Wpisy 1 119 476 – 1 119 575
19 września 2012 22:57 → 19 września 2012 23:59, 100 wpisów
1119474. Pawcio
Kiedy będzie taka opcja z dodawaniem odpowiedzi na dany wpis? Przed 25 września?
jak widzisz już jest... tylko nie dostępna dla wszystkich.
1119467. bolek31
Pasko
może jakaś drożdżóweczka z glanzem
gdzie ja znajdę taką ikonkę?
zrobiłaś mi apetyt na sznekę z glancem
akurat mam w domu
dawno nie jadłem po 22.oo teraz zjem
Bonus Multi Multi: 130 000 złotych
jak bedziesz mogła, to wracaj jak najszybciej tu.........
na ojczyzny łono
do tych pól malowanych.........
1119487. Pawcio
A kiedy dla wszystkich?
Nie wiem czy będzie dla wszystkich... na pewno nie w trakcie chatu z Totalizatorem, bo byłoby zbyt duże zamieszanie jakby ludzie zaczęli się cytować nawzajem.
oj medea Ty klamczuszkoooo
1119515. lottomat
ale po co komu tu cytowanie na czacie
lottomat: w trakcie chatu z gościem (Totalizatorem Sportowym) może iść bardzo dużo pytań i zanim napisze się odpowiedź, można nie wiedzieć do czego to było. Daję opcję możliwości oznaczenia wpisu na który oddaje się odpowiedź. Np. teraz piszę już od minuty Ci odpowiedź i w tym czasie mogłoby pojawić się 20 innych wpisów...
1119529. lottomat
z reszta hmm na czatach jak jest rozmowa moderowana to w tym czasie widac tylko wybrane pytanie i odpowiedz goscia a okno czatu nie jest tak tu tertaz ze mozna pisac caly czas i wszyscy widza
lottomat: a chciałbyś, żeby chat z Totalizatorem był moderowany?
>>> 1119537. lottomat
a tak Ci w 5 linijkach napisza ludzie " Zdjemijcie tego lysola, lotto zlodzieje bla bla" i jak to bedzie wygladac
> takie osoby będą blokowane... a Totalizator chyba mądrze zignoruje zupełnie takich trolli, którzy tylko sami o sobie świadczą
>>> 1119529. lottomat
z reszta hmm na czatach jak jest rozmowa moderowana to w tym czasie widac tylko wybrane pytanie i odpowiedz goscia a okno czatu nie jest tak tu tertaz ze mozna pisac caly czas i wszyscy widza
> No i właśnie u nas będzie lepiej Zawsze mnie to wkurza na moderowanych chatach, że nie mogę nic napisać
>>> 1119551. bolek31
Pasko
a ile miałeś lat jak założyłeś multipasko?
> 19
Chociaż faktycznie tak naprawdę dopiero po 4 latach strona przeniosła się pod adres multipasko.pl
Wygrałeś kiedyś duza sume pieniedzy w gry lotto?
Gdyby jeszcze przez 2 losowania nie padła "szóstka", to gdyby we wtorek był ten chat z Lotto, to mielibyśmy pewnie koło 40 baniek w puli
>>> 1119556. hayemaker88
Pasko
Wygrałeś kiedyś duza sume pieniedzy w gry lotto?
> jeszcze nie... chociaż to co jest dużą sumą przesuwa mi się... kiedyś powiedziałbym, że to 100 zł, dzisiaj 100 000
może tak być ponieważ ludzie przez plusa mniej wysyłają.
Sam byłęm świadkiem jak gość chciał wysłac 3 zakłady i wysłał
2 lotto plus
Mam takie pytanie czytalem tu na stronce pod artykulami o grze Joker ze prawdopodobnie padnie,sadzisz ze to prawda??? i jezeli ewentualnie padnie myslisz ze wprowadza zastepcza gre????? Padnie czyli zostanie usunieta gra.
>>> 1119562. hayemaker88
Pasko
Mam takie pytanie czytalem tu na stronce pod artykulami o grze Joker ze prawdopodobnie padnie,sadzisz ze to prawda??? i jezeli ewentualnie padnie myslisz ze wprowadza zastepcza gre????? Padnie czyli zostanie usunieta gra.
> to na pewno dobre pytanie, ale nie do mnie. Ja na ich miejscu ubiłbym tą grę, bo jest coraz gorzej. Jeśli nie padnie główna wygrana i w ostatnim losowaniu tej gry całą pulę przenieśliby na wygrane niższych stopni... to ja puszczę 1000 zakładów
Tak samo było zresztą z Numerkiem, tylko jak kończyli to w puli nie było aż tyle... i wtedy za trafienie numerka było ponad 50 złotych, teraz byłoby ze 100, czyli mógłbyś puścić wszystkie Jokery od 1 do 36 i byłbyś na plusie
>>> 1119570. hayemaker88
Joker to moja ulubiona gra choc moze sie to dziwne wydac i nie chce by mi ja usuneli
> Czyżbyś był jedną z tych osób, która w sondzie na najlepszą grę zagłosowała na Jokera?