Wpisy 1 119 733 – 1 119 832
20 września 2012 09:09 → 20 września 2012 11:26, 100 wpisów
Toja
no może tak ma być od dziś? Zeby suwakiem nie przesuwac by zobaczyc wiecej
no może tak ma być od dziś? Zeby suwakiem nie przesuwac by zobaczyc wiecej
u mnie tez tak jest ze sie powiększa...
toja
Zaraz wykorzystam te liczby zobaczymy czy mu się celność poprawiła
Wszystkich przepraszam za moje zniknięcia bez zapowiedzenia, ale jestem w pracy i mamy bardzo intenstywny dzień
Zaraz wykorzystam te liczby zobaczymy czy mu się celność poprawiła
Wszystkich przepraszam za moje zniknięcia bez zapowiedzenia, ale jestem w pracy i mamy bardzo intenstywny dzień
Ano właśnie, ale ze mnie gapa
Pasko dziękuję Ci za możliwości jakie mam dzięki Twojej pracy.
Z okazji urodzin życzę spełnienia wszystkich marzeń oraz by ominęło Cię wszystko to czego nie chcesz w życiu
Pasko dziękuję Ci za możliwości jakie mam dzięki Twojej pracy.
Z okazji urodzin życzę spełnienia wszystkich marzeń oraz by ominęło Cię wszystko to czego nie chcesz w życiu
toja
Jak wszystko policzę i uporządkuje to wrzucę na profil pewnie do KG
Jak wszystko policzę i uporządkuje to wrzucę na profil pewnie do KG
medea
nie ma za co przepraszać, ja też znikam od czasu do czasu jak szef w pobliżu krąży
nie ma za co przepraszać, ja też znikam od czasu do czasu jak szef w pobliżu krąży
Pasko > Byś miał życie nudne, słabe. Za kochankę stara babe. Złych przyjaciół, podłe mienie. Brzuch pustawy i kieszenie. A kłopotów, że nie zliczę. Tego właśnie Ci nie życzę ! Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin !
mirnam
toja
Z liczb Twojej połówki te są zgodne z moimi kombinacjami numerologicznymi 3,9,16,21,26,36 ciekawe czy i ile wpadnie o 14-stej
toja
Z liczb Twojej połówki te są zgodne z moimi kombinacjami numerologicznymi 3,9,16,21,26,36 ciekawe czy i ile wpadnie o 14-stej
bolek31
Ja też mam w domu, ale kupiony prawie dwa lata temu i wielokrotnie pity bez szkód dla zdrowia, więc jak na razie zapas na jesienne smutki mam
Ja też mam w domu, ale kupiony prawie dwa lata temu i wielokrotnie pity bez szkód dla zdrowia, więc jak na razie zapas na jesienne smutki mam
Dzisiaj wydrapalem w krzyż 3zł 3zł i20zł a Ex pensja była pusta
No to liczby dla Raka i Ryb na 14-stą popełnione i zaraz do profilu wklepię
Bronson
o jesteś ? znikłeś, to ...
ale jesteś - znaczy - nienachapany ? czy może - wchodzisz do gry tylko/dopiero kiedy 'można wygrać nawet 25 baniek'
dobrego dnia
wysokich trafnych wszystkich wysłanych
solenizantom specjalnie
o jesteś ? znikłeś, to ...
ale jesteś - znaczy - nienachapany ? czy może - wchodzisz do gry tylko/dopiero kiedy 'można wygrać nawet 25 baniek'
dobrego dnia
wysokich trafnych wszystkich wysłanych
solenizantom specjalnie
kondi1
Miałam wczoraj taki dzień, że mnie dosłownie w pewnym momencie ścięło z nóg a dzisiaj mam wariacki dzień w pracy, więc wszystko co wykombinowałam mam w typowaniach oraz u siebie w profilu w KG na końcu.
Wychodziła mi, choć bałam się na nią postawić nasza trójeczka 3/18/33 z tym, że częsciej 3/18 oraz w różnych kombinacjach w tym liczbach z horoskopfree i ich przekształceniach wariacie liczby 81 czyli 8,10,80,1,18
Miałam wczoraj taki dzień, że mnie dosłownie w pewnym momencie ścięło z nóg a dzisiaj mam wariacki dzień w pracy, więc wszystko co wykombinowałam mam w typowaniach oraz u siebie w profilu w KG na końcu.
Wychodziła mi, choć bałam się na nią postawić nasza trójeczka 3/18/33 z tym, że częsciej 3/18 oraz w różnych kombinacjach w tym liczbach z horoskopfree i ich przekształceniach wariacie liczby 81 czyli 8,10,80,1,18
mala1438
kondi1
48 też mi wyszło w pewnym momecie i to nawet z 32,64,8,16
kondi1
48 też mi wyszło w pewnym momecie i to nawet z 32,64,8,16
medea, ja ostatnio z liczb, ktore ujawniały się w życiu niemal wszyskie trafiałem
medea76 ja kombinuje codzienie z tymi liczbami i wczoraj wpadło mi 2x5/10 więc coś w tym musi być
zrobiłem fotkę kotów na płocie. W tle była liczba 29 jako nr domu: wpadła na losowania. Potem lepiłem pierogi-wyszło 39(wpadło), z lilą liczyłem rodzynki (30-wpadło). Sniło mi się,że żona wywiozła mnie do Ustrzyk (nie wiedziałem tylko górnych czy dolnych), al enie ważne bo czas przejazdu, godziny przyjazdu i ceny biletów (prawie wszystkie wpadły!!)
kondi morał z tego taki
źle robisz zdjęcia
nie umiesz lepić pierogów
źle robisz zdjęcia
nie umiesz lepić pierogów
horoskop na czwartek, 20 wrzesień:
Wodnik,
Będziesz starać się, aby oddalić od siebie wszystkie problemy, które zakłócają twoje myśli, ponieważ tylko w ten sposób będziesz mógł skoncentrować się i pracować w spokoju. Będziesz bardzo przestraszony, że uczucia twojego partnera powoli zaczynają wygasać, ponieważ czujesz się przez niego zaniedbany. Gwiazdy radzą ci abyś porozmawiał z nim szczerze mówiąc mu o tym, co cię gnębi.
Wodnik,
Będziesz starać się, aby oddalić od siebie wszystkie problemy, które zakłócają twoje myśli, ponieważ tylko w ten sposób będziesz mógł skoncentrować się i pracować w spokoju. Będziesz bardzo przestraszony, że uczucia twojego partnera powoli zaczynają wygasać, ponieważ czujesz się przez niego zaniedbany. Gwiazdy radzą ci abyś porozmawiał z nim szczerze mówiąc mu o tym, co cię gnębi.
wulgarne-dozwolone od 34 lat !!!!!
Rozmowa dwóch homoseksualistów:
- Ty, słuchaj - jesteś gejem?
- Jestem.
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam.
- A koszule od Versacego?
- Nie mam.
- A buty od Gucciego?
- Też nie mam.
- To ty zwykły *** jesteś!
Kłóci się dwóch ***ów:
- ch*j Ci w dupę!
- To już zgoda?
Rozmowa dwóch homoseksualistów:
- Ty, słuchaj - jesteś gejem?
- Jestem.
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam.
- A koszule od Versacego?
- Nie mam.
- A buty od Gucciego?
- Też nie mam.
- To ty zwykły *** jesteś!
Kłóci się dwóch ***ów:
- ch*j Ci w dupę!
- To już zgoda?
kondi1
Ja wczoraj liczyłam tą metodą na 14-stą to weszło parę liczb, ale dopiero o 22 weszło 11. Niestety uzyskuję zbyt dużo liczb a nie mam jeszcze skutecznego sposobu wyboru liczb
Ja wczoraj liczyłam tą metodą na 14-stą to weszło parę liczb, ale dopiero o 22 weszło 11. Niestety uzyskuję zbyt dużo liczb a nie mam jeszcze skutecznego sposobu wyboru liczb
emeryt
Z opóźnieniem z uwagi na pracę, ale niemniej szczerze za kwiatki no i oczywiście
Z opóźnieniem z uwagi na pracę, ale niemniej szczerze za kwiatki no i oczywiście
No i mam doła, bo miałam jutro jechać na darmową dwudniową wycieczkę do Krakowa, bo jeden uczestnik projektu twierdził, że nie pojedzie i było wolne miejsce. I ja to mam szczęście dzisiaj rano odwołał swoją decyzję i jedzie
A tak chciałam sobie baterie przy czakramie wawelskim podładować
A tak chciałam sobie baterie przy czakramie wawelskim podładować
kondi1
Po wczorajszym eksperymencie też mi się wydaje, że więcej liczb z rozpiski wpadnie wieczorem o ile w ogóle, bo teraz powinnam na wieczór wziać liczby Lwa i Barana a te są Bliźniakom przyjazne. policzę i zobaczymy czy mi się skuteczność poprawi
Po wczorajszym eksperymencie też mi się wydaje, że więcej liczb z rozpiski wpadnie wieczorem o ile w ogóle, bo teraz powinnam na wieczór wziać liczby Lwa i Barana a te są Bliźniakom przyjazne. policzę i zobaczymy czy mi się skuteczność poprawi