Wpisy 1 125 201 – 1 125 300
23 września 2012 08:04 → 23 września 2012 09:25, 100 wpisów
pamiętam, że w losowaniu z rekordową kumulacją 50mln zł, ilość zakładów była 2 razy większa niż wczorajsza
Cos z ta strona jest nie takWczorej na losowaniu tak bujało sie porzygam
...i dlaczego wczoraj na stronie lotto.pl był informacja o "rekordowej kumulacji" skoro nie była rekordowa?
ludzik szukasz dziury w calym? Czy sie tylko sflustrowales,ze nie wygrales?
W sumie obciach ta wygrana wczorej... dopiero trzeci na liscie milionerow lotto
Ludzik.. .
U tych oszustów z ts rekordowa kumulacja juz była od ...3 losowan.. .
------------------------------------------
U tych oszustów z ts rekordowa kumulacja juz była od ...3 losowan.. .
------------------------------------------
WN oni ci isc na reka obnizyc ci mozliwosc bycia milionerem za 1 zeta
Właściwie można by podać ts do sądu za świadome wprowadzanie ludzi w błąd , skoro to nie była wcale rekordowa kumulacja, tylko głupi wymysł i oszustwo.. .
------------------------------------
"Precz z TS'
"Precz z TS'
Dzień dobry panom.Spać nie możecie?To dawać po pewniaku bo wyjeżdżam i muszę się puścić na calutki dzień
sławek,drapek
byłem w kolekturze i
wziąłem zodiaka i zdrapmana = 5+2 zł
może być na dobry początek dnia
byłem w kolekturze i
wziąłem zodiaka i zdrapmana = 5+2 zł
może być na dobry początek dnia
Nie mam starego,a dzieciom już zrobiłam
A pewnie
Sławek ale ja już babcia 40+
No dobra to gdzie te pewniaki?
Dzień dobry. Miłej niedzieli.
Cześć emerytko.Chłopaki się ociągają i nie chcą dać cyferek .Masz jakieś już
ja się zapytam
czy t.s to dobra inwestycja czy jak lokata w bamber Gold
czy t.s to dobra inwestycja czy jak lokata w bamber Gold
tczewianka ja mam cuś takiego 55,11,12,4,5,46,16,8,18,10,19 37 wybierz coś dla siebie.....pewna ich nie jestem na 100%
majwoj.. .
Powinno być nie -39, a minus 49.
Powinno być nie -39, a minus 49.
Tczewianka.
To co mam w profilu.Tzn 10.
To co mam w profilu.Tzn 10.
majwoj
nie jestem z teesa, ale tu jest chyba dość prosta odpowiedź - dla większości, no niestety -jak amber, ale dla takich z list najwyższych wygranych - odwrotnie...
i , co ciekawe - czasem - nawet dla nie grających w realu, kompletnie niczego nie trafiających, jest to super inwestycja
dzień dobry
nie jestem z teesa, ale tu jest chyba dość prosta odpowiedź - dla większości, no niestety -jak amber, ale dla takich z list najwyższych wygranych - odwrotnie...
i , co ciekawe - czasem - nawet dla nie grających w realu, kompletnie niczego nie trafiających, jest to super inwestycja
dzień dobry
Robal.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dziękuję wszystkim i miłego dnia.Wygranych
Majwoj.
Dla Skorpionów.
14,15,19,29,34,35.
14,15,19,29,34,35.
Dziendoberek!
No to kto w koncu trafil te 29 465 370,60zl?
Jakas kawe wpadaloby odpic?
No to kto w koncu trafil te 29 465 370,60zl?
Jakas kawe wpadaloby odpic?
Jak tak czytam - pytanie - czy podgrzewacie kuleczki - odpada
które - odpada
a przejdzie - ile podgrzewacie ?
A poważnie - nie śmiałbym się w sprawie kuleczek ...
- czy wyjaśniło się i kto /po testach WAT-owskich , które niczego niebezpiecznego nie stwierdziły/ doszedł istoty tego, co powodowało to odchylenie statystyczne 50-ek w pierwszych losowaniach
- poprzednia maszyna - wyczytano o jedną kulę więcej - prowadząca odczytywała wartość z ekranu - i jest, była bez winy - czy tam wtedy w owej maszynie/kuli był jakiegokolwiek typu marker - czujnik /radiowy, elektroniczny - dowolny/ i czytnik - te czerwone światełko i zawiodła elektronika ?
- czy można spodziewać się kiedykolwiek - losowania - na żywo -
włącznie z tym takim, podobno przeprowadzanym - testowym - chcieliby zobaczyć, zapewne, na jakim zestawie jest robione - bez oznaczeń , czy tym samym, na którym prawdziwe o pieniądze - może być oczywiście te z 14-ej, te bez kosztów transmisji tv
dobrego dnia
PS
- ilość wpisów - też odpada mam sporo, a czasem, jak popaczę bredzę, troluję i czepiam się wściekle
- a świeży /albo jaki uśpiony odkupić/ w końcu też mogę założyć, a co Mi nie wolno ?
i myk myk, bo - co to jest ten tysiąc wpisów, no nie ?
w dwa dni widziałem - to też dam radę
które - odpada
a przejdzie - ile podgrzewacie ?
A poważnie - nie śmiałbym się w sprawie kuleczek ...
- czy wyjaśniło się i kto /po testach WAT-owskich , które niczego niebezpiecznego nie stwierdziły/ doszedł istoty tego, co powodowało to odchylenie statystyczne 50-ek w pierwszych losowaniach
- poprzednia maszyna - wyczytano o jedną kulę więcej - prowadząca odczytywała wartość z ekranu - i jest, była bez winy - czy tam wtedy w owej maszynie/kuli był jakiegokolwiek typu marker - czujnik /radiowy, elektroniczny - dowolny/ i czytnik - te czerwone światełko i zawiodła elektronika ?
- czy można spodziewać się kiedykolwiek - losowania - na żywo -
włącznie z tym takim, podobno przeprowadzanym - testowym - chcieliby zobaczyć, zapewne, na jakim zestawie jest robione - bez oznaczeń , czy tym samym, na którym prawdziwe o pieniądze - może być oczywiście te z 14-ej, te bez kosztów transmisji tv
dobrego dnia
PS
- ilość wpisów - też odpada mam sporo, a czasem, jak popaczę bredzę, troluję i czepiam się wściekle
- a świeży /albo jaki uśpiony odkupić/ w końcu też mogę założyć, a co Mi nie wolno ?
i myk myk, bo - co to jest ten tysiąc wpisów, no nie ?
w dwa dni widziałem - to też dam radę
Agatkaa
ludzik
kaz39
fabik
Trisetum
ludzik
kaz39
fabik
Trisetum
Byle nie czeskiej berbelówy.
wieczorem policzę wartość oczekiwaną czyli czy z matematycznego punktu widzenia opłacało się zagrać ten jeden zakład...
a nie widzicie ja tez nie
a nie widzicie ja tez nie
ludzik
ale - przewijasz wstecz i widzisz wpisy - i ci są - no nie ?
raczej na pewno
ale - przewijasz wstecz i widzisz wpisy - i ci są - no nie ?
raczej na pewno
wtorek mnie interesi - ile będzie w takich bardziej normalnych warunkach zawartych zakładów na lotto i plusa ...
oj, raczej nie będzie rekordów
oj, raczej nie będzie rekordów
Robal.
Nie dało się mieszkać w Japuszku?
To może gruszeczka,albo śliweczka?
Nie dało się mieszkać w Japuszku?
To może gruszeczka,albo śliweczka?