Wpisy 1 125 753 – 1 125 852
23 września 2012 15:36 → 23 września 2012 16:34, 100 wpisów
Tak sobie chodzilem po forum i doszlem do wniosku ze uzytkownik i loginie Talizman4 jest troszke nawiedzony
chyba ten talizman przegral duzo pieniazkow i sie teraz strasznie zdenerwowal na TS i nie tylko co widac w po postach na forum
tez tak sadze scolls jego posty to juz istny "fanatyzm"
Szalom dla ,,lotomataââ
Który nie wie do czego służy łopata.
Zamiast zniknąć dziobem kołata.
Truteń marzył wygrać ,a teraz lata.
,Cichy pisk słychać - przegrałem kasę Tata.
znalazlem wierszyk dedykowany koledze lottomatowi
znalazlem wierszyk dedykowany koledze lottomatowi
scolls nie dwano bylo na jakims programie w tv interwencja czy cos innego ze pewna emerytka zadluzyla sie na 100 k przez gry tzw "zdrapki" moze nie tylko ona
torsan lepiej wez sie za szukanie prawdziwej kobitki w realu a nie Agatke bedziesz ogladal
Sa ludzie i taborety
torsan
tak lottomat od talizmana4
Szalom dla ,,lotomataââ
Aj waj dla kolaboranta; - reprezentujesz jako płatny klakier interesy Zorganizowanej Grupy Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO.
Jeżeli nie ,to media już wyprały Ci mózg i jesteś białym murzynem Gojem dla Chasbarowców.
Nie zaśmiecaj mi swoimi wpisami mojego tematu.
Połóż na stół sto tysięcy zł ,a udowodnię ,że AMBER LOTTO jest o wiele większą piramidą finansową niż AMBER GOLLD wstawionego słupa Plichty powiązanego z Służbami Specjalnymi nie tylko R.P.
Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny.
Aj waj dla kolaboranta; - reprezentujesz jako płatny klakier interesy Zorganizowanej Grupy Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO.
Jeżeli nie ,to media już wyprały Ci mózg i jesteś białym murzynem Gojem dla Chasbarowców.
Nie zaśmiecaj mi swoimi wpisami mojego tematu.
Połóż na stół sto tysięcy zł ,a udowodnię ,że AMBER LOTTO jest o wiele większą piramidą finansową niż AMBER GOLLD wstawionego słupa Plichty powiązanego z Służbami Specjalnymi nie tylko R.P.
Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny.
torsan jak ciezka sprawaprzeciez jakas panienke musisz wyrwac no chyba ze masz zamiar sam trwonic miliony ktore wygrasz
poczekamy na dowody od talizmana ze TS jest gorsze od Bamber golda
to jego ostatnie zdanie mnie rozbawilo po calosci
"Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny"
"Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny"
Polacy juz maja taka mentalnosc gdzies gdzie im nie idzie zawsze beda szukac jakiegos przekretu
ten kto wczoraj wygral 6 w lottto napewno nie powie ze jest gorsze itd
ide tez mu cos dopisze
albin wlasnie w tym problem ze nikt sie nie ujawnia i nie wiadomi czy ktos wygral a moze pieniazki wrocily do TS
Ja znam kogos kto zna podobno typa co wygral w lotto we wroclawiu kiedys
scolls TS nikogo nie zmusza do gry ktos che grac to niech gra masz wygrana na kuponie idziesz odbierasz i tyle ujawniac sie to by bylo bardzo nie rozwanze posuniecie
ja osobiscie znam jedna osobe co wygrala w lotto, a wygrala 3.5 mln i jest z Polic
lottomat fakt jest faktem ze publicznie w pl nie ma chyba osoby ktora by pokazala twarz lub nawet dala wywiad incognito ze wygrala np. min milion pln nie myslisz ze to jest dziwne
a ten typ z wroclawia puscil los w in medio w centrum handlowym borek(carefour) informacja potwierdzona z wiarygodnego zrodla
nic sobie nie kupila , nawet domu nie wyremontowala a kase wydala na przyjemnosci i jazdy po europie taksowkami
lottomat jednak trafic mozna a na jak dlugo kasy stracza to juz inna sprawa
wroclawia market
w tym meijscu gdzie mieszkam to w 2 punktach lotto widzialem ze padly wygrane , jedna w kaskadzie glowna i jak byla jedna z kumulacji powyzej 30 mln co wygralo pare osob i jedna byla ze Szczecina to wiem gdzie puscila bo akurat to kolekture odiwiedzilem
Co sie dziwicie przecietny czlowiek wariuje wygrywajac taka sume.Nikt nie jest w stanie przewidziec jak by sie zachowawal wygrywajac miliony,przed losowanie mozna opowiadac glupoty ze sie zrobi z suma to i tamto ale jak jest naprawde???
ludzka psychika w takich sprawach jest nie do odgadniecia i kazdy powie na przykladzie ktory podal lottomat ze osoba chyba chora psychicznie moze tak postapic a nie wiadomo co kazdy z nas by zrobil
ale jak sie przejdziecie po kolekturach i popytacie sie ile ludzie zostawiaja a ile wygrywa to prawda wyjdzie na jaw
Nie oszukujmy sie moze i watuja nas troche ale to ze ktos napewno tam wygrywa jak dla mnie jest pewnym faktem
lottomat moje zdanie jest takie:jesli chodzi o losania to raczej nie ma przekretu,jesli chodzi o podzial kasy to jest to bardzo mozliwe ze jest cos nie tak
lottomat tam gdzie ja wysyalm to co nie ktrozy potafia zostawic 1 k jednorazowo
wiesz scolls kiedys byla afera ze prezes lotto sobie wyplacil piatke ...
Co za dziadostwo, żeby na oficialnej stronie Lotto nie było informacji gdzie padła ta wygrana tfuu
dlatego moje pytanie do TS:dlaczego nie podaja wysokosci wygranych NIEODEBRANYCH?????
torsan
Zadzwon do TS
Zadzwon do TS
wiecie zamiast podstawiac jedna osobe zalozmy lotto robi kumulacje na 30 mln jak wczoraj jedna osoba wygrywa ale nikt jej nie odbiera ;] i tak legalnie totek lapie kase
lottomat nie odebrane wygrane sa rekwirowane przez skarb pasntwa nie dla ts
Gracie o 2 banieczki?
ciekawe czy mozna gdzies sprawdzic ile w to koryto rocznie splywa kasy
Bronson informacja o wygranej zwlaszcza tak duzej jesli padla na wsi czy malym miesice wogole nie powinna byc podawana ze wzgledu na duze zainteresownie taka kasa okolicznych mieszkancow miliony bardzo mocno wplywaja na wyobraznie ludzi
albin multimulti
Dlatego sie ciesze ze jestem z duzego miasta
Dlatego sie ciesze ze jestem z duzego miasta
Ja chcę wiedzieć gdzie padła ta wygrana i ich zasranym obowiązkiem jest informowanie szanownych graczy po to jest ta strona i ktoś za nią odpowiada
hayemaker88 duze miasto inaczej funkcjonuje juz
Bronson a kto sie tym przejmuje ze Ty zwykly szary graczyk chcesz wiedziec
lottomat jutro to cała Polska będzie wiedzieć, przecież trzeba coś pisać w tych głupich gazetach
Bronson ty wczoraj grales w lotto?
Bronson jakas wygrana wpadla?
Bronson a ile przegrales jesli to nie tajemnica ?