Wpisy 112 086 – 112 185
17 maja 2010 08:34 → 17 maja 2010 14:44, 100 wpisów
przeprowadziłam wczoraj test na wygranie metodą ch/t i wyszedł fatalnie
Ja wczoraj nie grałem bo pogoda Mnie zniechęciła do wyjścia z domu :)))
ja to niegram na chybił-trafił raz na jakiś czas poślę dla odmiany na chybił-trafił a tak to 99.9% moich kuponów skreślam sam
Witam wszystkich :)
U nas standard, ZIMNO !
Fajnie,ze chociaż tutaj ciepła atmosfera !
pozd
U nas standard, ZIMNO !
Fajnie,ze chociaż tutaj ciepła atmosfera !
pozd
KIGAM poczytałem wczorajsze wpisy i zapewniam cie że nawet jak bym chciał to nie potrafiłbym tak głupio pisać.Poza tym miałem z pewnych względów tydzień imprezowy,i nie w głowie mi siedzieć przed kompem i pisać takie głupoty.Dlatego zapewniam Ciebie i innych że to nie kogucik19,ani żaden jego klon którego nie posiadam.Zresztą dziwie sie adminowi i innym moderatorom że nie podjęli żadnych kroków w tym kierunku aby uciszyć nie-noormalnego.Pozdrawiam i życze wygranych.Ja jeszcze odpoczywam,bo do 22 maja spokój a potem tydzień na mazurach,wiec musze nabrać energii.Miłego dnia,i trafnych typowań.
hej madzia!!!
ja też nie gram na ch/t ale jak pisałam to był test
na 10 kuponów 3/3
było 2 x 2/3
reszta kicha
ja też nie gram na ch/t ale jak pisałam to był test
na 10 kuponów 3/3
było 2 x 2/3
reszta kicha
RafSaw30 to z ciebie leń(bez urazy)ale jak jeden koleś jechał traktorem w deszczu tyle km by za 5zł zagrać ,no to według niego tyś leń
kathy ja mam czasem jakies przeczućie i mam chęć zagrać za większą kasę ale coś mnie powstrzymuję muszę dać temu czemuś radę i zagrać
kathy sam typuję.RafSaw30 według mnie on sciemniał że tyle jechał i do tego traktorem
Kocio>>> z tego co wiem to ludzie mieszkający na wsi mają samochód w każdym gospodarstwie!!!
A i kolektury też są! :)))
A i kolektury też są! :)))
Prawdopodobnie "normalny" mieszka gdzieś na Podlasiu, może nad rzeką Biebrzą. Tam wszędzie jest błoto i trzeba jeździć traktorem a do kolektury jest ze 40 kilometrów.
Wędrowca netowy...
czy mógłbyś tak po koleżeńsku podać 70 cyferek, które nie padną w mm o 14???
czy mógłbyś tak po koleżeńsku podać 70 cyferek, które nie padną w mm o 14???
Kathy- w MM nie gram i nie zamierzam GRAĆ. Liczb do tej gry nie typuję i nie zamierzam typować. Może kiedyś, ...... .
Cześć wszystkim ,dopóki w piaskownicy nie sypią piaskiem to z Wami posiedzę.
rencino smigaj na poczte bo kolejka bedzie, zapomnialem przynajmniej bedziesz mial z kim pogadac
Mag.. . Grasz dzisiaj???
brazil z tą renciną jest już nudne
wymyśl coś lepszego albo pogadaj
no noormalnym
miłego dnia
wymyśl coś lepszego albo pogadaj
no noormalnym
miłego dnia
Poprzednie dwie dyszki do D... podaję prawdziwe wyniki na DZIŚ na MM 16,18,20,26,29,39,50,56,62,63 Wysokich wygranych.
no i ten człowiek mieszka na takiej wsi i co najgorsza ma 50 km do najbliszego punktu lotto
Na dzisiaj parka 19,21.Proponuję potraktować poważnie.
Współczucie tym co pada.
Ja mam słonko,tzn.przebłyski a ściślej jakieś promyki przedzierają sie przez chmury.
Ale,po tym co było ostatnio to i tak sie zacieszam.
Współczucie tym co pada.
Ja mam słonko,tzn.przebłyski a ściślej jakieś promyki przedzierają sie przez chmury.
Ale,po tym co było ostatnio to i tak sie zacieszam.
monet to jesteś szczęśliwcem
jak widzisz słońce
dzisiaj pogoda barowa
to wszystko pewnie przez ten wulkan elja.. jakiś tam
jak widzisz słońce
dzisiaj pogoda barowa
to wszystko pewnie przez ten wulkan elja.. jakiś tam
xelom,coś mi się wydaje,że przy sprzyjających wiatrach i Tobie uda sie słonko zobaczyć,bo ja całkiem niedaleko od Ciebie je widzę,chociaż u Was nad samym morzem,to róznie może byc.
Witam Wszystkich:)) pogoda barowa:(Monet u Ciebie w Suwałkach słonecznie:)))
Ps. "O.Ch" gram:))))trafnych typowań, wygranej Wszystkim!!!koguciku??
Ps. "O.Ch" gram:))))trafnych typowań, wygranej Wszystkim!!!koguciku??
Witam wszystkich. Coś sennego zaproponuję:5.55.78.24.16.76.45.33
powodzonka.
powodzonka.
mag. Nie wiem jak w Suwałkach.Dla mnie to drugi kraniec kraju.Beretem nie dorzucę.
Ale,już po mojej radości,chyba wraca do normy,czyli lipa pogodowa znowu.
Ale,już po mojej radości,chyba wraca do normy,czyli lipa pogodowa znowu.
Najlepsze strony z pogodą.
Pogodynka. Sat24, Deltasky- sam sprawdź pogodę, łowcy burz. Te strony dobrze działają na komórkach.
Pozdrawiam.
Pogodynka. Sat24, Deltasky- sam sprawdź pogodę, łowcy burz. Te strony dobrze działają na komórkach.
Pozdrawiam.
Witam.Ośmielam sie podać swoje propozycje do gry w MM .Oto one:64,49,61,28,45,63,27,65,17,25.Co do pogody to niestety w Krakowie na wskutek deszczu nastąpił paraliż komunikacyjny.Taki paraliż u nas jest normą,ale jednak lepiej sie stoi jak jest sucho.Pozdrawiam całą piękna północ kraju,to śliczne rejony jeszcze nie zniszczone tak bardzo przez człowieka jak południe,choć i na południu też pięknie,ale jednak lepiej sie czuje na Północy niż południu.Pozdrawiam mag..serdecznie,oraz dla Kocio mam życzenia trafnych typowań,i taką małą uwagę że, to co gramy na sucho lub za małą stawkę to wychodzi ,jak tylko zagramy w realu,i za większą stawkę to przestaje wychodzić.Miłego dnia.
Monet...dzięki...jak zdążę to wyślę na 14 a jak nie to na 22.15
pzdr :-)))
pzdr :-)))
Witaj Rafał,czy masz jakieś dobre liczby na dzisiaj,bo z bałwanem trudno się dogadać.
kathy,ale gdyby lipa,to nie wyklinaj mnie za bardzo,ja też przegram,bo na te właśnie zagrałem.I mocno wierzę,że będzie dobrze.
Koniec żartów - obstawka za 2,5 zeta na pewną 10.To będzie już trzecia gra w realu w tym roku , emocje rosną. A oto i te wspaniałe liczby...16,18,20,26,29,39,50,56,62,63
brazil -głębia i celność Twojego spostrzeżenia jest powalająca.
Ech,Ty jakoś tak potrafisz...
Ech,Ty jakoś tak potrafisz...
Monet... po wczorajszym teście na ch/t to gorzej by byc nie mogło :-)))))))))))
Chociaż tłumaczyłem bałwanowi,że Dulcynea z Toboso to wytwór jego wyobrazni,chodzi zakochany i nic z niego nie potrafię wydobyć.Dlatego dzisiaj nad liczbami muszę myśleć sam.Ale zagram dopiero na wieczór.
kathy>mam nadzieje,że po tym jak zagrasz na te liczby to nie dojdziesz do wniosku,że jednk zawsze może być gorzej?
Na początku myślałem,że noormalny to wygłup hipnotyzera,ale pózniej już było wiadome kto zmienił nick.
ja bym tak zagrał,
ale za mocno leje i to oleje
3,4,7,9,10,14,25,28,33,35
17,18,21,26,30,38,51,55,62,65
ale za mocno leje i to oleje
3,4,7,9,10,14,25,28,33,35
17,18,21,26,30,38,51,55,62,65
Dobrze Rafał,że twój doradca się nie zakochał,bo może ci podpowiedzieć liczby i nie pomyli się przy liczeniu.
Gdybym grał na 1400 to postawiłbym takie liczby:7,21,29,33,60,80,49.
Monet... przeczytaj wpis 112095 a przekonasz się, że gorzej być nie może
No tak,kathy wynika z tego,że z opcji chybił-trafił tę pierwszą Tobie wybrało.
Ale,to też sztuka tak trafić.Czuj się wyróżniona.
Ale,to też sztuka tak trafić.Czuj się wyróżniona.
Hipcio>>> miałem nie planowane wyjście z domu i przy okazji wysłałem 2 zakłady na 6 :)
W tym 1 na ch/t :)
W tym 1 na ch/t :)
Monet...cyferki od ciebie pójdą na 22 bo teraz nie dałam rady... a jak je wylosują to się ugryzę w... wiadomo w co
Dopiero teraz zaczynam myśleć nad liczbami,tym bardziej,że bałwan błaga mnie bym wysłał dziesiątkę,bo twierdzi,że musi zdobyć worek pieniędzy dla ukochanej.
hipo ładnie zwłaszcza pierwsze 4 liczby
tym bardziej że bez pomocy ( pijanego) giermka :)
tym bardziej że bez pomocy ( pijanego) giermka :)
Dzięki Xelom.Tylko jest problem,kto teraz będzie bałwanowi dzwigał prowiant w podróży i kogo wyśle z listami miłosnymi.
Rafał...to dwójka od Moneta (jemu gratulacje)... nie zdążyłam wysłać
Monet.... czy uważasz, że wieczorkiem się powtórzą???
Monet.... czy uważasz, że wieczorkiem się powtórzą???
A warunki pogodowe się ciągle pogarszają,czyżby zmieniały się bieguny i nadchodzi zmiana klimatu.
Jeżeli ktoś chce wiedzieć,co porabia obecnie osobisty kucharz hipcia to zdradzę,że smaży kotlety mielone.
hipo może wróci
pewnie teraz jest w jakiej knajpie.karczmie
oberży sącząc miód pitny
pewnie teraz jest w jakiej knajpie.karczmie
oberży sącząc miód pitny
W związku z nieobecnością giermka,poszukuję nowego dla bałwana.Warunki:wysoka kultura osobista,nieużywanie brzydkich słówek,pracowitość.