Wpisy 1 119 651 – 1 119 750
20 września 2012 07:10 → 20 września 2012 09:42, 100 wpisów
Dzien dobry wszystkim
Co tam u Was bo ja wlasnie z corką sie spiolem
Ja osiwieje do reszty bo jest w takim wieku ze wszystko na nie
To witaj w klubie Majwoj
Czasami rece opadają ale takie jest zycieMoja zona byla jak twierdzi identyczna i ze corki zachowania to jeszcze pikus
duszekwawa
koniec użalania się bo jeszcze jakieś 0,7l opracujemy
koniec użalania się bo jeszcze jakieś 0,7l opracujemy
Czasem by sie przydalo bo cholery idzie dostac ale coz kocham Ją taką jaką jest
3majcie sie wszyscy i zycze milego dzionka i trafienia dobrej sumki
------
Dzień dobry.. .
---------------
Dzień dobry.. .
---------------
Majwoj.. .
----------------
----------------
+ 10,5 stopnia.. .Zimno
-------------------------
-------------------------
strata na krzyżówkach odrobiona- 1 słonik u stacha i 10zł
pula niesprawdzona- brak łączniści
pula niesprawdzona- brak łączniści
Drapek.. .
--------------------
--------------------
Medea2012.. .
-------------------
-------------------
wedrowiec
Aż taka młoda to nie jestem by końcówkę 2012 przybrać
Aż taka młoda to nie jestem by końcówkę 2012 przybrać
Medea.. .
-----------------------
-----------------------
U mnie leje cały dzien...szkoda ze zimne noce ale może za kilka dni bedzie wysyp.
A około 27.09 mówią blisko +30 stopni na poludniowym-wschodzie Polski
Polska to kraj łobuzów.. .
Zastrzelili jakąś młodą dziewczynę w kantorze.. .
---------------------------------
/Wiadomość z Radiowej Jedynki/.
Zastrzelili jakąś młodą dziewczynę w kantorze.. .
---------------------------------
/Wiadomość z Radiowej Jedynki/.
witajcie
medea grasz w lotto +
a jak na sucho poszło???
medea grasz w lotto +
a jak na sucho poszło???
moja połowa wygrał 24 zeta i puścił za wszystko z +...daj nam Boże
Islandorka.. .
------------------
------------------
Wedrusiu typujesz do lotto +
islandorka
Jeszcze nie wiem czy zagram w realu, bo mój kredytodawca czyt. mamusia ukochana bo jedyna waha się czyw spierać mój nałóg A na poważnie to nie jestem pewna patrząc na moje ostatnie wyniki. Na sucho trafiłam wczoraj z moich rozpisek 11 liczb, ale niestety na dość spory zbiór i teraz kombinuję jak ten zbiór ograniczać bez szkód dla trafności
Jeszcze nie wiem czy zagram w realu, bo mój kredytodawca czyt. mamusia ukochana bo jedyna waha się czyw spierać mój nałóg A na poważnie to nie jestem pewna patrząc na moje ostatnie wyniki. Na sucho trafiłam wczoraj z moich rozpisek 11 liczb, ale niestety na dość spory zbiór i teraz kombinuję jak ten zbiór ograniczać bez szkód dla trafności
Islandorka.. .
Typuje liczby, ale podam je po godz. 17.
------------------------------
Typuje liczby, ale podam je po godz. 17.
Tak se myślę kiedy nastanie ten dzień w którym ktoś z użytkowników Multipasko trafi 10/10.
witam wszystkich
madea mój mąż typuje takie
3,9,16,21,22,26,28,29,36,42,55,74,78
madea mój mąż typuje takie
3,9,16,21,22,26,28,29,36,42,55,74,78
Temperatura w Europie.. .
Skandynawia + 8
Północna Afryka + 22.
Skandynawia + 8
Północna Afryka + 22.
cześć medea jakie poroponujesz liczby na mini i dużego masz jakieś pewniaczki
Znikam.. .
----------------
----------------
zauważyliście ze jak wprowadzili lotto + 4 zeta to taniej wychodzi jak mm+...
Witam wszystkich.Miłego dnia.
ja do tej pory nie grałam w lotto bo za drogo ale z opcją + na 2 losowanka mysle ze jest ok...chyba ze niedługo podwyższą...
Pasko.
Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN.
Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN.
Odkryto kolejny dokument wskazujący, że Jezus Chrystus miał żonę. Szczątek koptyjskiego papirusu z połowy drugiego wieku naszej ery odkryła profesor Harvardu, Karen King.
Pożółkły kawałek papirusu o wymiarach 3x7,5 cm zawiera tekst tyleż krótki, co intrygujący: "Jezus powiedział im: Moja żona...". Nie wiadomo co było napisane dalej ani gdzie został znaleziony szczątek, ale jego autentyczność potwierdzili niezależni specjaliści z USA oraz Izraela. Pochodzi z tego samego okresu, co niewłączone do kanonu ewangelie według Marii, Tomasza i Filipa.
Według profesor King, nie stanowi to niezbitego dowodu, że Jezus miał żonę, ale wskazuje, że mógł mieć. I nie jest to jedyna starożytna relacja potwierdzająca taką tezę. Pani King odmówiła jednak dalszych spekulacji, zwłaszcza odpowiedzi na pytanie kto mógł być wybranką Jezusa.
Źródło: RadioZET
Pożółkły kawałek papirusu o wymiarach 3x7,5 cm zawiera tekst tyleż krótki, co intrygujący: "Jezus powiedział im: Moja żona...". Nie wiadomo co było napisane dalej ani gdzie został znaleziony szczątek, ale jego autentyczność potwierdzili niezależni specjaliści z USA oraz Izraela. Pochodzi z tego samego okresu, co niewłączone do kanonu ewangelie według Marii, Tomasza i Filipa.
Według profesor King, nie stanowi to niezbitego dowodu, że Jezus miał żonę, ale wskazuje, że mógł mieć. I nie jest to jedyna starożytna relacja potwierdzająca taką tezę. Pani King odmówiła jednak dalszych spekulacji, zwłaszcza odpowiedzi na pytanie kto mógł być wybranką Jezusa.
Źródło: RadioZET
Toja
no może tak ma być od dziś? Zeby suwakiem nie przesuwac by zobaczyc wiecej
no może tak ma być od dziś? Zeby suwakiem nie przesuwac by zobaczyc wiecej
u mnie tez tak jest ze sie powiększa...
toja
Zaraz wykorzystam te liczby zobaczymy czy mu się celność poprawiła
Wszystkich przepraszam za moje zniknięcia bez zapowiedzenia, ale jestem w pracy i mamy bardzo intenstywny dzień
Zaraz wykorzystam te liczby zobaczymy czy mu się celność poprawiła
Wszystkich przepraszam za moje zniknięcia bez zapowiedzenia, ale jestem w pracy i mamy bardzo intenstywny dzień
Ano właśnie, ale ze mnie gapa
Pasko dziękuję Ci za możliwości jakie mam dzięki Twojej pracy.
Z okazji urodzin życzę spełnienia wszystkich marzeń oraz by ominęło Cię wszystko to czego nie chcesz w życiu
Pasko dziękuję Ci za możliwości jakie mam dzięki Twojej pracy.
Z okazji urodzin życzę spełnienia wszystkich marzeń oraz by ominęło Cię wszystko to czego nie chcesz w życiu
toja
Jak wszystko policzę i uporządkuje to wrzucę na profil pewnie do KG
Jak wszystko policzę i uporządkuje to wrzucę na profil pewnie do KG
medea
nie ma za co przepraszać, ja też znikam od czasu do czasu jak szef w pobliżu krąży
nie ma za co przepraszać, ja też znikam od czasu do czasu jak szef w pobliżu krąży
Pasko > Byś miał życie nudne, słabe. Za kochankę stara babe. Złych przyjaciół, podłe mienie. Brzuch pustawy i kieszenie. A kłopotów, że nie zliczę. Tego właśnie Ci nie życzę ! Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin !
mirnam
toja
Z liczb Twojej połówki te są zgodne z moimi kombinacjami numerologicznymi 3,9,16,21,26,36 ciekawe czy i ile wpadnie o 14-stej
toja
Z liczb Twojej połówki te są zgodne z moimi kombinacjami numerologicznymi 3,9,16,21,26,36 ciekawe czy i ile wpadnie o 14-stej