Wpisy 1 124 017 – 1 124 116
22 września 2012 20:11 → 22 września 2012 20:53, 100 wpisów
dajesz np 1000 losow po 12 skreslen i robisz tak z 10 tys raz i robisz statystyki
zasrany ms i latki i aktualizacje az kompa musze resowac ... FUCK ME PLZ
brb
brb
ja prawdopodobnie wiem, o co si lazi jesli chodzi o probabilistyke, potrafie czytac w myslach... ale ja tylko stwierdzam, ze zaskoczyla mnie ta piatka... szanse na nia to ok. 1:5 przy 12 skresleniach i 100 zakladach
pojawila sie jako setna w zestawieniu i dawala 5/12 w lotto i 3/12 w lotto plus... dobry zestaw
majwoj, ja tez na luzie... raczej nie gram przy takich kumulacjach, bo wkurzaja mnie te kolejki w zb i masowa hipnoza
witam pieknie,jestem tu nowy. jak sprawdzic jakie liczby obstawilem i trafilem na ostatnim losowaniu
gregorio np kliknij teraz na swój nick na czacie i powinien wyświetlić Ci się Twój profil
hallo,jak sprawdzic jakie liczby podalem i ile trafilem
gregorio zjeżdżasz wybierasz grę która cię interesuje i zjeżdżasz w dół. W MM musisz jeszcze wybrać co cię interesuje (pewniak, dwójki, trójki, piątki, dziesiątki)
10000 12 na lotto lacznie z plustem to hmmm kurde ...
troche duzo ?
troche duzo ?
unhappy napisałeś że nie grasz przy takich kumulacjach a szanse masz tak jakby taką samą
panoramix
hartge, nie gram, bo ja takze do wygranych staram sie podchodzic racjonalnie... dla mnie 30 mln to bylby tak naprawde problem... gram do 10 wlacznie...
hartge, nie gram, bo ja takze do wygranych staram sie podchodzic racjonalnie... dla mnie 30 mln to bylby tak naprawde problem... gram do 10 wlacznie...
znikam bo córka mnie mówi w....p tato alem się tu zasiedział powooooooo.......
lottomat, biore twoj kupon lotto za 30 mln i daje ci w zamian dwa kupony mini lotto po 15 mln sztuka
77 szpiegów na Multipasko.. .
---------------------------
Scolls.. .
-----------------------
-----------------------
zawsze brechtam z tych frajerow z allegro, podnosza oplaty, wprowadzaja z dupy zmiany typu koniec prowadzenai aukcji, jakies zalosne payu zeby US monitorowal i ta smieciowa wydajnosc serwisu
Scolls.. .
Ja może zagram, jak pula przekroczy 50 000 000.. .
------------------------
Ja może zagram, jak pula przekroczy 50 000 000.. .
------------------------
może warto policzyć wartość oczekiwaną, kiedy jest gwarantowana i wyższa niż 3zł - 25%?
zgodnie z teorią gier, jeśli wartość oczekiwana jest większa od wkłądu - warto zagrać
ludzik a co ma wartosc oczekiwana w tym przypadku kiedy nie zyjesz milion lat ?
ja dzis zagralem z zaleceniami medea76 bo nadszedl wlasnie czas wielkich wygranych dla koziorozcow
Witajcie Mpusie na sekundzie
wpadlam sie tylko przywitac i zarazem pozegnac..obowiazki
Lilus..Tojcia..Minelexi..Sambiani..Medeo..Islandi..Zuzi..Zeli..Panorami..Max.us..WN..Robal..Emeryt..Monet..Mirnami..HARTGIE..Majki..Unhap..Lottom..Gregori..MrP..Hayem..Fabi..Ludziku..ojejus(kogo nie wymienilam to jeszcze wymienie-jestescie supcio) ii cala reszta "wesolego autobusu"
zycze Wszystkim Mega wygranych
i juz sie musze znow stleniac..
http://www.youtube.com/watch?v=myH2UBJ28XY
wpadlam sie tylko przywitac i zarazem pozegnac..obowiazki
Lilus..Tojcia..Minelexi..Sambiani..Medeo..Islandi..Zuzi..Zeli..Panorami..Max.us..WN..Robal..Emeryt..Monet..Mirnami..HARTGIE..Majki..Unhap..Lottom..Gregori..MrP..Hayem..Fabi..Ludziku..ojejus(kogo nie wymienilam to jeszcze wymienie-jestescie supcio) ii cala reszta "wesolego autobusu"
zycze Wszystkim Mega wygranych
i juz sie musze znow stleniac..
http://www.youtube.com/watch?v=myH2UBJ28XY
ale ale ..wy tak marzyciel 30 melonów lotto za dom i ferari ..nic nie bedziecie miał
dobra i znikam..
dobra i znikam..
chce soe ktos puscic jeszcze na dzis z cyferke typowanych przez koziorozca
scolls
To czas Koziorożców, ale w tym położeniu księżyca liderem w typowaniu w waszej rodzince jest Panna
To czas Koziorożców, ale w tym położeniu księżyca liderem w typowaniu w waszej rodzince jest Panna
medea76 pukonik puszczony punktualnie po wejsciu ksiezyca w odpowiednia faze
W puli do 30 000 000 zabraknie 3zeta od hipcia,bamkructwo nie grałem:
Dawać te losowanie.. .
Scolls w lombardzie nie przyjmuja skarpetek:tylko sprzet rtv,złoto:
hipcio i to byl blad no ale jak Cie juz wykonczyli finansowo to co zrobic trzeba bylo pozyczyc 4 zeta od bałwana
hipcioo...wiecej osób bankructwo kasa..czekają wiele cyc kobita ..jak przegroć moze wziąc slubu tylko jedna cyc
Wpisy się klonują.. .
-----------------------
-----------------------
hipcio przyznaj sie lepiej ze dziure mieli w skarpetce i przez to nie przyjeli
scolls
Cały czas pracuje nad metodą A na poważnie prawidłowość podana przez astrologa, którego artykuł zwrócił moją uwagę na położenie księżyca, nie sprawdza się. To znaczy on twierdził, że w każdym połozeniu księzyca jest znak będący liderem w rodzinie. Tymczasem tak wcale nie jest
Cały czas pracuje nad metodą A na poważnie prawidłowość podana przez astrologa, którego artykuł zwrócił moją uwagę na położenie księżyca, nie sprawdza się. To znaczy on twierdził, że w każdym połozeniu księzyca jest znak będący liderem w rodzinie. Tymczasem tak wcale nie jest
Hipcio.. .
------------------------
------------------------