Wpisy 1 118 641 – 1 118 740
19 września 2012 14:28 → 19 września 2012 17:33, 100 wpisów
tadzia
Bawię się tym dopiero od niecałego miesiąca przedtem grałam różnymi metodami. Na razie jest tak, że jak są moje szczęśliwe wg znaku zodiaku dni to gram bez dokładania z małym dodatkiem. Większych wygranych brak, bo moja racjonalna część osobowości uważa te wyliczenia za bzdury i zawsze chcę być mądrzejsza od intuicji. Aż mnie skręca na myśl o tych wszystkich 5/6 oraz 4/4 co to mi przeszły koło nosa Szkoda, że nie jestem taka mądra przed losowaniem, ale ty wszyscy tak mamy
Bawię się tym dopiero od niecałego miesiąca przedtem grałam różnymi metodami. Na razie jest tak, że jak są moje szczęśliwe wg znaku zodiaku dni to gram bez dokładania z małym dodatkiem. Większych wygranych brak, bo moja racjonalna część osobowości uważa te wyliczenia za bzdury i zawsze chcę być mądrzejsza od intuicji. Aż mnie skręca na myśl o tych wszystkich 5/6 oraz 4/4 co to mi przeszły koło nosa Szkoda, że nie jestem taka mądra przed losowaniem, ale ty wszyscy tak mamy
medea76 a korzystasz z tej strony także: http://lotto-numerologia.pl/ czy coś innego bo ja nieraz korzystam ale tylk0o na sucho i przyznam że nieraz coś bym miał
islandorka
No pewnie, że na sucho Mam zamiar udoskonalić metodę zanim skorzystam z niej ponownie za gotówkę
No pewnie, że na sucho Mam zamiar udoskonalić metodę zanim skorzystam z niej ponownie za gotówkę
znowu badzieże oboki losują dałem 3 -4,23,26 było 5 ,24,25 te chamy pilnują nawet trójek i chachmęcą ciulęta jebane
Medea
tez tak mam
Albin , gralam w lotto na systemie , teraz raczj w multi
tez tak mam
Albin , gralam w lotto na systemie , teraz raczj w multi
nawet 50 zł pilnują na wszystkich zakladach to jest chore wy psy niewierne
pafty nie wyzywaj tak
multi
Chodzi o ich chybił trafił oparte na analizie numerologicznej ?
czy może o tę stronę horoskopfree chwilowo (przynajmniej mam taką nadzieję) niedostępną http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ?
Chodzi o ich chybił trafił oparte na analizie numerologicznej ?
czy może o tę stronę horoskopfree chwilowo (przynajmniej mam taką nadzieję) niedostępną http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ?
tadzia system w lotto drogi
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 120 000 złotych
Bo te wyliczenia powyżej robiłam w oparciu o liczby stamtąd w połączeniu z wiedzą, które znaki wziąć wg położenia ksieżyca
połknijcie a sie udławcie tą mamoną jebane polaczki cwaniaczki-jak wam nie wstyd takie szopy odpier.....
Wiecie co , dajcie jeszcze raz 5 , 25 - to co snilo mi sie w nocy - ja dzis nie wychodze z domu - u mnie leje
mede76 ten link co mi podałaś: http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ? to u mnie ta strona działa
multi multi-niestety bez plusa dziesiątka,ale dobre i towieczorem może będzie lepiej
medea76 a dla wagi może coś najlepiej na poniedziałek bo wtedy mam urodziny
to dajcie ze snu jeszcze 6,72,8,9,13,34,41...
multi
W domu też wchodzę bez problemu, ale nasz informatyk w pracy usilnie pracuje nad tym byśmy się po internecie nie szwędali bez sensu więc pewnie stronę zatrzymuje jakaś blokada
W domu też wchodzę bez problemu, ale nasz informatyk w pracy usilnie pracuje nad tym byśmy się po internecie nie szwędali bez sensu więc pewnie stronę zatrzymuje jakaś blokada
bo ja też nie mam czym do budki...
medea
islandorka
no tak
drapek ledwo wygrał i już popija... do pracy...
drapek ledwo wygrał i już popija... do pracy...
wojtusiu dzieki...
multi
Jak chcesz to ci to po południu sprawdzę i dam znać, bo w pracy nie mogę na swoje ulubione strony astrologiczne wejść
Jak chcesz to ci to po południu sprawdzę i dam znać, bo w pracy nie mogę na swoje ulubione strony astrologiczne wejść
mede
sprawdzają ci w pracy kompa
sprawdzają ci w pracy kompa
9 wlata wieczorem i 69-2/3 lizaków
czy nie masz czasu???
wojtas198721002 Januszek ostatnio mnie zawodzi po całej linii nic ale trzeba grać dalej i wierzyć że kiedyś nadejdzie dzień zwycięski
islandorka-ależ proszę bardzo
jak mam nie wyzywac jak same wtopy w grach -ostatnio w fortunie w ekspercie na 8 meczy -1 błąd ok 5 tys. poszło się je... i tak by mnożyć ten pech rąbany
multi multi-u mnie Januszek zaczyna się przebudzać,a wieczorem też będzie??bo nie dosłuchałem
islandorka
Aż tak źle nie jest. Tylko z braku środków mamy bardzo ciulowy firewall, który co chwilę coś blokuje ostatnio nawet stronę naszego ministerstwa czyli MPiPS . No a przecież nie pójdę do informatyka z prośbą o odblokowanie strony niezwiązanej z pracą
Aż tak źle nie jest. Tylko z braku środków mamy bardzo ciulowy firewall, który co chwilę coś blokuje ostatnio nawet stronę naszego ministerstwa czyli MPiPS . No a przecież nie pójdę do informatyka z prośbą o odblokowanie strony niezwiązanej z pracą
medea76 jakbyś była tak dobra to wyślij mi liczby na mojego maila adres jest na moim profilu ale na poniedziałek 24 września przed 14:00 tak żebym mógł je także za typować
tadzia
wojtas198721002 wieczorem będzie Agatka Jasińska
tadzia
multi multi-uuu to może być ciężko
chyba,że Kleopatra się przebudzi
jocia
jocia
Bonus Multi Multi: 120 000 zł
w tuskolandzie przekręt za aferą-iwygrać nie nada ,poszedł tusek z mirem ,grzechem i kolejna aferka amber gold
wojtas198721002 też tak myślę Kleopatra nie była nigdy szczęśliwa
jocia
A ty Rybka czy Rak, że ci tak dobrze idzie
multi multi
Wyślę ci tylko to będzie albo późno w nocy z niedzieli na poniedziałek albo w poniedziałek rano
A ty Rybka czy Rak, że ci tak dobrze idzie
multi multi
Wyślę ci tylko to będzie albo późno w nocy z niedzieli na poniedziałek albo w poniedziałek rano
multi
A dzisiaj wieczorem postaram się wrzucić rozpiskę księżycową czyt. czy w poniedziałek nie ma pustego kursu ksieżyca bo wtedy to musisz być super farciarzem by coś trafić
A dzisiaj wieczorem postaram się wrzucić rozpiskę księżycową czyt. czy w poniedziałek nie ma pustego kursu ksieżyca bo wtedy to musisz być super farciarzem by coś trafić
jocia cos skromniutko dzisiaj
medea76 pasuję ale tak jak piszesz w nocy albo rano bo póżniej mam wyjazd i nie będę miał zbytnio czasu mam nadzieję że nie zapomnisz ale jakby co to przypomnę tobie w niedzielę
albinie multimulti z albin multimulti vs TS wieczorem , jak zagram , bedzie lepiej
medea76 a zaryzykuję w końcu w poniedziałek jest moje święto
jocia
jocia
multi
Sprawdź sobie jeszcze czy liczba urodzeniowa ci nie pomoże jeśli jest zbieżna z wibracją numerologiczną 24 września.
Wiem już na 100 %, że nie wtedy owego pustego kursu ksieżyca czyli jest dobrze
tadzia
Rak i Ryby masz szansę dzisiaj no i jutro, ale o 14-stej.
Sprawdź sobie jeszcze czy liczba urodzeniowa ci nie pomoże jeśli jest zbieżna z wibracją numerologiczną 24 września.
Wiem już na 100 %, że nie wtedy owego pustego kursu ksieżyca czyli jest dobrze
tadzia
Rak i Ryby masz szansę dzisiaj no i jutro, ale o 14-stej.
jocia
medea76 na dziś liczba urodzenia wynosi 1 w moim przypadku
medea76 będzie jak będzie wyślij liczby i zobaczymy
no dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania .
medea76
multi multi plus 1984
slawek
Czwsc Albin
Dzis nie wysylam , bo wczraj wydalam kupe kasy
A dzis ma oczplas numerowy
11,33,66
45,66
Dzis nie wysylam , bo wczraj wydalam kupe kasy
A dzis ma oczplas numerowy
11,33,66
45,66
tadzia systemowo gralas w lotto ? na ile skreslen?
systemowa to najjlepeij w mini grac
To lotto plus to taki sam walek jak kaskada...zawsze przykladowo 30 5/6 zero 6/6 lub 1-dna tak samo w kaskaderze
lotto plus to samo co lotto i tak ta 6/6 tafic to graniczy z cudem