Wpisy 1 124 053 – 1 124 152
22 września 2012 20:33 → 22 września 2012 20:59, 100 wpisów
77 szpiegów na Multipasko.. .
---------------------------
Scolls.. .
-----------------------
-----------------------
zawsze brechtam z tych frajerow z allegro, podnosza oplaty, wprowadzaja z dupy zmiany typu koniec prowadzenai aukcji, jakies zalosne payu zeby US monitorowal i ta smieciowa wydajnosc serwisu
Scolls.. .
Ja może zagram, jak pula przekroczy 50 000 000.. .
------------------------
Ja może zagram, jak pula przekroczy 50 000 000.. .
------------------------
może warto policzyć wartość oczekiwaną, kiedy jest gwarantowana i wyższa niż 3zł - 25%?
zgodnie z teorią gier, jeśli wartość oczekiwana jest większa od wkłądu - warto zagrać
ludzik a co ma wartosc oczekiwana w tym przypadku kiedy nie zyjesz milion lat ?
ja dzis zagralem z zaleceniami medea76 bo nadszedl wlasnie czas wielkich wygranych dla koziorozcow
Witajcie Mpusie na sekundzie
wpadlam sie tylko przywitac i zarazem pozegnac..obowiazki
Lilus..Tojcia..Minelexi..Sambiani..Medeo..Islandi..Zuzi..Zeli..Panorami..Max.us..WN..Robal..Emeryt..Monet..Mirnami..HARTGIE..Majki..Unhap..Lottom..Gregori..MrP..Hayem..Fabi..Ludziku..ojejus(kogo nie wymienilam to jeszcze wymienie-jestescie supcio) ii cala reszta "wesolego autobusu"
zycze Wszystkim Mega wygranych
i juz sie musze znow stleniac..
http://www.youtube.com/watch?v=myH2UBJ28XY
wpadlam sie tylko przywitac i zarazem pozegnac..obowiazki
Lilus..Tojcia..Minelexi..Sambiani..Medeo..Islandi..Zuzi..Zeli..Panorami..Max.us..WN..Robal..Emeryt..Monet..Mirnami..HARTGIE..Majki..Unhap..Lottom..Gregori..MrP..Hayem..Fabi..Ludziku..ojejus(kogo nie wymienilam to jeszcze wymienie-jestescie supcio) ii cala reszta "wesolego autobusu"
zycze Wszystkim Mega wygranych
i juz sie musze znow stleniac..
http://www.youtube.com/watch?v=myH2UBJ28XY
ale ale ..wy tak marzyciel 30 melonów lotto za dom i ferari ..nic nie bedziecie miał
dobra i znikam..
dobra i znikam..
chce soe ktos puscic jeszcze na dzis z cyferke typowanych przez koziorozca
scolls
To czas Koziorożców, ale w tym położeniu księżyca liderem w typowaniu w waszej rodzince jest Panna
To czas Koziorożców, ale w tym położeniu księżyca liderem w typowaniu w waszej rodzince jest Panna
medea76 pukonik puszczony punktualnie po wejsciu ksiezyca w odpowiednia faze
W puli do 30 000 000 zabraknie 3zeta od hipcia,bamkructwo nie grałem:
Dawać te losowanie.. .
Scolls w lombardzie nie przyjmuja skarpetek:tylko sprzet rtv,złoto:
hipcio i to byl blad no ale jak Cie juz wykonczyli finansowo to co zrobic trzeba bylo pozyczyc 4 zeta od bałwana
hipcioo...wiecej osób bankructwo kasa..czekają wiele cyc kobita ..jak przegroć moze wziąc slubu tylko jedna cyc
Wpisy się klonują.. .
-----------------------
-----------------------
hipcio przyznaj sie lepiej ze dziure mieli w skarpetce i przez to nie przyjeli
scolls
Cały czas pracuje nad metodą A na poważnie prawidłowość podana przez astrologa, którego artykuł zwrócił moją uwagę na położenie księżyca, nie sprawdza się. To znaczy on twierdził, że w każdym połozeniu księzyca jest znak będący liderem w rodzinie. Tymczasem tak wcale nie jest
Cały czas pracuje nad metodą A na poważnie prawidłowość podana przez astrologa, którego artykuł zwrócił moją uwagę na położenie księżyca, nie sprawdza się. To znaczy on twierdził, że w każdym połozeniu księzyca jest znak będący liderem w rodzinie. Tymczasem tak wcale nie jest
Hipcio.. .
------------------------
------------------------
tyle milych osob wymienilam..a odpowiedzialy tylko dwie....wiecej tak nie zrobie..
Scoli
Lottom..
Scoli
Lottom..
Jak wygra miliony kobieta,to na pewno połowę wyda na operację biustu i kosmetyki:
wedrowiec
Chwilowo jestem odcięta od GG. Pracuje na starym kompie rodziców gdzie internet ledwo chodzi, bo brat przyjechał w odwiedziny bez laptopa, ale za to z komórką no i szef dał mu zadanie na wczoraj no i musi biedaczek zrobić jakieś informatyczne czary mary i w tym celu pożyczył mojego laptopa
Chwilowo jestem odcięta od GG. Pracuje na starym kompie rodziców gdzie internet ledwo chodzi, bo brat przyjechał w odwiedziny bez laptopa, ale za to z komórką no i szef dał mu zadanie na wczoraj no i musi biedaczek zrobić jakieś informatyczne czary mary i w tym celu pożyczył mojego laptopa
Bolek.. .
Losowanie mi jest potrzebne, bo szykuje TS ...niespodziankę.. .
---------------------------------
Losowanie mi jest potrzebne, bo szykuje TS ...niespodziankę.. .
---------------------------------
medea przepraszam nie miałem czasu wytypować cyfr,ale jutro będę miał więcej czasu więc dla ciebie to zrobię
ulexxa przepraszam dopiero weszłam no i z scollsem się zagadałam
lottomat
lottomat
Ulexxa.. .
-------------------------------
-------------------------------
Hipcio..Ciebie caluje potrojnie..
za to ze pierwszy mie powitales..
za to ze jestes..
za Twoje..superciowskie wpisy..
za to ze pierwszy mie powitales..
za to ze jestes..
za Twoje..superciowskie wpisy..
marek33
Będę Ci bardzo wdzięczna. Dobrze rozumiem wspierasz się w typowaniu wahadełkiem ? Tak zrozumiałam z jednego z Twoich wpisów
Będę Ci bardzo wdzięczna. Dobrze rozumiem wspierasz się w typowaniu wahadełkiem ? Tak zrozumiałam z jednego z Twoich wpisów
Teraz ts liczy worki z pieniążkami,do 30tki nieco brakuje,ludzie jeszcze macie czas by odwiedzić kolektury:
Medea.. .
---------------------
---------------------
ulexxa
Co się dzieje słoneczko ? Zresztą nieważne co oto z pozytywną energią by Cię wesprzeć
Co się dzieje słoneczko ? Zresztą nieważne co oto z pozytywną energią by Cię wesprzeć
ulexxa przykro mi ale jestes superowa kobitka i musisz wierzyc ze wszystko sie ulozy