Wpisy 1 124 853 – 1 124 952
22 września 2012 23:04 → 22 września 2012 23:26, 100 wpisów
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Prawie 29 i pół mln PLN, ciekawe czy kreślone samodzielnie
czy chybił-trafił ?
czy chybił-trafił ?
PASKO..Ty mi tu o zakładach nie praw tylko napisz mi dlaczego znika mi MP i pojawiają się na moim zacnym monitorze jakieś paski kolorowe pionowe
pasko...a niektorzy to z przyzwyczajenia graja w lotto i w wiekszych sklepach nawet nic nie wspomną o plusie
michellex...a c*** wie czyja to wina może jakiś c*** wirus SE do mnie wszedł parch
A teraz, to był amok...
teraz - z podstawową - na spokojnie, dopiero okaże się CO sobie
/ i Nam / zrobili z tym plusem
teraz - z podstawową - na spokojnie, dopiero okaże się CO sobie
/ i Nam / zrobili z tym plusem
Pasko..ja własnie nie wiem co ja mam,Ty mi powiedzpoważnie kilka razy znikało mi MP i pojawiały się kolorowe paseczki i musiałam wyłączyć kompa bo nie dało się z tym nic zrobić
MCSI. TS na plusie dzisiaj zarobił po potrąceniu wygranych ok. 1,9 mln
marekg, nie do konca... na podstawowe wyslano 2,3 mln mniej zakladow niz na poprzednia kumulacje, tez w wysokosci ok. 30 mln... cos za cos...
wiadomo już jakie będą nagrody w następnym miesiącu w lidze typujących?
a tu mialby 1,2 od kazdego zakladu, a nie 3x mniej
wracam do lektury
wracam do lektury
PASKO...wiesz już co to jest za menda? Wirus czy co? Dzisiaj byłam tylko na MP,lukałam film i byłam na allegroTy się kurna ze mnie nie śmiej bo to nie jest śmieszne
ile ? z 22900 rośnie do 29400 /nie licząc innych gier /
a Wy piszecie zarobił dwie bańki ?
a Wy piszecie zarobił dwie bańki ?
michellex...ale nie wiem jak długo bo jak mi jeszcze raz taki numer wywinie to czarno go widzę
unhappy. w plusie zakład kosztuje z podatkiem 1 zł, bez podatku 0,80 zł. Zakładow zawarto ok.4 mln, to daje ok 3,2 mnl przychodu- wypłacone wygrane-1,334 mln zł= ok. 1,9 mln zysku brutto
dzis chyba nie usnne.....to moze tu ciut odwiedzac bede..szykuje sie nieciekawa noc
Lila...mój mi mówi, że niby to lampki to wymiany jak tak się dzieje przy LCD
agatkaa wszystko mozliwe
Lila: dociśnij kabel łączący komputer z monitorem, podokręcaj jak trzeba...
Lila...lampki podobno nie sa drobie ok.30zł więc nie rozpizgyj
marekg, ja rozumiem jak to policzyles... chce tylko powiedziec, ze ostatnia kumulacja zostala rozbita rowno 3 tygodnie temu... tez bylo to ok. 30 mln, ale zakladow wyslano o 2,3 mln wiecej... po wprowadzeniu plusa na podobna kumulacje wyslano 2,3 mln mniej... czesc puli przeszla do plusa, ale ts jest w plecy w tym sensie, ze z tych 2,3 mln zakladow w losowaniu podstawowym mialby 2,3 mln x 1,2 zl na czysto zysku, a w plusie ma 4 mln x 0,4 zl... co najmniej milion zl jest w plecy jak nic...
michellex...ok nie rozpizgam w takim razie dzięki za pomoc kochana
pisze tylko o ostatnim losowaniu... nie robilem podsumowania z wszystkich losowan z tych 3 tygodni, kiedy szostka nie padala, ze szczegolnym uwzglednieniem ostatniego tygodnia, gdy wprowadzono plusa... byc moze ta roznica bylaby bardziej na niekorzysc ts-a...
Lila...to podobno od wył. kompa guzikiem co się wł.najlepsze, że ja też tak robie i dostałam reprymende
Pasko "3-cia najwyższa wygrana w historii " i wszyskie trzy padly w tym roku
Dobra ja się zrywam bo muszę się na Bartnika napatrzeć
ulexxa
michalinko...no ja też tak wyłączam
ulexxa
michalinko...no ja też tak wyłączam
Lilu..na 90 pro. mam wohnung in berlin..bylam ogladalam no i szansa jest..biore nie mam wyjscia innego...