Wpisy 1 126 542 – 1 126 641
24 września 2012 08:03 → 24 września 2012 10:10, 100 wpisów
senna
To tak jak ja Wczoraj dzięki kondi1 uzyskałam ciekawe informacje z zakresu astrologii, które mogą być przydatne w typowaniu a przynajmniej tak się mi wydaje. Jak przegryzę się przez instrukcję obsługi pewnego programu astrologicznego oraz podręcznikiem astrologii (Boże co człowiek zbierał w czasie studiów ) to oczywiście się tą wiedzą podzielę
To tak jak ja Wczoraj dzięki kondi1 uzyskałam ciekawe informacje z zakresu astrologii, które mogą być przydatne w typowaniu a przynajmniej tak się mi wydaje. Jak przegryzę się przez instrukcję obsługi pewnego programu astrologicznego oraz podręcznikiem astrologii (Boże co człowiek zbierał w czasie studiów ) to oczywiście się tą wiedzą podzielę
medea76
jak byłem w kudowie to puściłem zakład lotto+ na 10
losowań, żeby zmylić przeciwnika
jak byłem w kudowie to puściłem zakład lotto+ na 10
losowań, żeby zmylić przeciwnika
medea
jutro jest mój dobry dzień na granie,młodsza córka ma urodziny
starsza również urodziła się 25 choć w innym miesiącu
ja i siostra też urodziliśmy 15 dnia miesiąca
coś w tym musi być
jutro jest mój dobry dzień na granie,młodsza córka ma urodziny
starsza również urodziła się 25 choć w innym miesiącu
ja i siostra też urodziliśmy 15 dnia miesiąca
coś w tym musi być
drapciu
No ja też jak już wczoraj pisałam Ale dzięki wieczornej rozmowie z kondi1 mam pewien pomysł na udoskonalenie metody "ksieżycowej"
No ja też jak już wczoraj pisałam Ale dzięki wieczornej rozmowie z kondi1 mam pewien pomysł na udoskonalenie metody "ksieżycowej"
Dzień dobry. Miłego dnia i wysokich wygranych.
Multi multi.
Wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN.
Wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN.
------
----------------------
Dzień dobry.. .
----------------------
Dzień dobry.. .
Mała.. .
-------------------------
-------------------------
Medea.. .
---------------------------
---------------------------
Zelus jest w liczbach dla Byka, który powinien mieć dzisiaj jeszcze farta więc kto wie
bolek31
Daj znać czy metoda na partyzanta zdała egzamin
bolek31
Daj znać czy metoda na partyzanta zdała egzamin
Medea
Agatkaa
Mala
Zelus
Wędrowca
Agatkaa
Mala
Zelus
Wędrowca
Emerytka.. .
--------------------------
--------------------------
+ 8. Zimno.
----------------------
----------------------
Znikam.. .
-------------
-------------
bo u mnie z planetarego układu wychodzi 6,15,27,48 więc gdzieś blisko powinno być, choć 7 blisko jest
Witam wszystkich. To co wczoraj mi Ts dał 40zł już dzisiaj prawie zabrał ale może odda coś
Monet.Dzień dobry.
Wiecie co...chyba się przerzucę na kaskade. Przynajmniej nie trza tyle myśleć
Zelus.
Masz rację."a wygrane najczęściej w kaskadzie"Wg.TS.
Masz rację."a wygrane najczęściej w kaskadzie"Wg.TS.
Mirnam.Witaj.
ale kaskada to nieco naciągana gra - bo wiadomo, że oba zestawy na kuponie nigdy nie wejdą
emerytko,kondi mirnam
mirnam tez mam 7,13,17 71 co Wy na te liczby
mirnam tez mam 7,13,17 71 co Wy na te liczby
Zelus.
Tak.Bo ze często padają to fakt.Ale jakie??
Tak.Bo ze często padają to fakt.Ale jakie??
Na zdrapkach ciągle wygrywał 1 zł i nic wiecej. Albo 0 zł. Czyli jestem na minusie. Trzeba pochodzic z duzego miasta. Wtedy szansa wieksza w zdrapkach chyba?
agatka, te Twoje liczby są dobre, bo są obok moich więc mogą wejść serio serio
poza tym polecam liczby "obiadowe" lub przypadkowe, ale ukryte w tle- mnie zawsze wchodzą!
wczoraj obiadówką byla 34 (tyle kawałków mięsa wyszło do obiadu)
Wraz z nastaniem jesieni rozpoczał się sezon na frytki :d a frytki przypominają liczbę 1. Więc bedzie 1 lub 11.
No to jestem z powrotem
kondi i dzięki za program parę spraw się wyjaśniło. Teraz muszę z moim podręcznikiem astrologii jeszcze kilka spraw sprawdzić a potem niech się TS strzeże
kondi i dzięki za program parę spraw się wyjaśniło. Teraz muszę z moim podręcznikiem astrologii jeszcze kilka spraw sprawdzić a potem niech się TS strzeże
u mnie jest z planetarnych 6,14 i 16, 15 gdzieś sie przewija. Z medea od dzisaij do pojutrza gramy pod 3-kę 3,18,33, Zelus dał 7, agatka 17 wiec coś z tymi nastkami jest na rzeczy. tak samo jak 6 lub 7
agatkaa
mirnam
wedrowiec jeśli znowu gdzieś nie znikłeś to dziekuję za kwiatki no i pyszną kawę, choć teraz już zimną po spotkaniu służbowym u szefowej
mirnam
wedrowiec jeśli znowu gdzieś nie znikłeś to dziekuję za kwiatki no i pyszną kawę, choć teraz już zimną po spotkaniu służbowym u szefowej
kondi1. Ja dawalem 7 i 17. U mnie w pewniakach jest 17. A 7 wyszlo z naszej walki miedzy 6 a 7. U mnie pewniak 17 a na drugim miejscu 7.
Słuchajcie liczby z horoskopfree są takie :
Panna 3,13,20,30,33,39 generator 34,36,79,89(czyli 17,8,9,80)
Byk 6,17,18,25,28,41 generator 5,67,72,75
Czyli kondi nasza trójeczka powinna coś nam dać
Panna 3,13,20,30,33,39 generator 34,36,79,89(czyli 17,8,9,80)
Byk 6,17,18,25,28,41 generator 5,67,72,75
Czyli kondi nasza trójeczka powinna coś nam dać
no pamiętaj medea, że od dzisiaj do pojutrza czaję chocby na parkę z nej
kondi1
Wyłapałam już jedną ciekawostkę dzięki tamtemu programowi. Według niego mam w horoskopie urodzeniowym ksieżyc na styku skorpiona i strzelca no i rzeczywiście w dni korzystne dla tego ostatniego moja celność w typowaniu wzrasta nawet w stosunku do korzystnego dla Bliźniąt przyjaznego okresu gdy księżyc jest w Wadze lub Wodniku. Badania w toku
Wyłapałam już jedną ciekawostkę dzięki tamtemu programowi. Według niego mam w horoskopie urodzeniowym ksieżyc na styku skorpiona i strzelca no i rzeczywiście w dni korzystne dla tego ostatniego moja celność w typowaniu wzrasta nawet w stosunku do korzystnego dla Bliźniąt przyjaznego okresu gdy księżyc jest w Wadze lub Wodniku. Badania w toku
medea, dzisiaj kasiora mi się sniła, a w kolejce po rogale jak wyjąłem portfel to wypadła mi zdrapka na ziemię, ale kobitka zwróciła mi uwagę, więc ze słonika mam 1zł - takie to dzisiejsze poranne znaki
kondi1
Ja natomiast czekam też na parki 64/79 oraz 2/17 oraz 49/66 ciekawe kiedy przyjdą
Wiesz nie chcę cię martwić, ale u mnie wydrapanie czegokolwiek przed losowaniem to właściwie 100 % pewność, że mogę kupony przerobić na origami
Ja natomiast czekam też na parki 64/79 oraz 2/17 oraz 49/66 ciekawe kiedy przyjdą
Wiesz nie chcę cię martwić, ale u mnie wydrapanie czegokolwiek przed losowaniem to właściwie 100 % pewność, że mogę kupony przerobić na origami
no u mnie na dzisiaj 64 jest a te o zakad z lilą to [34,67] oraz [55,68]
kurcze, idę do sklepu po cos "do poprawienia" śniadania, bo ten ziąb mnie wygłodził
kondi1
Jeśli generator dobrze wykombinował to 34/67 jest realne a 68 lubi 72 też wskazane dla obu znaków przez generator pseudo los więc wygrana jest w zasięgu ręki
Jeśli generator dobrze wykombinował to 34/67 jest realne a 68 lubi 72 też wskazane dla obu znaków przez generator pseudo los więc wygrana jest w zasięgu ręki