Wpisy 1 124 205 – 1 124 304
22 września 2012 21:13 → 22 września 2012 21:29, 100 wpisów
krzysio..ja Cię nie leję tylko się z Tobą witam sam chciałes tak a nie tak
hipcio
Naprawdę myślisz, ze takiej pseudokobiecie 30 mln starczy ?
Naprawdę myślisz, ze takiej pseudokobiecie 30 mln starczy ?
medea76 oj wystarczy spojrzec na ta gore (doslownie i w przenosni) i zobaczyc co tam sie dzieje ,w tej pogoni im wyzej ludzie sa tym bardziej zatracaja jakakolwiek dbalosc o tych co sa nizej
lilcia,ulexxa,medea76scolls,krzysio,wędruś,lottomat,marek33,hipopotan,bolek31,unhappy
o 14tej 1/1,2/2,3/3to teraz 5/5w mini albo 6/6lotto może być lotto plus
o 14tej 1/1,2/2,3/3to teraz 5/5w mini albo 6/6lotto może być lotto plus
hipcio
I to od dawna, choć panowie do tej brazylijskiej raczej się nie przekonają
I to od dawna, choć panowie do tej brazylijskiej raczej się nie przekonają
lilaa...aahaa no ok ..nie wiem jak mam witać
albo too i to wszystko
albo too i to wszystko
dobra..Mpusie ja tez sie stleniam..zajrze gdy bedzie chwilunia..
Lilus..ryzyk i naturalne jogury..pochlaniam tylko prawieale rybke sobie tez gotuje w marchewce
Lilus..ryzyk i naturalne jogury..pochlaniam tylko prawieale rybke sobie tez gotuje w marchewce
rustu
Wiem żem nawiedzona, ale mógłbyś przypomnieć spod jakiego jesteś znaku. Sorry, ale potrzebuję tego do mych badań
Wiem żem nawiedzona, ale mógłbyś przypomnieć spod jakiego jesteś znaku. Sorry, ale potrzebuję tego do mych badań
rustuu..no ładnie trafiłeś 3/3..
lila...
lila...
ulexxa do zobaczenia.
Lila ma rację taka dieta nie jest na dłuższą metę zbyt zdrowa. Dbaj o siebie
Lila ma rację taka dieta nie jest na dłuższą metę zbyt zdrowa. Dbaj o siebie
michalinka,mala1438,
po jednym zakładzie lotto plus i mini i będzie git
po jednym zakładzie lotto plus i mini i będzie git
Tak kolacja przy świecach:kobieta na golasa a chłop pod garniturem:
scols..ty tu czekasz całuski oboje laska tak chwalisz ..a tam w domu na zywo tak siedzisz i wstydzisz
Witam wszystkich
rustu
No to prawidłowo według mojej metody bo losowanie o 14-stej to był jeszcze czas Lwa i Barana
No to prawidłowo według mojej metody bo losowanie o 14-stej to był jeszcze czas Lwa i Barana
pa pa pa Mpusiaczki..Slodziaczki..iiii Wygranych Wam Meggga
http://www.youtube.com/watch?v=9UE_i9Rxmkw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9UE_i9Rxmkw&feature=related
hipcio
Idź na całośc. Nie ma to jak sushi i sałatka na żywym półmisku czyli nagiej pani
Idź na całośc. Nie ma to jak sushi i sałatka na żywym półmisku czyli nagiej pani
lila
ulexxa
michellex
medea76
mała1438
ulexxa
michellex
medea76
mała1438
hipcio, jest taki film... salo, czyli 120 dni sodomy... tylko ze tam obie plcie prezentowaly sie wokol stolu nago
rustu
Teraz w celach eksperymentalnych czekam na losowanie by sprawdzic jak pójdzie Bykom, Pannom i Koziorożcom
Teraz w celach eksperymentalnych czekam na losowanie by sprawdzic jak pójdzie Bykom, Pannom i Koziorożcom
multi multi plus1984. Miałeś nosa wczoraj z tą 19. Dzięki. Ja w lotto obstawiłem 3 nasze jokery i twoją date urodzin. Ciekawe co wyjdzie
rustu2009 mam nadzieję że mówisz o znaku zodiaku