Wpisy 1 124 110 – 1 124 209
22 września 2012 20:52 → 22 września 2012 21:14, 100 wpisów
Hipcio.. .
------------------------
------------------------
tyle milych osob wymienilam..a odpowiedzialy tylko dwie....wiecej tak nie zrobie..
Scoli
Lottom..
Scoli
Lottom..
Jak wygra miliony kobieta,to na pewno połowę wyda na operację biustu i kosmetyki:
wedrowiec
Chwilowo jestem odcięta od GG. Pracuje na starym kompie rodziców gdzie internet ledwo chodzi, bo brat przyjechał w odwiedziny bez laptopa, ale za to z komórką no i szef dał mu zadanie na wczoraj no i musi biedaczek zrobić jakieś informatyczne czary mary i w tym celu pożyczył mojego laptopa
Chwilowo jestem odcięta od GG. Pracuje na starym kompie rodziców gdzie internet ledwo chodzi, bo brat przyjechał w odwiedziny bez laptopa, ale za to z komórką no i szef dał mu zadanie na wczoraj no i musi biedaczek zrobić jakieś informatyczne czary mary i w tym celu pożyczył mojego laptopa
Bolek.. .
Losowanie mi jest potrzebne, bo szykuje TS ...niespodziankę.. .
---------------------------------
Losowanie mi jest potrzebne, bo szykuje TS ...niespodziankę.. .
---------------------------------
medea przepraszam nie miałem czasu wytypować cyfr,ale jutro będę miał więcej czasu więc dla ciebie to zrobię
ulexxa przepraszam dopiero weszłam no i z scollsem się zagadałam
lottomat
lottomat
Ulexxa.. .
-------------------------------
-------------------------------
Hipcio..Ciebie caluje potrojnie..
za to ze pierwszy mie powitales..
za to ze jestes..
za Twoje..superciowskie wpisy..
za to ze pierwszy mie powitales..
za to ze jestes..
za Twoje..superciowskie wpisy..
marek33
Będę Ci bardzo wdzięczna. Dobrze rozumiem wspierasz się w typowaniu wahadełkiem ? Tak zrozumiałam z jednego z Twoich wpisów
Będę Ci bardzo wdzięczna. Dobrze rozumiem wspierasz się w typowaniu wahadełkiem ? Tak zrozumiałam z jednego z Twoich wpisów
Teraz ts liczy worki z pieniążkami,do 30tki nieco brakuje,ludzie jeszcze macie czas by odwiedzić kolektury:
Medea.. .
---------------------
---------------------
ulexxa
Co się dzieje słoneczko ? Zresztą nieważne co oto z pozytywną energią by Cię wesprzeć
Co się dzieje słoneczko ? Zresztą nieważne co oto z pozytywną energią by Cię wesprzeć
ulexxa przykro mi ale jestes superowa kobitka i musisz wierzyc ze wszystko sie ulozy
bolek, dzieki pewnie wiec nie dobije do 30... troche braknie...
marek33
Nie ma sprawy. Mi wystarczą resztę sobie doliczę numerologicznie
Nie ma sprawy. Mi wystarczą resztę sobie doliczę numerologicznie
Hipcio.. .
3 lata temu pisałes o ...30 żonach.. . Co u nich słychać ???
A może rozpierzchły się po swiecie.. .
----------------------------------
3 lata temu pisałes o ...30 żonach.. . Co u nich słychać ???
A może rozpierzchły się po swiecie.. .
Kobiety lubią wąchać pieniążki a nie zapach dziurawych spoconych skarpetek:
ulexxa i scolls
Dzisiaj w jakimś filmie dokumentalnym na Canal + o potrzebie podtrzymywania tradycji opowieści ustnych i mitów facet podał kapitalną myśl. Nie zacytuję dokładnie, ale było to mniej więcej coś takiego :
Społeczeństwo narzuca nam pewien schemat życia polegający na ciągłej wspinaczce po szczeblach drabiny do sukcesu i szczęścia. Mozolnie się po niej wspinamy a kiedy dochodzimy na szczyt to okazuje się, że drabina jest oparta nie o ten mur co trzeba"
Dzisiaj w jakimś filmie dokumentalnym na Canal + o potrzebie podtrzymywania tradycji opowieści ustnych i mitów facet podał kapitalną myśl. Nie zacytuję dokładnie, ale było to mniej więcej coś takiego :
Społeczeństwo narzuca nam pewien schemat życia polegający na ciągłej wspinaczce po szczeblach drabiny do sukcesu i szczęścia. Mozolnie się po niej wspinamy a kiedy dochodzimy na szczyt to okazuje się, że drabina jest oparta nie o ten mur co trzeba"
Hipcio .
------------------------
------------------------
ulexxa..haaj ..
teraz juz nie piszę jak jestem cichutkoo
lila ..za znowu mnie lejesz ..
teraz juz nie piszę jak jestem cichutkoo
lila ..za znowu mnie lejesz ..
Tak scolls widziałem w hipermarkecie,kobiety pchają wózki a zakupy wypasione,ledwie się mieszczą:
Lilus..ja tez..ehhh szkoda slow..wiesz jak jest kochana
Marku..ten bukiet juz stoi w wazoniczku..dziekuje
Marku..ten bukiet juz stoi w wazoniczku..dziekuje
medea kaptalnie powiedziane tylko wez tu nie wdrapuj sie po tej drabinie znam takich co polegli i teraz jedza darmowe zupki
Hipcio..hahaha..
normalnie stawiasz mnie na nogi..lo jerrrry..haha
normalnie stawiasz mnie na nogi..lo jerrrry..haha
Znikam do...jutra.
hipcioo..kobita ..tak moze stopa ..a ty umiesz całowac cyc
Medeo..swiete slowa..to prawda
czesto bywamy w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej
porze..hmm..ale jak to utrafic aby..dobrze trafic..
czesto bywamy w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej
porze..hmm..ale jak to utrafic aby..dobrze trafic..
Użytkownik korfanty67 dodał nowy komentarz w temacie:
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
Tak scolls,samice potrzebują samców z grubym portfelem i owłosioną klatką jak goryl:
scolls
To nie chodzi o to by tego nie robić, bo raczej bez tego nic się nie uda. Najważniejsze by wchodząc po tych szczeblach nikomu nie deptać po palcach ani nie strącać w dół. A wielu z nas tak bardzo jest wpatrzonych w górę, że nie widzi jak są niewysoko a w związku z tym refleksja czy było warto robic różne świństwa dla jednego malutkiego kroku w górę jakoś nigdy nie zagości w ich umyśle
To nie chodzi o to by tego nie robić, bo raczej bez tego nic się nie uda. Najważniejsze by wchodząc po tych szczeblach nikomu nie deptać po palcach ani nie strącać w dół. A wielu z nas tak bardzo jest wpatrzonych w górę, że nie widzi jak są niewysoko a w związku z tym refleksja czy było warto robic różne świństwa dla jednego malutkiego kroku w górę jakoś nigdy nie zagości w ich umyśle