Wpisy 1 126 842 – 1 126 941
24 września 2012 12:35 → 24 września 2012 13:15, 100 wpisów
widzę,że ulala zaczyna odczuać presję lidera, bo miesza z pewniaczkami
lila zastanawiam się nad jednym...Ty taka wysoka, a ja niższy...jak to zrobimy?
kondi, takie szaleństwo tylko na 14- zobaczę czy układ gwiazd jest korzystny; mam 2x 6/6 i 9/9+ i 10/10+; jak nic nie będzie to na wieczór zagram skromnie
dlatego agatko nie lubię grać na 14, choć,...wtedy statystycznie idzie mi lepiej
kondziu....no jakoś musimy sobie dać radę,w takim razie jak nie chcesz na taboret to ja usiądę
wtedy jak się będę nachylał to potknę się o Twoje kolana i ...polecimy na Twoje plecy. No ja pintole, to by było
kondziu..jak się potkniesz to niekoniecznie polecisz na moje plecy.Ja polecę na plecy a ty?
i ta Twoja maść końska do czegoś się przyda - oby tylko jaja po niej końskie nie były
kondziu..jakbyś sobie tą maścia posmarował obolałe jajeczka to ugotowałyby Ci się chyba na twardo
nawet sie wyspac nie moge od 5 rano ***a z cierpliwoscia sluchalem jak przeciag na[ierdala drzwiami w futrynie i co jebane ***a 10 sekund JEB JEB wstalem o 10 i myslalem czy nie przy***olci noga w te drzwi
lila, mój znajomy dał namówić się na mała papryczkę! Nie żałował jak mu jęzor paliło, ale pożałował, jak poszedł sie odsikać
nie po to sie klade zeby byle ziemskie *** zmusilo mnie to wstania z niego
co za denny dzien jedyna przyjmenosc dalo mi wynitkowanie i umycie zebow ...
ja tam dzisiaj taką nitką moreno jajka podwiążę jak nie wylosuje całuśnej parki
ja mialem wyslac kupon ale jak tylko wpadnie 5 albo 10 z moich liczb to c*** ***ole rozbieram sie do naga i ide na osiedle krzyczec ze glupi c*** ze mnie
lila spokojnie bo od tego też może cos w plecach strzelić i znowu jakiegoś biednego konia będą musieli ubić, abyś maść miała
kondi1
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
Coś się na tego biedaka uwziął przecież losowanie ma poprowadzić jeśli się nie mylę jedna z pań zdaje się, że p. Agata
co jest gorsze od napadu chichawy? powstrzymywanie sie od niejw miejscu publicznym
medea, bo to mój imiennik, a takie zwody zawsze mi odpala, że normalnie... tylko zęby wynitkować
kondziu...ja jak sie muszę powstrzymywać w miejscu publicznym to dopiero mnie głupawa łapiemam taki atak smiechu że płaczę a inni się smieją ze mnie
33 34
43 50
57 58
62 64
73 75
43 50
57 58
62 64
73 75
czesc wszystkim