Wpisy 1 124 253 – 1 124 352
22 września 2012 21:23 → 22 września 2012 21:35, 100 wpisów
scols..ty tu czekasz całuski oboje laska tak chwalisz ..a tam w domu na zywo tak siedzisz i wstydzisz
Witam wszystkich
rustu
No to prawidłowo według mojej metody bo losowanie o 14-stej to był jeszcze czas Lwa i Barana
No to prawidłowo według mojej metody bo losowanie o 14-stej to był jeszcze czas Lwa i Barana
pa pa pa Mpusiaczki..Slodziaczki..iiii Wygranych Wam Meggga
http://www.youtube.com/watch?v=9UE_i9Rxmkw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9UE_i9Rxmkw&feature=related
hipcio
Idź na całośc. Nie ma to jak sushi i sałatka na żywym półmisku czyli nagiej pani
Idź na całośc. Nie ma to jak sushi i sałatka na żywym półmisku czyli nagiej pani
lila
ulexxa
michellex
medea76
mała1438
ulexxa
michellex
medea76
mała1438
hipcio, jest taki film... salo, czyli 120 dni sodomy... tylko ze tam obie plcie prezentowaly sie wokol stolu nago
rustu
Teraz w celach eksperymentalnych czekam na losowanie by sprawdzic jak pójdzie Bykom, Pannom i Koziorożcom
Teraz w celach eksperymentalnych czekam na losowanie by sprawdzic jak pójdzie Bykom, Pannom i Koziorożcom
multi multi plus1984. Miałeś nosa wczoraj z tą 19. Dzięki. Ja w lotto obstawiłem 3 nasze jokery i twoją date urodzin. Ciekawe co wyjdzie
rustu2009 mam nadzieję że mówisz o znaku zodiaku
scolls
bolek31
marekg
krzysio744
hipopotan
bolek31
marekg
krzysio744
hipopotan
tadzia
michellex
tadzia
medea76
hipopotan
Lila
rustu2009
multi multi plus 1984
scolls
ulexxa
tadzia
medea76
hipopotan
Lila
rustu2009
multi multi plus 1984
scolls
ulexxa
ulexxa dobranoc
Lila
No jeśli ciacho lub nasz prywatny domowy egzemplarz osobisty to rzeczywiście to jest
No jeśli ciacho lub nasz prywatny domowy egzemplarz osobisty to rzeczywiście to jest
albinlotto
teraz to juz spadowywuje..boo "lobowiazki upominaja sie lo mnie"
Albinku..witaj i papa..
Albinku..witaj i papa..
Lila dziwnie leci bo sa duze emocje dziziaj
bolek31
marekg jokera miałem na chybił trafił i już drugi raz trafiłem liczbę 19 a gram jednym zakładem i na cały miesiąc
Dzisiaj przeżyłem szok. Ogladam w telewizji reklamy, aż tu nagle pojawił się film.
marek..nom ja jak dzisiaj czekałam na film to usnęłam.Miałes dużo szczęścia
tak multi multi miałem na myśli że czas dla zodiakalnych baranów
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam
michellex...nie wiem,coś mi wczoraj strzyknęło w krzyżu i chodzę jak babucha jak to nasz krzysio prawi
rustu2009 ok