Wpisy 1 119 799 – 1 119 898
20 września 2012 10:28 → 20 września 2012 11:53, 100 wpisów
kondi1
Miałam wczoraj taki dzień, że mnie dosłownie w pewnym momencie ścięło z nóg a dzisiaj mam wariacki dzień w pracy, więc wszystko co wykombinowałam mam w typowaniach oraz u siebie w profilu w KG na końcu.
Wychodziła mi, choć bałam się na nią postawić nasza trójeczka 3/18/33 z tym, że częsciej 3/18 oraz w różnych kombinacjach w tym liczbach z horoskopfree i ich przekształceniach wariacie liczby 81 czyli 8,10,80,1,18
Miałam wczoraj taki dzień, że mnie dosłownie w pewnym momencie ścięło z nóg a dzisiaj mam wariacki dzień w pracy, więc wszystko co wykombinowałam mam w typowaniach oraz u siebie w profilu w KG na końcu.
Wychodziła mi, choć bałam się na nią postawić nasza trójeczka 3/18/33 z tym, że częsciej 3/18 oraz w różnych kombinacjach w tym liczbach z horoskopfree i ich przekształceniach wariacie liczby 81 czyli 8,10,80,1,18
mala1438
kondi1
48 też mi wyszło w pewnym momecie i to nawet z 32,64,8,16
kondi1
48 też mi wyszło w pewnym momecie i to nawet z 32,64,8,16
medea, ja ostatnio z liczb, ktore ujawniały się w życiu niemal wszyskie trafiałem
medea76 ja kombinuje codzienie z tymi liczbami i wczoraj wpadło mi 2x5/10 więc coś w tym musi być
zrobiłem fotkę kotów na płocie. W tle była liczba 29 jako nr domu: wpadła na losowania. Potem lepiłem pierogi-wyszło 39(wpadło), z lilą liczyłem rodzynki (30-wpadło). Sniło mi się,że żona wywiozła mnie do Ustrzyk (nie wiedziałem tylko górnych czy dolnych), al enie ważne bo czas przejazdu, godziny przyjazdu i ceny biletów (prawie wszystkie wpadły!!)
kondi morał z tego taki
źle robisz zdjęcia
nie umiesz lepić pierogów
źle robisz zdjęcia
nie umiesz lepić pierogów
horoskop na czwartek, 20 wrzesień:
Wodnik,
Będziesz starać się, aby oddalić od siebie wszystkie problemy, które zakłócają twoje myśli, ponieważ tylko w ten sposób będziesz mógł skoncentrować się i pracować w spokoju. Będziesz bardzo przestraszony, że uczucia twojego partnera powoli zaczynają wygasać, ponieważ czujesz się przez niego zaniedbany. Gwiazdy radzą ci abyś porozmawiał z nim szczerze mówiąc mu o tym, co cię gnębi.
Wodnik,
Będziesz starać się, aby oddalić od siebie wszystkie problemy, które zakłócają twoje myśli, ponieważ tylko w ten sposób będziesz mógł skoncentrować się i pracować w spokoju. Będziesz bardzo przestraszony, że uczucia twojego partnera powoli zaczynają wygasać, ponieważ czujesz się przez niego zaniedbany. Gwiazdy radzą ci abyś porozmawiał z nim szczerze mówiąc mu o tym, co cię gnębi.
wulgarne-dozwolone od 34 lat !!!!!
Rozmowa dwóch homoseksualistów:
- Ty, słuchaj - jesteś gejem?
- Jestem.
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam.
- A koszule od Versacego?
- Nie mam.
- A buty od Gucciego?
- Też nie mam.
- To ty zwykły *** jesteś!
Kłóci się dwóch ***ów:
- ch*j Ci w dupę!
- To już zgoda?
Rozmowa dwóch homoseksualistów:
- Ty, słuchaj - jesteś gejem?
- Jestem.
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam.
- A koszule od Versacego?
- Nie mam.
- A buty od Gucciego?
- Też nie mam.
- To ty zwykły *** jesteś!
Kłóci się dwóch ***ów:
- ch*j Ci w dupę!
- To już zgoda?
kondi1
Ja wczoraj liczyłam tą metodą na 14-stą to weszło parę liczb, ale dopiero o 22 weszło 11. Niestety uzyskuję zbyt dużo liczb a nie mam jeszcze skutecznego sposobu wyboru liczb
Ja wczoraj liczyłam tą metodą na 14-stą to weszło parę liczb, ale dopiero o 22 weszło 11. Niestety uzyskuję zbyt dużo liczb a nie mam jeszcze skutecznego sposobu wyboru liczb
emeryt
Z opóźnieniem z uwagi na pracę, ale niemniej szczerze za kwiatki no i oczywiście
Z opóźnieniem z uwagi na pracę, ale niemniej szczerze za kwiatki no i oczywiście
No i mam doła, bo miałam jutro jechać na darmową dwudniową wycieczkę do Krakowa, bo jeden uczestnik projektu twierdził, że nie pojedzie i było wolne miejsce. I ja to mam szczęście dzisiaj rano odwołał swoją decyzję i jedzie
A tak chciałam sobie baterie przy czakramie wawelskim podładować
A tak chciałam sobie baterie przy czakramie wawelskim podładować
kondi1
Po wczorajszym eksperymencie też mi się wydaje, że więcej liczb z rozpiski wpadnie wieczorem o ile w ogóle, bo teraz powinnam na wieczór wziać liczby Lwa i Barana a te są Bliźniakom przyjazne. policzę i zobaczymy czy mi się skuteczność poprawi
Po wczorajszym eksperymencie też mi się wydaje, że więcej liczb z rozpiski wpadnie wieczorem o ile w ogóle, bo teraz powinnam na wieczór wziać liczby Lwa i Barana a te są Bliźniakom przyjazne. policzę i zobaczymy czy mi się skuteczność poprawi
medea76
Kiedy bedzie czas dla bykow????
Kiedy bedzie czas dla bykow????
kondziu...widzę że,znowu w grupie nie mogłeś się zdecydować co zatypować
Lila
kondi1
Pod tym względem dzisiejszy dzień jest do Ksieżyc jest w Skorpionie sprzyjającym Rybom i Rakom, ale tylko do 17.33 a potem wchodzi w Stzelca czyli szczęście powinny mieć Lwy i Barany przy czym ten pierwszy znak jakby trochę większe
kondi1
Pod tym względem dzisiejszy dzień jest do Ksieżyc jest w Skorpionie sprzyjającym Rybom i Rakom, ale tylko do 17.33 a potem wchodzi w Stzelca czyli szczęście powinny mieć Lwy i Barany przy czym ten pierwszy znak jakby trochę większe
kondziu...ja miałam w pewniakach 26 a zmieniłam na 28 i c*** w bombki strzeliłJakie masz na dzisiaj liczby?
lila..jak kondi teraz podał parka kolejne liczby ..a ty grasz pintolku czy nie chcesz
no to lila wreszcie w czyms się zgadzamy, a nastepnym razem mogłabyś skłamać?
lila..połowe wez twoje parki i wez kondi raze dwa razy osobno
hayemaker
W sobotę od wieczornego losowania oraz w niedzielę jest dobry czas dla Panien i Byków.
Lwy i Baranki niestety dzisiaj jest pusty kurs księżyca i to w godzinach 15.11-18.34 a wtedy celność zawartych zakładów jest żadna, co wiem z własnego doświadczenia
W sobotę od wieczornego losowania oraz w niedzielę jest dobry czas dla Panien i Byków.
Lwy i Baranki niestety dzisiaj jest pusty kurs księżyca i to w godzinach 15.11-18.34 a wtedy celność zawartych zakładów jest żadna, co wiem z własnego doświadczenia
.
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/czemu-google-nie-chce-pokazac-tych-miejsc,5249959,12765386,fotoreportaz-maly.html#photo12765386
.
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/czemu-google-nie-chce-pokazac-tych-miejsc,5249959,12765386,fotoreportaz-maly.html#photo12765386
.
lila, jak jest 50/51 to i 61 powinno wejść, tak samo jak 2 to i 9 lub 80 gdzies się kręci
kondi1
No to ty mój kuzyn księżycowy jesteś, bo wasza rodzinka Strzelców, Lwów i Baranów przyjazna jest według astrologów mojej czyli Bliźniaków. Wag i Wodników
No to ty mój kuzyn księżycowy jesteś, bo wasza rodzinka Strzelców, Lwów i Baranów przyjazna jest według astrologów mojej czyli Bliźniaków. Wag i Wodników
kondi1
Zgadzam się z Tobą co do 50-51, bo pierwsze dawno jej nie było, lubi wpadać w czwartki no i dobrze sie komponuje z 48
Zgadzam się z Tobą co do 50-51, bo pierwsze dawno jej nie było, lubi wpadać w czwartki no i dobrze sie komponuje z 48
medea, to nie dosyc,że 3-ki jesteśmy to jeszcze gwiazdy nas swatają
Bo pamiętasz jak rozmawialiśmy to tych ciekawych korelacjach pewnych trójek liczb gdy się je rozpisze na 16 piątek. Trójka 48-63-78 lubi pociągnąć ze sobą 50-51-55
kondi1
Moim zdaniem to powód dla którego dobrze się nam ze sobą rozmawia
Moim zdaniem to powód dla którego dobrze się nam ze sobą rozmawia
kondi..andrula..jest teraz w domu zywoo widzi tuu ..tak boi się rozmawiać
kondi1
Coś w tym jest, bo mi wyszło w obliczeniach 71 a to lubi sobie z 73 wpadać
Coś w tym jest, bo mi wyszło w obliczeniach 71 a to lubi sobie z 73 wpadać
lila
masz coś na te "nawet 25 baniek" posłane, czy tylko mm na trójeczki ?
I nie wspomnę, pewnie nie zauważyłem, że bez pewniaczka - 36
masz coś na te "nawet 25 baniek" posłane, czy tylko mm na trójeczki ?
I nie wspomnę, pewnie nie zauważyłem, że bez pewniaczka - 36
Robalku....na 14 mam tylko trójeczki a na wieczór zobaczymy ,może lotto też puszczę ale na chybika bo żadnych mapek do niego nie mam i nigdy gonie obserwowałam
medea 36 na sucho ???
na dziś 14.00
zdt
i do tego - najpewniejszy gorrrrrący pewniaczek i wpada 69
i poowwwwooooooo
i
na dziś 14.00
zdt
i do tego - najpewniejszy gorrrrrący pewniaczek i wpada 69
i poowwwwooooooo
i
aaa to 35 i 43 ...dobre lepsze