Wpisy 1 126 873 – 1 126 972
24 września 2012 12:56 → 24 września 2012 13:21, 100 wpisów
i ta Twoja maść końska do czegoś się przyda - oby tylko jaja po niej końskie nie były
kondziu..jakbyś sobie tą maścia posmarował obolałe jajeczka to ugotowałyby Ci się chyba na twardo
nawet sie wyspac nie moge od 5 rano ***a z cierpliwoscia sluchalem jak przeciag na[ierdala drzwiami w futrynie i co jebane ***a 10 sekund JEB JEB wstalem o 10 i myslalem czy nie przy***olci noga w te drzwi
lila, mój znajomy dał namówić się na mała papryczkę! Nie żałował jak mu jęzor paliło, ale pożałował, jak poszedł sie odsikać
nie po to sie klade zeby byle ziemskie *** zmusilo mnie to wstania z niego
co za denny dzien jedyna przyjmenosc dalo mi wynitkowanie i umycie zebow ...
ja tam dzisiaj taką nitką moreno jajka podwiążę jak nie wylosuje całuśnej parki
ja mialem wyslac kupon ale jak tylko wpadnie 5 albo 10 z moich liczb to c*** ***ole rozbieram sie do naga i ide na osiedle krzyczec ze glupi c*** ze mnie
lila spokojnie bo od tego też może cos w plecach strzelić i znowu jakiegoś biednego konia będą musieli ubić, abyś maść miała
kondi1
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
co jest gorsze od napadu chichawy? powstrzymywanie sie od niejw miejscu publicznym
medea, bo to mój imiennik, a takie zwody zawsze mi odpala, że normalnie... tylko zęby wynitkować
kondziu...ja jak sie muszę powstrzymywać w miejscu publicznym to dopiero mnie głupawa łapiemam taki atak smiechu że płaczę a inni się smieją ze mnie
33 34
43 50
57 58
62 64
73 75
43 50
57 58
62 64
73 75
czesc wszystkim
Może coś z poezji np. bycie ogrodnikiem podlewającym mocno wysuszony ogród albo pgrzebaczem podżegającym płomienie w kominku namiętności
.witaj Lila
jakbym z zoną o nurkowaniu zaczął gadać, to zanim doszlibyśmy do sedna to juz ranek by był
kondi1
A to spisać trzeba i wydać jako poradnik "Nurkowanie w pościeli nie tylko dla orłów"
A to spisać trzeba i wydać jako poradnik "Nurkowanie w pościeli nie tylko dla orłów"
jeszcze nie dawno było mi zimno i po zupkę biegałem, a teraz mnie rozbiera
.
.
.witaj medea
.
.witaj medea
kondi1
W chińskiej poezji to oni piszą o gromadzących się chmurach, których starcie kończy albo wiosennym deszczem albo tropikalną burzą
W chińskiej poezji to oni piszą o gromadzących się chmurach, których starcie kończy albo wiosennym deszczem albo tropikalną burzą
Jakby ktoś chciał sobie poczytać jak kulturalnie świntuszyć polecam "Kwiat śliwy w złotym wazonie" czyli taki chiński przodek ***la