Wpisy 111 964 – 112 067
16 maja 2010 21:25 → 16 maja 2010 23:48, 100 wpisów
Może i trzymał słownik języka polskiego i na tym etapie swoją edukację zakończył :PPPP
jakiej wody człowieku,chciałem być politykiem,a jestem gównianym bankowcem
lila on trzyma kierownicę traktora na słownik niema czasu i możliwosći
najważniejsze jednak,że dotarł traktorem do kolektury i nadał kupon :PPP
normalny >>> niech moc będzie z Tobą o 22 15 :PPP
normalny >>> niech moc będzie z Tobą o 22 15 :PPP
noormalny ty lejesz wodę jak ty jestes bankowcem to z koziej d..trąba
noormalny życzę ci by choć na kupon ci sie wróciło a za paliwo to raczej nie dziś
on czy ona
oto jest pytanie ale ,,podziwiam"
kogoś kto prowadzi z Sobą dialog
oto jest pytanie ale ,,podziwiam"
kogoś kto prowadzi z Sobą dialog
madzia77>>>>czekam na Twoją odpowiedź na forum,chyba tak tego nie zostawisz,to raczej nie w Twoim stylu.
xelom....tak to jest jak ktoś ma więcej niż jeden nik,gubi się i nie wie co pisze i do kogo:)Pozdrawiam serdecznie:)
jeśli jedna osoba jest razy tym a drugim razem kims innym to jest powarznie chora to rozdwojenie jażni
kombo >>> a co Ty tak z tymi pytaniami - normalnie czuję się jak w szkole :PPPP
lila ale smak truskawek uwielbiasz
BMW pewnie opchnełaś, pozostały truskawki :)
BMW pewnie opchnełaś, pozostały truskawki :)
xelom....nienawidzę truskawek,jestem na nie uczulona.Ochydztwo.A BMW stoi tam gdzie stała,czyli w moim garażu:)
http://kogen.pulapka-umyslu.com/2003/12/rozdwojenie-jani-jako-bunt-ciaa-z-dusz.html
Ludzie przecież hipopotan napisał,że zwierzak go zaatakował czyli normalnie jakiś wilk i normalnie ja też piję wodę franciszka tak jak proponuje hipcio nawruciłem sie czy to zle
lila kocio ma racje pycha
tylko o dobre truskawki trudno jest
sama chemia
tylko o dobre truskawki trudno jest
sama chemia
noormalny i Ty tak po pijaku na traktorze tyle kilometrów?
To,że jesteś pijakiem(tak twierdzisz),to nie moja sprawa.Pozdrawiam.
To,że jesteś pijakiem(tak twierdzisz),to nie moja sprawa.Pozdrawiam.
noormalny....musisz tylko uważać na miśki,bo na hulajnodze po kielichu to ryzyko :)
lila jak byś coś wiedziała o alkoholiźmie to myślę że nie wydawała byś tylu niepotrzebnych dźwięków
multi na dzisiaj2,12,14,17,22,34,35 stawka razy 10
no nie wiem,ja tylko pytam po tym jak stwierdziłeś,że się tu coś dzieje:)
mnie nie pytaj ja jestem zwykłym ciemnym chłopkiem nie wiem nic normalnie
Na dodatek podejrzewam,że Lila nie opiekuje się maskotką hipcio.
Podejrzewam Lilę o gotowanie smacznych obiadków dla niejakiego Vento,który czatował na jej powrót,a podobno jest łasuchem większym od hipcia.
Rafał na razie zapasy pepsi się wyczerpały,i bałwan zmienił karmę na bardziej dietetyczną.
multi na dzisiaj2,12,14,17,22,34,35 stawka razy 10
panie z banku filia wieś.dzioby sie odmienia i robimy "ó" chyba ze przycisk alt naszedł wilgocią w twojej chacie.mam nadzieje ze robisz tam jako sprzatacz,przynies wynies i pozamiataj bo raczej nie tworzysz "kredytuf" hahhahaha
hipopotan zamiast pić pepsi i żreć żelki które psują Ci zęby powinieneś wypić dwa razy po 0,7 byle jakiej wódki przynajmniej byś mniał dyskoteke za darmo i wszystkie maskotki Twoje
Piękna Dulcyneo z Toboso,bałwan dalej będzie walczył z okrutnym czarnoksiężnikiem Ulrykiem von Lotto,aby dla Ciebie zdobyć główną wygraną.
najpiękniejsza jest chwila
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
Jest to potwierdzone,że przy zakochaniu serce wali jak młot,a nogi więdną i drżą.
Wyruszając w drogę potrzebuję giermka Sancho Pansa,ochotnicy więc proszę się zgłaszać.
Noormalny musisz się poprawić,bo sługa nie może przynosić wstydu panu.Jak będziesz pisał brzydko nie wezmę ciebie na służbę.
I pamiętaj masz wszędzie mówić o wyjątkowej urodzie mej pani,pięknej Dulcynei z Toboso,nicponiu.
Poprawię się Panie jak przestaniesz bredzić,pozdrawiam hipobłotan
W związku z zaistniałą sytuacją zmuszony jestem wysłać jutro kupon na dziesięć skreśleń.
hipobłotan nie pij tyle pepsi bo jedziesz po bandzie,pozdrawiam
hipobłotan poszedłeś do kościoła i po powrocie postanowiłeś sprzedać swojego sługę
Ja tymczasem udaję się do komnaty by przez całą noc wzdychać do mojej pani,a miłość stanie się moim pokarmem.A ty sługo możesz spać,bo droga czeka nas długa.Na trasie pełno zbójców i zbędnych rycerzy.
ze zbędnymi rycerzami Panie rozprawię się szybko,gorzej z błędnymi rycerzami Panie
hipcio jak będziesz pił tyle pepsi to maskotki przestaną na Ciebie zwracać uwagę,pozdrawiam,a jak będziesz się interesował takimi chamami jak ja to o maskotkach możesz zapomnieć pozdrawiam