Wpisy 1 124 317 – 1 124 416
22 września 2012 21:31 → 22 września 2012 21:48, 100 wpisów
Lila
No jeśli ciacho lub nasz prywatny domowy egzemplarz osobisty to rzeczywiście to jest
No jeśli ciacho lub nasz prywatny domowy egzemplarz osobisty to rzeczywiście to jest
albinlotto
teraz to juz spadowywuje..boo "lobowiazki upominaja sie lo mnie"
Albinku..witaj i papa..
Albinku..witaj i papa..
Lila dziwnie leci bo sa duze emocje dziziaj
bolek31
marekg jokera miałem na chybił trafił i już drugi raz trafiłem liczbę 19 a gram jednym zakładem i na cały miesiąc
Dzisiaj przeżyłem szok. Ogladam w telewizji reklamy, aż tu nagle pojawił się film.
marek..nom ja jak dzisiaj czekałam na film to usnęłam.Miałes dużo szczęścia
tak multi multi miałem na myśli że czas dla zodiakalnych baranów
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam
michellex...nie wiem,coś mi wczoraj strzyknęło w krzyżu i chodzę jak babucha jak to nasz krzysio prawi
rustu2009 ok
scolls...jak dzisiaj nie wpadnie chociaż 3/6 to ostatni raz w to gram
Po dzisiejszym losowaniu Lotto będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz.
Michellex ja tez dzis zaszalalam , jak nie wyjdzie robie po raz pierwszy przerwe na tydzie
clublotto.pl dzis znow nic nie wysle systemowo dziwne, bo przy nizszych kumulacjach daja rade...
Ja to się napaliłam jak szczerbaty na suchary na "Histerię czyli historię wibratora", ale to jednak nie ten rodzaj humoru, który mnie śmieszy
Lila...ja kiedyś też tak miałamwtedy leki, maści i leżeniebiedactwo
unhappy w tym roku miałem raz jokera oraz jokera + jedną liczbę wygrałem wtedy łącznie 57 złotych
unhappy 12 skreslen to sa tzw gracze kamikaze
unhappy te dwie wygrane miałem na jednym kuponie i na jednym zakładzie
michellex...chyba przewiało bo w pracy siedzę przy otwartym oknie nie wiem zresztą,jak się schyliłam tak już się nie wyprostowałam
multi multi to ladnie ja w zyciu trafilem jokera (i tylko jokera) trzy razy, ale nie gram w niego jakos namietnie... byly to liczby: 13, 14, 19
raz poprawnie wytypowalem tez 34, ale zakladu nie wyslalem, bo skusilem sie na lotto+
michellex jak tak dzlej pojdzie to jade do Monte Carlo na Laweczke
marekg mnie te reklamy też mnie denerwują raz nawet zapomniałem żeby film obejrzeć do końca
miszel..tak ona lila babucha ..po tak za długo póóózno typowała w profilu...30 min niz wcześnie nie chciała
unhappy ja myślę że joker jest lepszy niż mini lotto bo w jokerze często mam chociaż 10 złotych a mini lotto miałem tylko raz 3/5 a tak 2/5 i mniej
scolls...nie chłopak, tylko antybiotyki w dawce jak dla konia
multi multi plus1984. Ja tv ogladam rzadko. Zawsze F1, czasami dobry tenis lub mecz
dobra juz znikam po kawy ..
multi multi, ja robie sobie statystyki wygranych i gdybym na ich podstawie mial uszeregowac oplacalnosc gier, porzadek bylby taki: mm 10/10, zdrapki, kaskada, mini lotto, lotto, joker...
choc w tym przypadku oplacalnosc oznacza minimalizacje straty, a nie maksymalizacje zysku
to trzba wyczuc te cyferki , bo nieraz grac tymi samymi to pudlo
ze zdrapek: krzyzowka mala, xingo, skarb piratow... zdrapki za 1 zl to porazka
unhappy w kaskadę już przestałem grać bo stwierdziłem że nie warto
krzysio...a czemu babuchakrzysiu Lila tak późno typuje żebyś nie zżynał
sambiana
ja tez jej nie lubie, ale okazjonalnie wysylam... wole po prostu kaskade niz niektore zdrapki za 2 zl
unhappy też prawda a 2 złote to nie majątek