale
w ciągu ostatnich czterech losowań miałem - cztery - owszem - raz nie puszczona - tu byli złośliwi, bo ze "stałych"
Musisz odczynić, moze stanąć w przeciągu, to jak zawieje - wiatr zdmuchnie tego pecha, jakoś tak kombinuj
3/3 nie pilnują - wchodzą
ciężko pewnie będzie uwierzyć, ale
w ciągu ostatnich czterech losowań miałem - cztery - owszem - raz nie puszczona - tu byli złośliwi, bo ze "stałych"
Musisz odczynić, moze stanąć w przeciągu, to jak zawieje - wiatr zdmuchnie tego pecha, jakoś tak kombinuj
e46
Nie masz pomysłu ? to może wreszcie znowu ten z końcówkami ?
Nie masz pomysłu ? to może wreszcie znowu ten z końcówkami ?
Robal.
Ten z końcowkami to leci zawsze i wciąż.
Ten z końcowkami to leci zawsze i wciąż.
Jak Pafty stanie w przeciągu,to przy jego pechu ,nie wiadomo co sie zdarzy.
fakt
pafty
bez odpowiednich zabezpieczeń - nie stawaj w przeciągu
pafty
bez odpowiednich zabezpieczeń - nie stawaj w przeciągu
Robal.
Pafty.
Przecież to są dobre rady.
Przecież to są dobre rady.
A TY chciałbyś gotową dziesiątkę??
Tego Ci niestety nikt nie napisze,mimo szczerych chęci.
Tego Ci niestety nikt nie napisze,mimo szczerych chęci.
gry ts 0% wiarygodności-a tą 10 to i tak trafie naprzekór ciulętą z ts
Pafty.
Życzę Ci tego.Wierz mi.
Życzę Ci tego.Wierz mi.
------
----------------------
Witam ponownie.. .
----------------------
Witam ponownie.. .