Wpisy 1 123 717 – 1 123 816
22 września 2012 16:46 → 22 września 2012 18:27, 100 wpisów
drapek
Najważniejsze w tej metodzie to nie dac się poniesc emocjom jak juz trafimy w swój czas
Najważniejsze w tej metodzie to nie dac się poniesc emocjom jak juz trafimy w swój czas
Bronson
To z tylko i wyłącznie bez żadnych morderczych intencji
To z tylko i wyłącznie bez żadnych morderczych intencji
medea
nie szaleję, mam 3 zakłądy w mini i mm; zobaczę co będzie jak pojawi się następny taki okres
nie szaleję, mam 3 zakłądy w mini i mm; zobaczę co będzie jak pojawi się następny taki okres
drapek
Jeśli grasz w mm to jutro Byki i Panny oraz z pewną ostrożnością Koziorożce mają cały dzień dla siebie
agatkaa
Jeśli grasz w mm to jutro Byki i Panny oraz z pewną ostrożnością Koziorożce mają cały dzień dla siebie
agatkaa
Bronson
wybieram się jeszcze ale czekam na cynk że u nas są, bo jak na razie lipa
wybieram się jeszcze ale czekam na cynk że u nas są, bo jak na razie lipa
medea
w tej żb , co zagram jutro mają nową paczkę zdrapmana- może 50/250zł jutro wydrapię
w tej żb , co zagram jutro mają nową paczkę zdrapmana- może 50/250zł jutro wydrapię
drapek
A to trzymam x 100 bo będzie mi miło gdy się okaże, że "magia" naprawdę działa
A to trzymam x 100 bo będzie mi miło gdy się okaże, że "magia" naprawdę działa
Chłopaki no sobie trzeba grzybnie kupic i dobrym miejscu zaszczepic np. ogrodzie a następnie dbac o warunki
wysokich wygranych wieczorkiem- nie rozbijajcie jeszcze tej kumulacji- poczekajcie na min. 50mln
narka
narka
medea
dziękuję - te jutro, to dobre informacje
hartge
centralnie ?
drapek poowwwwwooooo
dziękuję - te jutro, to dobre informacje
hartge
centralnie ?
drapek poowwwwwooooo
Robal
A to ty Panna czy Byk, bo tyle osób mi swoje znaki podawało, że niestety ciągle się mylę
A to ty Panna czy Byk, bo tyle osób mi swoje znaki podawało, że niestety ciągle się mylę
medea76 a co dla lwa ? ciekaw jestem czy rozbiję dzisiejszą kumulację
Robal gdzie podziały się te czasy co centralnie raz przynajmniej była niech wrócą
Bronson
Niewykluczone, bo astrologicznie korzystny czas Lwów i Baranów przechodzi dzisiaj w taki czas dla Byków i Panien. Dotychczasowe obserwacje wskazują, ze cuda się dzieją w takim przypadku w wieczornym losowaniu. Padają liczby albo wszystkich znaków po kilka albo jednego znaku albo na przykład dwóch. Najlepiej grac w dzień w którym nasz znak nie ma konkurencji
Niewykluczone, bo astrologicznie korzystny czas Lwów i Baranów przechodzi dzisiaj w taki czas dla Byków i Panien. Dotychczasowe obserwacje wskazują, ze cuda się dzieją w takim przypadku w wieczornym losowaniu. Padają liczby albo wszystkich znaków po kilka albo jednego znaku albo na przykład dwóch. Najlepiej grac w dzień w którym nasz znak nie ma konkurencji
na chwile obecna obojetnie mi jakie liczby wylosuja, oby nikt nie trafil albo zebym tylko ja trafil
majwoj
Wiadomo, że są rzeczy o których się fizjologom nie śniło w tym losowania prowadzone przez tego kogo imienia nie będę tu wymawiac
Wiadomo, że są rzeczy o których się fizjologom nie śniło w tym losowania prowadzone przez tego kogo imienia nie będę tu wymawiac
Bronson
Dni dla Lwa są dopiero w przyszlym miesiącu 18-19 października
Dni dla Lwa są dopiero w przyszlym miesiącu 18-19 października
jak tylko na nie spojrzalem to wiedzialem ze bede je wiecznie puszczal : D
slim..no ładnie masz punty 174 niz ja ..jestem leniem nie typowałem w profilu,,i no dobra juz znikam..
to t.s powinien być zadowolony jak ludzie widzą 30 mln. to stoją jak za chlebem
coś pod kumulacje 30 mln.
http://www.youtube.com/watch?v=LcYMSjP9ECM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LcYMSjP9ECM&feature=related
Drugi raz z rzedu tak duza kumulacja przypadek????
takie monotonne te kumulacje lepiej niech 6/6 z losowanie na losowanie {
Ja sie staram rozbic kumulacje w jokerze i cos ciezko mi idzie
Witam ponownie.. .
Jesień w kalendarzu, a nad Polską szaleja burze.. .
---------------------------------
Jesień w kalendarzu, a nad Polską szaleja burze.. .
---------------------------------
HARTGE
Ja bym sie zadowolil 1 milionem Co za duzo to nie zdrowo
Ja bym sie zadowolil 1 milionem Co za duzo to nie zdrowo