Wpisy 1 123 109 – 1 123 209
22 września 2012 10:47 → 22 września 2012 12:22, 100 wpisów
pierwsza parka 37,48
druga parka 44,80
druga parka 44,80
witam znamy Go Wszyscy Tego co ugrywa zawsze i ma same pewniaki TOTALIZATOR ale pora na NAS
do wiesiek 77 taki mały patencik...
mam na 5 liczb systemik ale go wprowadzę dopiero jak napisze programik....to jeżeli pasko się zgodzi to da na stronkę....
mam na 5 liczb systemik ale go wprowadzę dopiero jak napisze programik....to jeżeli pasko się zgodzi to da na stronkę....
bez pytania Pasko zapodam liczeby zawarte pod przyszłą wygraną
miedzy 1 a 80
miedzy 1 a 80
"z kosmosu" ? ależ, wbrew pewnym pozorom, to może być bardzo dobre posunięcie - taka ingerencja, czy sygnały, czy typowanie, czy coś tam
z kosmosu
z kosmosu
jak się uda napisze dzisiaj ale nie obiecuje bo córeczką się muszę zająć do wieczorka.....
Pytanie do TS: dlaczego TS nie udostępnia dokumentacji lub algorytumu wykonującego tzw."chybił-trafił"
... te podejrzenia i różności, sekwencje i te ilości...
ludzik
uszczegóławiając - trochę - chodziło by o to, czy zestawy się powtarzają ? a jeśli t.a.k - masz coś przeciwko ?
ludzik
uszczegóławiając - trochę - chodziło by o to, czy zestawy się powtarzają ? a jeśli t.a.k - masz coś przeciwko ?
Pasko
podobno ta ilość siedmiu trafień w lotto z plusem, odnotowana wpisem - faktycznie była widoczna na Twojej stronie :
- to jakiś błąd ? skąd się to wzięło ??
podobno ta ilość siedmiu trafień w lotto z plusem, odnotowana wpisem - faktycznie była widoczna na Twojej stronie :
- to jakiś błąd ? skąd się to wzięło ??
robal
sam to widziałem, była 22.30 i się zdziwiłem że są wyniki
sam to widziałem, była 22.30 i się zdziwiłem że są wyniki
wiesiu...właśnie nie byłam do tyłu,parę groszy do przodu ale ***a rewelacji nie ma
Pasko...dawaj czerwoną kartkę wiesiu pierwszy ode mnie wyłapie za to że mnie nie rozumie
teraz szukam linki www..kwacha córka były prezydent ..teraz ma zaproszenie slubui znikam...
grałem na 60-tki miałem 7 zaznaczonych,wylosowali 3 z czego dwie nie miałem
Lila: czemu nie dodałaś jeszcze strony multipasko do swoich kręgów znajomych na Google+ ?
Pasko....bo ja się stamtąd wylogowałam (chyba
) nie chciałeś ze mną bajerzyć to nie
) nie chciałeś ze mną bajerzyć to nie
robal odnosnie algorytmu na chybil-trafil, to oczywiscie mam cos przeciwko, jesli taki algorytm generowalby duza ilosc takich samych zestawow np. 20% wszystkich, dzieki temu Lotto podkreca kumulacje, zeby dochody byly wieksze
wiesiu..no bajerzyć przeca nie bajerować Oboje już jezdeśmy pozajmowani
lila słabo link dałaś wiesiowi czerwona karta
------
http://pilkarskidziennik.pl/images/stories/pictures/inne/symbole/czerwona_kartka_400.jpg
------
------
http://pilkarskidziennik.pl/images/stories/pictures/inne/symbole/czerwona_kartka_400.jpg
------
bolek
a co ciekawe - kiedyś ktoś dostał ostrzeżenie, prawie banana za taki wpis
i tylko tak se - czy to teesa /dla żartu, albo jakiego sprawdzenia, tym razem.../ podłożyli hrumhruma, czy kto inny
a co ciekawe - kiedyś ktoś dostał ostrzeżenie, prawie banana za taki wpis
i tylko tak se - czy to teesa /dla żartu, albo jakiego sprawdzenia, tym razem.../ podłożyli hrumhruma, czy kto inny
wiesiu..noż kuźwa jak nie działa http://bi.gazeta.pl/im/0/6037/z6037770M,Czerwona-kartka.jpg
fajna ta kartka z tym gościem
Pasko
taka kartka by sie przydała
ludzik
to, jakbyś miał maszynę czasu i byś mógł takie wycofać - zlikwidowałeś właśnie kilku milionerów
- bo było /kilka razy nawet/ o czym można i przeczytać i usłyszeć było - z trafiła, kumulacyjnych, w lotto - czyli tam, gdzie ilość osób trafiających ten samiusieńki zestaw ma spore znaczenie - szóstek ...
W Warszawie, to nawet w odstępie kilku ulic
to, jakbyś miał maszynę czasu i byś mógł takie wycofać - zlikwidowałeś właśnie kilku milionerów
- bo było /kilka razy nawet/ o czym można i przeczytać i usłyszeć było - z trafiła, kumulacyjnych, w lotto - czyli tam, gdzie ilość osób trafiających ten samiusieńki zestaw ma spore znaczenie - szóstek ...
W Warszawie, to nawet w odstępie kilku ulic
lila...nic nie idzie szuka www ..nie ma taki gifa skąd ruchu karta
Robal, ale mi chodzi wciaż o chybił trafił. Zrozum, że Lotto ma interes w dużych kumulacjach. Nie mam danych, ale wydaje mi się znaczna część pochodzi właśnie z chybił trafił - należałoby zapytać TS. Ciekaw też jestem ile spośród 80 trafionych szóstek w jednym losowaniu było wygenerowane przez chybił trafił. Tutaj chodzi jednak nie o 80 tylko o 800000 TYCH SAMYCH zestawów liczb na chybił trafił.
mała...