Wpisy 1 120 678 – 1 120 777
20 września 2012 21:45 → 20 września 2012 22:05, 100 wpisów
senna..ja zdrowa jestemchyba że z deklem coś nie tegeswstałam dopiero bo jak się po obiedzie rąbnęłam to mi się przysnęło
Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najpierw sie czyta gdzie trzeba pchac
Lila...może faktycznie to były duze czopkimi przepisała 3 tabletki za 4 dychyale jak to mówia nie liczy się ilość ale jakość
michellex..mi wtedy też głos całkiem odebrało,znajomi przyjechali z nienacka i widziałam ich ale nie mogłam się podnieść i jak zaczęłam charczeć to mąż znajomej,wpadł do środka bo myślał że to jakiś menel się włamał i cos charczy a to ja ich wołałam żeby weszli bo otwarte
scols..ale co pchać czyli dziur pip jak chcesz ty chcesz
medea76 ale kiedy dokladnie ten ksiezyc bedzie w dobrej pozycji bo ja zawsze wysylam kuponiki gdzies tak o 15 w sobote wiec moze zaczekac do np.19
michellex..no bez przesady.odróżniam czopki od tabletekale miałam w takim sreberku te tabletki wielkie jak nie wiem co,połknięcie to ył ból jak nie wiem jak nawet śliny nie mogłam przełknąć
Lila...dokładnienie idzie mówić, a jak już to się charczy i to z bólem
Witam. Jak widać chat lekko zmieniłem. Po 30 sekundach, czyli jak ktoś faktycznie pozostanie na stronie chata, zostaje on powiększony o 50%. Ponadto po sugestii jednego z multipaskowiczów, aby przenieś okienko do wpisywania tekstu nieco wyżej, a przenieść ikonki niżej, również wprowadziłem tą zmianę. Dzięki temu pisząc lepiej widać co się dzieje na chacie na bieżąco.
Mam nadzieję że się podoba
Mam nadzieję że się podoba
scolls
Możesz miec problem, bo Księzyc wejdzie w znak Panny korzystny dla Byka i Koziorożca dopiero o 20.20 w sobotę
Możesz miec problem, bo Księzyc wejdzie w znak Panny korzystny dla Byka i Koziorożca dopiero o 20.20 w sobotę
Pasko..no nie wiem czy mi się podoba no nie wiem ikony na doleale wybaczam Ci w Twoje święto
pasko...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. DUŻO ZDRÓWKA, DUŻO MIŁOŚC I DUŻO
wikingowie dołożyli mi 3 remisy
V.Frolunda X MoDo
Vaxjo X TimrĂĽ
Linkoping X LuleĂĽ
i tak kaśka urosła
2 Rosja + 3 Szwecja
każdy remis daje >>> 12 zet i tak
>>>60 zet na Jasia Wędrowniczka yes, yes, yes
i rym cym cym i tra la la
V.Frolunda X MoDo
Vaxjo X TimrĂĽ
Linkoping X LuleĂĽ
i tak kaśka urosła
2 Rosja + 3 Szwecja
każdy remis daje >>> 12 zet i tak
>>>60 zet na Jasia Wędrowniczka yes, yes, yes
i rym cym cym i tra la la
Pasko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Zmiana w okienku jest naprawdę , choć jak pierwszy raz otworzyłam je po zmianie to przeżyłam lekką konsternację czy coś się nie zepsuło
Zmiana w okienku jest naprawdę , choć jak pierwszy raz otworzyłam je po zmianie to przeżyłam lekką konsternację czy coś się nie zepsuło
Medea rano bym miala 140 zeta .
Dzis nadalam , ale cos bylo z maszyna , wiec chcialam to wszystko anulowac , bo nie wyjdzie.
na koniec wzielam lotto z plusem.
Dzis nadalam , ale cos bylo z maszyna , wiec chcialam to wszystko anulowac , bo nie wyjdzie.
na koniec wzielam lotto z plusem.
czat się wydlużył,emotki w parterze,Pasko niezła impreza musiała być
tadzia
A to szkoda, bo kolejny dobry okres na grę dopiero za jakiś czas
A to szkoda, bo kolejny dobry okres na grę dopiero za jakiś czas
lilcia,medea,michalinka,toja,tadzia,
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
michellex...sama kup Azulanlepsze jak te zasrane tabletkima zapach i smak rumianku i szybciej po tym przechodzi jak po antybiotykach,szkoda żołądka
Wiem, że trzeba się przyzwyczaić, ale z praktycznego punktu widzenia myślę, że jest lepiej
madea...mi w pierwszej chwili też coś tu niepasowałoale nie wiedziałam co właściwie
michellex i Lila
Azulan to małe miki w porównaniu z tym jak kiedyś lekarz nie wiedząc jak mi pomóc sięgnął do babcinego sposobu czyli płukania gardła wodą z jodyną oraz tym odkażającym fioletowym świństwem. Bałam się, że skończę jak Panna Celina z Nocy i Dni, ale o dziwo szybko pomogło
Azulan to małe miki w porównaniu z tym jak kiedyś lekarz nie wiedząc jak mi pomóc sięgnął do babcinego sposobu czyli płukania gardła wodą z jodyną oraz tym odkażającym fioletowym świństwem. Bałam się, że skończę jak Panna Celina z Nocy i Dni, ale o dziwo szybko pomogło
rustu
No dzisiaj Lwy i Baranki rządzą przynajmniej w astrologicznej teorii. Trzymam by i w realu
No dzisiaj Lwy i Baranki rządzą przynajmniej w astrologicznej teorii. Trzymam by i w realu
- Panie doktorze, do niedawna nie mogłem nic jeść, a teraz zjadam wszystko!
- Świetnie. A co ze stolcem?
- Też!
- Świetnie. A co ze stolcem?
- Też!
michellex...to kosztuje grosze,rozcieńczasz z wodą i płuczesz gardło 3 x dziennie
medea...to fiolerowe co się kiedys strupy farbowało albo gębę na afty to piochtanina a tfuuuu
Do eleganckiej restauracji wchodzi blond dama. Siada przy stoliku i zamawia kawę. Kelner w pokłonach przynosi tę kawę, stawia przed nią i odchodzi. Dama zaczyna pić zamówiony napój. Wtem mina jej rzednie. Zniesmaczona wzywa kelnera:
- Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudnym ch**m!
Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszstykich stron. Po chwili stwierdza:
- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę.
- Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudnym ch**m!
Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszstykich stron. Po chwili stwierdza:
- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę.
toja...ja ślepa babucha jestem jak to krzysio pisze i nic nie widzę
madea...niektóre takie "stare" sposoby pomagają, ale niektóre to przerażają
złoty: http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw
Tylko przewiń tam z 5 minut
Tylko przewiń tam z 5 minut
ostatnio jak byłem w Ciechu 7-16 września znajomy mnie spotyka
-Ty znowu w Ciechu
-idę do lekarza
- a co jest lekarzowi
hi,hi,hi
-Ty znowu w Ciechu
-idę do lekarza
- a co jest lekarzowi
hi,hi,hi
medea76 mozesz dac namiar skad Ty wiesz kiedy jaka faza ksiezyca jest dobra dla danego znaku
Lila: przynajmniej widać, że jestem człowiekiem z krwi i kości... a nie jak niektórzy zarzucali, że np. kobietą
Lila
W ogóle konowały to człowieka szprycują chemią przez kilka tygodni by jak okaże bezskuteczna to wtedy i każą ci korzystac z doświadczeń przodków.
Na przykład kapitalnie i szybko można się postawic na nogi biorąc na noc 1000 mg witaminy C ( pod ręką trzeba miec zmiane pościeli i piżamkę bo poci się czlowiek nieziemsko) a w katarze ekstra efekt daje moczenie nóg w gorącej (tak jak tylko da sie wytrzymac bez oparzeń ) wodze z taką maścią z Herbapolu śmierdzącej jak palący się sosnowy las
W ogóle konowały to człowieka szprycują chemią przez kilka tygodni by jak okaże bezskuteczna to wtedy i każą ci korzystac z doświadczeń przodków.
Na przykład kapitalnie i szybko można się postawic na nogi biorąc na noc 1000 mg witaminy C ( pod ręką trzeba miec zmiane pościeli i piżamkę bo poci się czlowiek nieziemsko) a w katarze ekstra efekt daje moczenie nóg w gorącej (tak jak tylko da sie wytrzymac bez oparzeń ) wodze z taką maścią z Herbapolu śmierdzącej jak palący się sosnowy las
Pako to czy jestes kobieta to do konca nie jest pewnenie takie numery juz na tym swiecie byly
scolls
U mnie na profilu w ksiedze gości jest wpis z stosowną rozpiską dla wszystkich znaków a poniżej co tydzień daję rozpiskę dla wszystkich znaków kto w danym tygodniu i kiedy powinien grac. A dalej niż tydzień to sprawdzam w tym kalendarzu, który mi poleciłeś
U mnie na profilu w ksiedze gości jest wpis z stosowną rozpiską dla wszystkich znaków a poniżej co tydzień daję rozpiskę dla wszystkich znaków kto w danym tygodniu i kiedy powinien grac. A dalej niż tydzień to sprawdzam w tym kalendarzu, który mi poleciłeś
Pasko..ta co napisałą że jesteś kobietą to nieźle musiała się nachlac Ty kobietą ja podobno mężczyzną i gitarapieprzyć to
Pani od polskiego kazała napisać dzieciom wypracowanie o zimie. Następnego dnia dzieci przychodzą na polski i Pani pyta:
- Kto chce przeczytać wypracowanie?
Zgłasza sie Małgosia i czyta:
- Zimą jest pięknie,zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Marek:
- Zimą jest zimno, zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Jasiu:
- Zimą jest pięknie, zimą pada śnieg, zimą jest zimno, zimą stawy zamarzają, a na lodzie wilki się pier**lą.
Pani:
- Jasiu źle!!!
Jasiu:
- No pewnie że źle, bo im się łapy ślizgają
- Kto chce przeczytać wypracowanie?
Zgłasza sie Małgosia i czyta:
- Zimą jest pięknie,zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Marek:
- Zimą jest zimno, zimą pada śnieg itp.
Następny czyta Jasiu:
- Zimą jest pięknie, zimą pada śnieg, zimą jest zimno, zimą stawy zamarzają, a na lodzie wilki się pier**lą.
Pani:
- Jasiu źle!!!
Jasiu:
- No pewnie że źle, bo im się łapy ślizgają