Wpisy 112 138 – 112 237
17 maja 2010 12:34 → 17 maja 2010 16:52, 100 wpisów
Monet...dzięki...jak zdążę to wyślę na 14 a jak nie to na 22.15
pzdr :-)))
pzdr :-)))
Witaj Rafał,czy masz jakieś dobre liczby na dzisiaj,bo z bałwanem trudno się dogadać.
kathy,ale gdyby lipa,to nie wyklinaj mnie za bardzo,ja też przegram,bo na te właśnie zagrałem.I mocno wierzę,że będzie dobrze.
Koniec żartów - obstawka za 2,5 zeta na pewną 10.To będzie już trzecia gra w realu w tym roku , emocje rosną. A oto i te wspaniałe liczby...16,18,20,26,29,39,50,56,62,63
brazil -głębia i celność Twojego spostrzeżenia jest powalająca.
Ech,Ty jakoś tak potrafisz...
Ech,Ty jakoś tak potrafisz...
Monet... po wczorajszym teście na ch/t to gorzej by byc nie mogło :-)))))))))))
Chociaż tłumaczyłem bałwanowi,że Dulcynea z Toboso to wytwór jego wyobrazni,chodzi zakochany i nic z niego nie potrafię wydobyć.Dlatego dzisiaj nad liczbami muszę myśleć sam.Ale zagram dopiero na wieczór.
kathy>mam nadzieje,że po tym jak zagrasz na te liczby to nie dojdziesz do wniosku,że jednk zawsze może być gorzej?
Na początku myślałem,że noormalny to wygłup hipnotyzera,ale pózniej już było wiadome kto zmienił nick.
ja bym tak zagrał,
ale za mocno leje i to oleje
3,4,7,9,10,14,25,28,33,35
17,18,21,26,30,38,51,55,62,65
ale za mocno leje i to oleje
3,4,7,9,10,14,25,28,33,35
17,18,21,26,30,38,51,55,62,65
Dobrze Rafał,że twój doradca się nie zakochał,bo może ci podpowiedzieć liczby i nie pomyli się przy liczeniu.
Gdybym grał na 1400 to postawiłbym takie liczby:7,21,29,33,60,80,49.
Monet... przeczytaj wpis 112095 a przekonasz się, że gorzej być nie może
No tak,kathy wynika z tego,że z opcji chybił-trafił tę pierwszą Tobie wybrało.
Ale,to też sztuka tak trafić.Czuj się wyróżniona.
Ale,to też sztuka tak trafić.Czuj się wyróżniona.
Hipcio>>> miałem nie planowane wyjście z domu i przy okazji wysłałem 2 zakłady na 6 :)
W tym 1 na ch/t :)
W tym 1 na ch/t :)
Monet...cyferki od ciebie pójdą na 22 bo teraz nie dałam rady... a jak je wylosują to się ugryzę w... wiadomo w co
Dopiero teraz zaczynam myśleć nad liczbami,tym bardziej,że bałwan błaga mnie bym wysłał dziesiątkę,bo twierdzi,że musi zdobyć worek pieniędzy dla ukochanej.
hipo ładnie zwłaszcza pierwsze 4 liczby
tym bardziej że bez pomocy ( pijanego) giermka :)
tym bardziej że bez pomocy ( pijanego) giermka :)
Dzięki Xelom.Tylko jest problem,kto teraz będzie bałwanowi dzwigał prowiant w podróży i kogo wyśle z listami miłosnymi.
Rafał...to dwójka od Moneta (jemu gratulacje)... nie zdążyłam wysłać
Monet.... czy uważasz, że wieczorkiem się powtórzą???
Monet.... czy uważasz, że wieczorkiem się powtórzą???
A warunki pogodowe się ciągle pogarszają,czyżby zmieniały się bieguny i nadchodzi zmiana klimatu.
Jeżeli ktoś chce wiedzieć,co porabia obecnie osobisty kucharz hipcia to zdradzę,że smaży kotlety mielone.
hipo może wróci
pewnie teraz jest w jakiej knajpie.karczmie
oberży sącząc miód pitny
pewnie teraz jest w jakiej knajpie.karczmie
oberży sącząc miód pitny
W związku z nieobecnością giermka,poszukuję nowego dla bałwana.Warunki:wysoka kultura osobista,nieużywanie brzydkich słówek,pracowitość.
hipopotan > widzę tutaj tylko jedynego kandydata na giermka spełniające Twoje (czyli bałwana) kryteria. Dla ułatwienia dodam, że był dzisiaj na czacie i jest Twoim idolem o czym kilkakrotnie wspominałeś.
112104. status kathy 2010-05-17 (09:18)home gdańsk
Wędrowca netowy...
czy mógłbyś tak po koleżeńsku podać 70 cyferek, które nie padną w mm o 14???
Kathy czy Ty nie jesteś zbyt wymagająca ? :)- wystarczy tylko 60 ;)))
Mag, Monet, Hipciu gratulki za nochale do cyferek :D
Pozdrawiam All cieplutko
Wędrowca netowy...
czy mógłbyś tak po koleżeńsku podać 70 cyferek, które nie padną w mm o 14???
Kathy czy Ty nie jesteś zbyt wymagająca ? :)- wystarczy tylko 60 ;)))
Mag, Monet, Hipciu gratulki za nochale do cyferek :D
Pozdrawiam All cieplutko
Od Ciebie,Dantev oczekuję,ze codziennie rozmyślając nad zdarzeniami sportowymi podasz mi gotowca.Tak,żebym przy inwestycji 2zeta miał kurs co najmniej 50,bo muszę zapełnić swoją skarbonkę pieniążkami.Pozdrawiam.
Nie zapominaj Dantev,że bycie giermkiem Don Bałwana to wielki zaszczyt.
Witam.Na zmiane "B" mam takie liczby:64,49,61,28,45,63,20,65,17,22.Mam nadzieje że będzie lepiej niż na zm."A".Hipcio gratuluje trafnego typowania.Może w nagrodę wybierz się na basen bo hipcio w wodzie to jak baletnica na scenie,lekka,zwinna i powabna a wtedy od różnych propozycji, różnych DULCYNEI się nie odgonisz,a jak już wszystkie przetestujesz pod katem trafności losowań,wybierzesz tą która jest najlepsza w tym temacie.I wtedy twoim zadaniem będzie chodzenie ze skarpetą po kasiorke.Czy nie piękne takie życie.Może na dłuższą metę nudne,ale zawsze to troche fajnego oddechu dla bałwana.Pozdrawiam
kathy >>> witam Cię i wszystkich :)
hipopotan >>> pozostawię bez komentarza,ale tak właśnie trzymaj.
pozd
hipopotan >>> pozostawię bez komentarza,ale tak właśnie trzymaj.
pozd
hipopotan > dlatego pisałem, że tylko jedna osoba może dostąpić tego zaszczytu. Z ciekawostek jeszcze Ci napiszę, że Twój kandydat na giermka jest też bardzo dobry w zdarzeniach sportowych. Nie tak dawno chwalił się o trafieniu kuponu reklamowego z kursem 400. Czy możesz mieć jeszcze jakieś wątpliwości, kto powinien dołączyć do grona Twojej służby i sprzątać kupy spod konia bałwana?
Pozdrawiam Cię i możesz już spokojnie casting zamknąć.
Pozdrawiam Cię i możesz już spokojnie casting zamknąć.
Witaj Kogucik19.A widzę,że Dantev nie odpuszcza,dlatego miałem rację tłumacząc giermkowi,że droga będzie ciężka.
Wędrowca netowy:)"O.Ch" wiem,czekałeś czy zamienię liczby 15& 12,77. wiedziałam pomimo to nie zmieniłam:(nastąpi poprawa:)))
Ps. hosieńko witaj słoneczko :)))
Ps. hosieńko witaj słoneczko :)))
Widzę że ktoś znowu smrodu szuka.Zajmij sie rodziną bo ją podobno kochasz i nie szukaj kwadratowych jaj bo znów się czegoś dowiesz i będziesz mamrotać głupoty.A sznurówkę sobie zawsze trzymaj w pogotowiu.C.D.N ie nastąpi.
kogucik19 >>> to pewnie dlatego,że deszczowa pogoda...nudno i w ogóle :)
A mam jeszcze jedno pytanie Dantev:czy nie u Ciebie w oberży zatrzymał się nicpoń noormalny,bo za niestawienie się rankiem czekają go kije.
hipcio>>"Przypominam,żeby często jeść grochówkę i spożywać fasolę."
Ps. hipcio facet zwiał. bo ile można....... grochówki i fasoli jeść, ratować potem co się da:))))) oj, hipcio:))))
Ps. hipcio facet zwiał. bo ile można....... grochówki i fasoli jeść, ratować potem co się da:))))) oj, hipcio:))))
Zdradzę,że widziałem jak już bałwan szykuje się w drogę.Jeszce tylko popije obiadek herbatą z cytryną.A droga do kolektury może być bardzo niebezpieczna,tym bardziej,ze czarnoksiężnik Ulryk von Lotto szykuje różne zasadzki.
Grochówkę musi spożyć szczególnie Lila,bo była wczoraj niegrzeczna.
Witam. 34....9.16.31.50 czy mi się zdaje,że bonus w JOKERZE od piątku jest taki sam... bez zmian ?
MADZIA77 masz racje tylko ludzie którzy są inteligentni,mądrzy i rodzinni to nawet w taką Pogodę mają jakieś fajne zajęcie,a ta sirota obrzygana się nudzi,zamiast zapukać do sąsiada i poprosić by zwolnił już kogoś do jego towarzystwa bo samotnie siedzi i paznokcie obgryza po łokcie.Tylko współczuć,dodam tylko że ta pogoda jest depresyjna i powinni mu sznuróweczki z butów wyciągnąć bo licho nie śpi.A szkoda byłoby takiego stracić.Zawsze coś głupiego napisze myśląc że jest dowcipny,a to tylko chamidło proste.Już widzę jaka będzie riposta z jego strony,ale wole żeby pisał na kompie i wtedy wiem że siedzi w domu a nie szuka drzewa w lesie.Pozdrawiam
smrod sie pojawia jak zaczyna pisac rencina kogut, wiec idz na laweczke
hipopotan > przykro mi bardzo, ale właśnie Twój kandydat na giermka, który uważa się za człowieka o wysokiej kulturze osobistej właśnie dał jej popis. Słyszałem w TV, że Kraków zalewa, ale nigdzie nie podawali, że sięga aż tak wysoko, że zalewa czyiś mózg.
Ps. szukasz lachociągu do konia? Duet jest w komplecie.
Ps. szukasz lachociągu do konia? Duet jest w komplecie.
rencino idz szukaj znajomych moze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial posluchac madrosci swiata od farmazoniarza
112202. "Widzę że ktoś znowu smrodu szuka."
Ciekawe nazwanie samego siebie... buchahahahahahahaha
Ciekawe nazwanie samego siebie... buchahahahahahahaha
Witam ponownie.
eeee znowu zwykła pyskówka - zamiast pośmiać się,jakiś wesoły temat narzucić to ciągle jedno i to samo, nudne to już,nie dość,ze pogoda ohydna to i jeszcze nastroje barowe.
pozd
pozd
Madzia77>>> :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Polak, Niemiec i Rusek mieli przyjechać samochodem, pod którym mieli przejść. Polak przyjechał terenowym autem, więc spokojnie pod nim przeszedł. Niemiec przyjechał trabantem - śmieje się i płacze. Polak pyta go:
- Czemu płaczesz?
- Bo nie mogę przejść pod trabantem.
- A czemu się śmiejesz?
- Bo Rusek przyjechał walcem.
- Czemu płaczesz?
- Bo nie mogę przejść pod trabantem.
- A czemu się śmiejesz?
- Bo Rusek przyjechał walcem.
Tiaaa trzeba znów kawały zapodać :
Wiecie chłopaki co zrobić, żeby uszczęśliwić kobietę - To proste- mieć przy sobie trzy metale : srebro we włosach, złoto w portfelu i stal w spodniach ;)
miłego dnia ;)
witaski mag ;)))
Wiecie chłopaki co zrobić, żeby uszczęśliwić kobietę - To proste- mieć przy sobie trzy metale : srebro we włosach, złoto w portfelu i stal w spodniach ;)
miłego dnia ;)
witaski mag ;)))
Witaski Lila ;)Jak tam było w krainie Bachusa ? Użyłaś chyba jak pies w studni ;(
hosia wybrałaś nie tą dekadę życia mężczyzny jak wiesz są trzy. Trzecia - jest w co, jest czym, ale po co.
hosia....Witaj:)Było extra,ale szybko się skończyło:( jak dla mnie za kótko:(Pozdrawiam.
Czym się różni osiemdziesięciolatek od dwudziestolatka?
- Osiemdziesięciolatek może śpiewać i czyścić zęby jednocześnie.
- Osiemdziesięciolatek może śpiewać i czyścić zęby jednocześnie.
Facet pisze z blondynką na czacie.
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?
Dwaj informatycy przechwalają się co potrafi ich komputer. Pierwszy mówi:
- Gdy przychodzę do domu, mój pecet automatycznie załącza linuxa i czeka aż przy nim usiądę.
- Eee, to nic - mówi drugi - jak ja wracam z pracy, to mój komputer na dzień dobry merda joystickiem!
- Gdy przychodzę do domu, mój pecet automatycznie załącza linuxa i czeka aż przy nim usiądę.
- Eee, to nic - mówi drugi - jak ja wracam z pracy, to mój komputer na dzień dobry merda joystickiem!
Dwie blondynki spotykają się na targowisku:
- Patrz, tu sprzedają ziemniaki z włosami.
- Coś Ty! Głupia, to są kiwi, z nich się robi pastę do butów.
I już jest miło:)
Pozdrawiam wszystkich uśmiechniętych :)
- Patrz, tu sprzedają ziemniaki z włosami.
- Coś Ty! Głupia, to są kiwi, z nich się robi pastę do butów.
I już jest miło:)
Pozdrawiam wszystkich uśmiechniętych :)
Rozmawia dwóch dresiarzy:
- Znasz takich: Beethoven, Mozart?
- A, co? Kroimy ich?
- Nie. Spoko goście. Melodyjki do komórek piszą.
- Znasz takich: Beethoven, Mozart?
- A, co? Kroimy ich?
- Nie. Spoko goście. Melodyjki do komórek piszą.
No tak,miłe Panie,czasami trzeba za odgromniki robić na tym forum.
A to,jak sprytnie to potraficie,świadczy tylko o tym,jak bardzo Wasza obecność jest tutaj wskazana.
A to,jak sprytnie to potraficie,świadczy tylko o tym,jak bardzo Wasza obecność jest tutaj wskazana.