Wpisy 111 995 – 112 102
16 maja 2010 21:49 → 17 maja 2010 09:15, 100 wpisów
noormalny i Ty tak po pijaku na traktorze tyle kilometrów?
To,że jesteś pijakiem(tak twierdzisz),to nie moja sprawa.Pozdrawiam.
To,że jesteś pijakiem(tak twierdzisz),to nie moja sprawa.Pozdrawiam.
noormalny....musisz tylko uważać na miśki,bo na hulajnodze po kielichu to ryzyko :)
lila jak byś coś wiedziała o alkoholiźmie to myślę że nie wydawała byś tylu niepotrzebnych dźwięków
multi na dzisiaj2,12,14,17,22,34,35 stawka razy 10
no nie wiem,ja tylko pytam po tym jak stwierdziłeś,że się tu coś dzieje:)
mnie nie pytaj ja jestem zwykłym ciemnym chłopkiem nie wiem nic normalnie
Na dodatek podejrzewam,że Lila nie opiekuje się maskotką hipcio.
Podejrzewam Lilę o gotowanie smacznych obiadków dla niejakiego Vento,który czatował na jej powrót,a podobno jest łasuchem większym od hipcia.
Rafał na razie zapasy pepsi się wyczerpały,i bałwan zmienił karmę na bardziej dietetyczną.
multi na dzisiaj2,12,14,17,22,34,35 stawka razy 10
panie z banku filia wieś.dzioby sie odmienia i robimy "ó" chyba ze przycisk alt naszedł wilgocią w twojej chacie.mam nadzieje ze robisz tam jako sprzatacz,przynies wynies i pozamiataj bo raczej nie tworzysz "kredytuf" hahhahaha
hipopotan zamiast pić pepsi i żreć żelki które psują Ci zęby powinieneś wypić dwa razy po 0,7 byle jakiej wódki przynajmniej byś mniał dyskoteke za darmo i wszystkie maskotki Twoje
Piękna Dulcyneo z Toboso,bałwan dalej będzie walczył z okrutnym czarnoksiężnikiem Ulrykiem von Lotto,aby dla Ciebie zdobyć główną wygraną.
najpiękniejsza jest chwila
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
Jest to potwierdzone,że przy zakochaniu serce wali jak młot,a nogi więdną i drżą.
Wyruszając w drogę potrzebuję giermka Sancho Pansa,ochotnicy więc proszę się zgłaszać.
Noormalny musisz się poprawić,bo sługa nie może przynosić wstydu panu.Jak będziesz pisał brzydko nie wezmę ciebie na służbę.
I pamiętaj masz wszędzie mówić o wyjątkowej urodzie mej pani,pięknej Dulcynei z Toboso,nicponiu.
Poprawię się Panie jak przestaniesz bredzić,pozdrawiam hipobłotan
W związku z zaistniałą sytuacją zmuszony jestem wysłać jutro kupon na dziesięć skreśleń.
hipobłotan nie pij tyle pepsi bo jedziesz po bandzie,pozdrawiam
hipobłotan poszedłeś do kościoła i po powrocie postanowiłeś sprzedać swojego sługę
Ja tymczasem udaję się do komnaty by przez całą noc wzdychać do mojej pani,a miłość stanie się moim pokarmem.A ty sługo możesz spać,bo droga czeka nas długa.Na trasie pełno zbójców i zbędnych rycerzy.
ze zbędnymi rycerzami Panie rozprawię się szybko,gorzej z błędnymi rycerzami Panie
hipcio jak będziesz pił tyle pepsi to maskotki przestaną na Ciebie zwracać uwagę,pozdrawiam,a jak będziesz się interesował takimi chamami jak ja to o maskotkach możesz zapomnieć pozdrawiam
noormalny- kolego wyluzuj :-) nie masz co robic to typuj numerki na jutro ;-)
Witam Wszystkich.
no ja w tym tygodniu mam drugą zmiane w pracy to odrana w domu jestem i jeszcze pogoda do ...
przeprowadziłam wczoraj test na wygranie metodą ch/t i wyszedł fatalnie
Ja wczoraj nie grałem bo pogoda Mnie zniechęciła do wyjścia z domu :)))
ja to niegram na chybił-trafił raz na jakiś czas poślę dla odmiany na chybił-trafił a tak to 99.9% moich kuponów skreślam sam
Witam wszystkich :)
U nas standard, ZIMNO !
Fajnie,ze chociaż tutaj ciepła atmosfera !
pozd
U nas standard, ZIMNO !
Fajnie,ze chociaż tutaj ciepła atmosfera !
pozd
KIGAM poczytałem wczorajsze wpisy i zapewniam cie że nawet jak bym chciał to nie potrafiłbym tak głupio pisać.Poza tym miałem z pewnych względów tydzień imprezowy,i nie w głowie mi siedzieć przed kompem i pisać takie głupoty.Dlatego zapewniam Ciebie i innych że to nie kogucik19,ani żaden jego klon którego nie posiadam.Zresztą dziwie sie adminowi i innym moderatorom że nie podjęli żadnych kroków w tym kierunku aby uciszyć nie-noormalnego.Pozdrawiam i życze wygranych.Ja jeszcze odpoczywam,bo do 22 maja spokój a potem tydzień na mazurach,wiec musze nabrać energii.Miłego dnia,i trafnych typowań.
hej madzia!!!
ja też nie gram na ch/t ale jak pisałam to był test
na 10 kuponów 3/3
było 2 x 2/3
reszta kicha
ja też nie gram na ch/t ale jak pisałam to był test
na 10 kuponów 3/3
było 2 x 2/3
reszta kicha
RafSaw30 to z ciebie leń(bez urazy)ale jak jeden koleś jechał traktorem w deszczu tyle km by za 5zł zagrać ,no to według niego tyś leń
kathy ja mam czasem jakies przeczućie i mam chęć zagrać za większą kasę ale coś mnie powstrzymuję muszę dać temu czemuś radę i zagrać
kathy sam typuję.RafSaw30 według mnie on sciemniał że tyle jechał i do tego traktorem