Wpisy 1 120 833 – 1 120 932
20 września 2012 22:14 → 20 września 2012 22:43, 100 wpisów
U lekarza zjawia się mężczyzna po trzydziestce i mówi:
- Panie doktorze, mam problem z seksem
- W takim razie niech pan mi opowie o swoim zwykłym dniu - zachęca lekarz
- Wszystko zaczyna się jeszcze w środku nocy. Żona budzi mnie o trzeciej nad ranem na mały numerek, a potem jeszcze raz o piątej, żebyśmy mogli kochać się przed pójściem do pracy.
- Aha... wszystko jasne - odpowiada lekarz
- Nie... sekundę - tłumaczy mężczyzna - bo widzi pan, zawsze kiedy jadę pociągiem do pracy spotykam tę ślicznotkę, znajdujemy wolny przedział i kochamy się cała drogę.
- Aha... teraz już wszystko jasne - przytakuje doktor
- Nie... sekundę - kontynuuje pacjent - kiedy przyjeżdżam do pracy nie mogę oprzeć się urokom mojej sekretarki i kochamy się na zapleczu.
- Aha... teraz już wszystko jasne - ocenia specjalista.
- Nie, nie, nie - ripostuje facet â Podczas obiadu widzę się z bardzo atrakcyjną kelnerką, a że bardzo mi się podoba, kochamy się w restauracyjnej kuchni.
- Aha... wszystko jasne - informuje doktor.
- Nie... jest ciąg dalszy - dodaje pacjent â kiedy wracam do pracy muszę zaspokoić moją wymagającą szefową, bo inaczej wylałaby mnie z pracy.
- Aha... - mówi lekarz - teraz wszystko jasne.
- Na co mężczyzna odzywa się:
- Nie, to jeszcze nie wszystko. Bo kiedy wracam do domu moja żona tak cieszy się z mojego powrotu, że chce ulżyć mi jak tylko ujrzy mnie w drzwiach.
- Więc w czym problem? - pyta doktor
- No cóż - odpowiada trzydziestolatek - strasznie mnie boli gdy się onanizuję.
- Panie doktorze, mam problem z seksem
- W takim razie niech pan mi opowie o swoim zwykłym dniu - zachęca lekarz
- Wszystko zaczyna się jeszcze w środku nocy. Żona budzi mnie o trzeciej nad ranem na mały numerek, a potem jeszcze raz o piątej, żebyśmy mogli kochać się przed pójściem do pracy.
- Aha... wszystko jasne - odpowiada lekarz
- Nie... sekundę - tłumaczy mężczyzna - bo widzi pan, zawsze kiedy jadę pociągiem do pracy spotykam tę ślicznotkę, znajdujemy wolny przedział i kochamy się cała drogę.
- Aha... teraz już wszystko jasne - przytakuje doktor
- Nie... sekundę - kontynuuje pacjent - kiedy przyjeżdżam do pracy nie mogę oprzeć się urokom mojej sekretarki i kochamy się na zapleczu.
- Aha... teraz już wszystko jasne - ocenia specjalista.
- Nie, nie, nie - ripostuje facet â Podczas obiadu widzę się z bardzo atrakcyjną kelnerką, a że bardzo mi się podoba, kochamy się w restauracyjnej kuchni.
- Aha... wszystko jasne - informuje doktor.
- Nie... jest ciąg dalszy - dodaje pacjent â kiedy wracam do pracy muszę zaspokoić moją wymagającą szefową, bo inaczej wylałaby mnie z pracy.
- Aha... - mówi lekarz - teraz wszystko jasne.
- Na co mężczyzna odzywa się:
- Nie, to jeszcze nie wszystko. Bo kiedy wracam do domu moja żona tak cieszy się z mojego powrotu, że chce ulżyć mi jak tylko ujrzy mnie w drzwiach.
- Więc w czym problem? - pyta doktor
- No cóż - odpowiada trzydziestolatek - strasznie mnie boli gdy się onanizuję.
torsan moze robote zalapał albo..trafil dyszke i sie nie ujawania
Ksiądz, pastor i rabin chcieli sprawdzić kto jest lepszy w swoim fachu. Postanowili, że pójdą do lasu, znajdą niedźwiedzia i postarają się go nawrócić. Spotykają się wieczorem. Zaczyna ksiądz:
- Kiedy znalazłem niedźwiedzia, nauczyłem go Katechizmu i pokropiłem wodą święconą. W przyszłym tygodniu przyjmie pierwszą komunię.
- Znalazłem niedźwiedzia przy strumieniu mówi pastor i wykrzyczałem święte słowa Boga. Niedźwiedź był tak zachwycony, że pozwolił się ochrzcić. Obaj spoglądają w dół na rabina, który leży na wpół żywy na noszach.
- Jak teraz o tym myślę - mówi. Może nie powinienem zaczynać od obrzezania...
- Kiedy znalazłem niedźwiedzia, nauczyłem go Katechizmu i pokropiłem wodą święconą. W przyszłym tygodniu przyjmie pierwszą komunię.
- Znalazłem niedźwiedzia przy strumieniu mówi pastor i wykrzyczałem święte słowa Boga. Niedźwiedź był tak zachwycony, że pozwolił się ochrzcić. Obaj spoglądają w dół na rabina, który leży na wpół żywy na noszach.
- Jak teraz o tym myślę - mówi. Może nie powinienem zaczynać od obrzezania...
Pasko -
tylko ostatni
Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi:
"Wstaję rano, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu".
tylko ostatni
Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi:
"Wstaję rano, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu".
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,17,18,25,29,31,34,45,46,48,49,51,53,63,71,72,73,77,78,79
Plusem jest liczba: 48
02,17,18,25,29,31,34,45,46,48,49,51,53,63,71,72,73,77,78,79
Plusem jest liczba: 48
Użytkownik zenek44 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 12,14,21,37,41
Użytkownik motylek trafił 5/12 w typowaniu Mini Lotto
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,03,09,11,12,15,16,19,20,21,22
scolls
Ale grałam z mamą 10/10 no i jest tylko 4/10 bo postawiłam jeszcze na 18 a liczby mamy
Ale grałam z mamą 10/10 no i jest tylko 4/10 bo postawiłam jeszcze na 18 a liczby mamy
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 23,24,29,32,44,48
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 09,15,17,20,23,40
Użytkownik vanmaverick trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
no to kondi1 jeśli puścił tę szóstkę co pisał to ma 3/6 w lotto+
Lila
Masz rację te dwa losowania mnie wkurzają bo wyniki się człowiekowi mylą
Masz rację te dwa losowania mnie wkurzają bo wyniki się człowiekowi mylą
kondi1
A co ja mam powiedziec jak zamiast 3/3 mam 4/10 a moja trójeczka 48,63,78 ostatnio rzadziej pada
A co ja mam powiedziec jak zamiast 3/3 mam 4/10 a moja trójeczka 48,63,78 ostatnio rzadziej pada
Teraz ts przelicza worki z kasa,ile na futra z norek,wakacje na hawajach,ile na sportowców,ile na masonów a resztki dla graczy:
kondziu...4 liczby brakły tak jak i mnie a miałam puszczone z chybika
scolls...najlepsze, jest to że te liczby co Ci podałam do EM to są moje ulubione je puszczam(bez gwiazdek) a w dużym jedną ciągle zmieniam na 44,45,48 i dzisiaj dałam 45 heh musze see jedna na stałe wybrać bo mogą być jaja
co czuje ze tego lotomata czy nowa wersje lottomata to podeslal TS dla dezinformowania multusi
Takie miałem oboki:ja 26oni25,ja16oni17ja19oni18,ja 28oni29,ja 54oni53ja64oni63,maszyna cyborg jest sprytna:
hipcio no bo trzeba pukon trzymac w sejfie a jak trzymasz a szufladzie to obcy maja dostep i widzisz jakie sa tego skutki
hipcio TS dopracował tą projekcje 3D do prefekcji a kto wie czy nie maczaja w tym palce wlasnie Ci OBCY i to niejest juz projekcja 4D albo nawet 5D
Kupon nadałem o godzinie:18.24.11,kolektura prawie pusta,jeden gracz emeryt,przyjmujący chłop,obsługa w normie:
ja uciekam się kurować dalejDobrej Nocy Życzei jutro oczywiście duuuużych wygranych
Bardzo nudzi mnie teraz losowanie Lotto. Nie wiem czemu, może to tylko moje odczucia ale wprowadzenie Lotto Plus zepsuło grę, niby jeszcze drugie losowanie, druga szansa, ale emocje ogólnie jakby mniejsze. Zrobiło się to dość nudne. Oczywiście to tylko moje zdanie.
hipcio dobrze ze narazie kombinuja w 5D i daja wygrac choc raz po raz "trojeczke" gorzej jakby potrafili TO:
http://www.youtube.com/watch?v=RXVv5M2Dn0g&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=RXVv5M2Dn0g&feature=relmfu