Wpisy 1 124 901 – 1 125 000
22 września 2012 23:15 → 22 września 2012 23:58, 100 wpisów
ile ? z 22900 rośnie do 29400 /nie licząc innych gier /
a Wy piszecie zarobił dwie bańki ?
a Wy piszecie zarobił dwie bańki ?
michellex...ale nie wiem jak długo bo jak mi jeszcze raz taki numer wywinie to czarno go widzę
unhappy. w plusie zakład kosztuje z podatkiem 1 zł, bez podatku 0,80 zł. Zakładow zawarto ok.4 mln, to daje ok 3,2 mnl przychodu- wypłacone wygrane-1,334 mln zł= ok. 1,9 mln zysku brutto
dzis chyba nie usnne.....to moze tu ciut odwiedzac bede..szykuje sie nieciekawa noc
Lila...mój mi mówi, że niby to lampki to wymiany jak tak się dzieje przy LCD
agatkaa wszystko mozliwe
Lila: dociśnij kabel łączący komputer z monitorem, podokręcaj jak trzeba...
Lila...lampki podobno nie sa drobie ok.30zł więc nie rozpizgyj
marekg, ja rozumiem jak to policzyles... chce tylko powiedziec, ze ostatnia kumulacja zostala rozbita rowno 3 tygodnie temu... tez bylo to ok. 30 mln, ale zakladow wyslano o 2,3 mln wiecej... po wprowadzeniu plusa na podobna kumulacje wyslano 2,3 mln mniej... czesc puli przeszla do plusa, ale ts jest w plecy w tym sensie, ze z tych 2,3 mln zakladow w losowaniu podstawowym mialby 2,3 mln x 1,2 zl na czysto zysku, a w plusie ma 4 mln x 0,4 zl... co najmniej milion zl jest w plecy jak nic...
michellex...ok nie rozpizgam w takim razie dzięki za pomoc kochana
pisze tylko o ostatnim losowaniu... nie robilem podsumowania z wszystkich losowan z tych 3 tygodni, kiedy szostka nie padala, ze szczegolnym uwzglednieniem ostatniego tygodnia, gdy wprowadzono plusa... byc moze ta roznica bylaby bardziej na niekorzysc ts-a...
Lila...to podobno od wył. kompa guzikiem co się wł.najlepsze, że ja też tak robie i dostałam reprymende
Pasko "3-cia najwyższa wygrana w historii " i wszyskie trzy padly w tym roku
Dobra ja się zrywam bo muszę się na Bartnika napatrzeć
ulexxa
michalinko...no ja też tak wyłączam
ulexxa
michalinko...no ja też tak wyłączam
Lilu..na 90 pro. mam wohnung in berlin..bylam ogladalam no i szansa jest..biore nie mam wyjscia innego...
Lila
ulexxa..idę kochanie jepnąć się na białą salę bo mnie połamało i ledwo siedzę
Lilu aa znasz Reinickendorf-Berlin..tam wlasnie bede mieszkac..
ale tylko czasowo..troche pl. troche de.
slodziuchowatych i spokojniuchych senkow Lilciu..papa
ale tylko czasowo..troche pl. troche de.
slodziuchowatych i spokojniuchych senkow Lilciu..papa
lila...albo lampki, albo karta graficznapogadaj najlepiej z tym znajomym co się zna, niech luknie
jestem przerazona wielkoscia tej mertopolii..szok..ale trza dac rade wytrzymac chociaz ta zimna czesc roku..
ii znow powrot do miasta betonow..jak bylo w Bemen..ehhhh
ii znow powrot do miasta betonow..jak bylo w Bemen..ehhhh
gdzie wyswietla wam sie ile liczb z 12 trafiliscie w lotto i mini.
'''
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU&feature=related
-------
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU&feature=related
-------
gdzie wyswietla sie trafnosc liczb w lotto i mini
unhappy. To, że mało ludzi gra w plusa jest wynikiem kiepskiej informacji TS. Ludzie byli przyzwyczajeni do jednego losowania. To tak samo jak zmieniono nazwę dużego lotka na lotto i cenę zakładu na 3 zł, zbyt wysoką dla wielu graczy. Widać to po ilości zawartych zakładów. 9 lat temu było ich nawet 30 mln w 3 kumulacji, co przekłada się na 10 mln zakładów obecnie. A teraz w 3 kumulacji jest ok 4 mln zakładów.
a po co ts podwyzszyl cene kuponu na 3 zl skoro i tak 51% puli to jego zyski ?
gregorio1985
kliknij na swój nick - we wpisie - pojawi się okienko - tam znajdziesz swoje typowania gier
a później - będzie Ci tylko coraz łatwiej się poruszać
powoooo
spokojnej wszystkim
kliknij na swój nick - we wpisie - pojawi się okienko - tam znajdziesz swoje typowania gier
a później - będzie Ci tylko coraz łatwiej się poruszać
powoooo
spokojnej wszystkim
kij w oko lotto niech sie nazra tymi milionami ktore od ludzi nakradli