Wpisy 1 118 576 – 1 118 675
19 września 2012 14:11 → 19 września 2012 14:42, 100 wpisów
5/9
gg36
islandorka30,5
nicolla15
wiesiek77
islandorka30,5
nicolla15
wiesiek77
nicolla15
w lidlu jest jakis tam znów tydzien.. i kupiłam sos sojowy...dzis obiad to masakra...
tczewianka
multus
medea
a jak tam na sucho cos typowałas???
a jak tam na sucho cos typowałas???
i reszta...
senna
Lila u nas i tak leje
nie całujcie się...dziewczyny...
nie całujcie się...dziewczyny...
Islandorka
No i dobrze, że nie zagrałam bo wyliczyłam ponad 10 liczb z tego losowania ale w ciągach wyglądało to następująco :
3/14
2/15
3/13
3/12
3/15
Czyli trzeb jeszcze nad metodą posiedzieć
No i dobrze, że nie zagrałam bo wyliczyłam ponad 10 liczb z tego losowania ale w ciągach wyglądało to następująco :
3/14
2/15
3/13
3/12
3/15
Czyli trzeb jeszcze nad metodą posiedzieć
tadzia
gdzie jest wiesiu??? który podpowiada grzesiowi???
medea
kombinuj, masz talent
kombinuj, masz talent
senna
nie jadam grzybów, pieczarki przynajmniej znam...
tadzia dzisiaj duzo wyslane?
multi multiLotto Plus nie miałem wczoraj,jutro może wyslę
drapek
drapek
Islandorka
Z liczbami na horoskopfree było tak :
Rak : 5,9,12,24,27,38 +/lub 21,42,72,11,3,6,9,59 czyli 5/15
Potem te moje wyliczeniowe ciagi :
10,14,17,29,32,43 czyli 3/6
13,23,33,43,53,63,73 czyli 3/7
69,55,41,27 czyli 1/4
66,49,15 czyli 1/15
54,25 czyli 2/2
51,19,40 czyli 1/3
Problem w tym, że uważałam te wyliczenia za niewiarygodne i ich nieskończyłam
Z liczbami na horoskopfree było tak :
Rak : 5,9,12,24,27,38 +/lub 21,42,72,11,3,6,9,59 czyli 5/15
Potem te moje wyliczeniowe ciagi :
10,14,17,29,32,43 czyli 3/6
13,23,33,43,53,63,73 czyli 3/7
69,55,41,27 czyli 1/4
66,49,15 czyli 1/15
54,25 czyli 2/2
51,19,40 czyli 1/3
Problem w tym, że uważałam te wyliczenia za niewiarygodne i ich nieskończyłam
islandorka30,5 ja bardzo lubię grzyby szczególnie w śmietanie ale trochę się ich boję jeść
wojtas198721002 a teraz te 5/10 miałeś w plusie
tadzia zeby wygrac trzeba grac milion wysyla a 1 sie cieszy
medea
nie dostałas jeszcze oczopląsu od tych cyferek...
nie dostałas jeszcze oczopląsu od tych cyferek...
wojtas198721002 ale widzę że w parkach oraz trójkach jesteś liderem
islandorka
To są wyliczenia w oparciu o liczby z horoskopfree na cały dzień czyli może coś jeszcze wpadnie wieczorkiem
To są wyliczenia w oparciu o liczby z horoskopfree na cały dzień czyli może coś jeszcze wpadnie wieczorkiem
a dlaczego 41 w lotto jest wytłuszczone???
islandorka
Tylko, żeby łatwiej było wytropić wspólne liczby w obu grach
Tylko, żeby łatwiej było wytropić wspólne liczby w obu grach
medea
jak to wpadnie wieczorkiem??? chyba na sucho...przecież nie masz kasy...
jak to wpadnie wieczorkiem??? chyba na sucho...przecież nie masz kasy...
tadzia to musisz odrobic straty
myślisz???
tadzia w jakie gry TS probujesz sczesciea?
tadzia
Bawię się tym dopiero od niecałego miesiąca przedtem grałam różnymi metodami. Na razie jest tak, że jak są moje szczęśliwe wg znaku zodiaku dni to gram bez dokładania z małym dodatkiem. Większych wygranych brak, bo moja racjonalna część osobowości uważa te wyliczenia za bzdury i zawsze chcę być mądrzejsza od intuicji. Aż mnie skręca na myśl o tych wszystkich 5/6 oraz 4/4 co to mi przeszły koło nosa Szkoda, że nie jestem taka mądra przed losowaniem, ale ty wszyscy tak mamy
Bawię się tym dopiero od niecałego miesiąca przedtem grałam różnymi metodami. Na razie jest tak, że jak są moje szczęśliwe wg znaku zodiaku dni to gram bez dokładania z małym dodatkiem. Większych wygranych brak, bo moja racjonalna część osobowości uważa te wyliczenia za bzdury i zawsze chcę być mądrzejsza od intuicji. Aż mnie skręca na myśl o tych wszystkich 5/6 oraz 4/4 co to mi przeszły koło nosa Szkoda, że nie jestem taka mądra przed losowaniem, ale ty wszyscy tak mamy
medea76 a korzystasz z tej strony także: http://lotto-numerologia.pl/ czy coś innego bo ja nieraz korzystam ale tylk0o na sucho i przyznam że nieraz coś bym miał
islandorka
No pewnie, że na sucho Mam zamiar udoskonalić metodę zanim skorzystam z niej ponownie za gotówkę
No pewnie, że na sucho Mam zamiar udoskonalić metodę zanim skorzystam z niej ponownie za gotówkę
znowu badzieże oboki losują dałem 3 -4,23,26 było 5 ,24,25 te chamy pilnują nawet trójek i chachmęcą ciulęta jebane
Medea
tez tak mam
Albin , gralam w lotto na systemie , teraz raczj w multi
tez tak mam
Albin , gralam w lotto na systemie , teraz raczj w multi
nawet 50 zł pilnują na wszystkich zakladach to jest chore wy psy niewierne
pafty nie wyzywaj tak
multi
Chodzi o ich chybił trafił oparte na analizie numerologicznej ?
czy może o tę stronę horoskopfree chwilowo (przynajmniej mam taką nadzieję) niedostępną http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ?
Chodzi o ich chybił trafił oparte na analizie numerologicznej ?
czy może o tę stronę horoskopfree chwilowo (przynajmniej mam taką nadzieję) niedostępną http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ?
tadzia system w lotto drogi
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 120 000 złotych
Bo te wyliczenia powyżej robiłam w oparciu o liczby stamtąd w połączeniu z wiedzą, które znaki wziąć wg położenia ksieżyca
połknijcie a sie udławcie tą mamoną jebane polaczki cwaniaczki-jak wam nie wstyd takie szopy odpier.....
Wiecie co , dajcie jeszcze raz 5 , 25 - to co snilo mi sie w nocy - ja dzis nie wychodze z domu - u mnie leje
mede76 ten link co mi podałaś: http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta ? to u mnie ta strona działa
multi multi-niestety bez plusa dziesiątka,ale dobre i towieczorem może będzie lepiej
medea76 a dla wagi może coś najlepiej na poniedziałek bo wtedy mam urodziny
to dajcie ze snu jeszcze 6,72,8,9,13,34,41...
multi
W domu też wchodzę bez problemu, ale nasz informatyk w pracy usilnie pracuje nad tym byśmy się po internecie nie szwędali bez sensu więc pewnie stronę zatrzymuje jakaś blokada
W domu też wchodzę bez problemu, ale nasz informatyk w pracy usilnie pracuje nad tym byśmy się po internecie nie szwędali bez sensu więc pewnie stronę zatrzymuje jakaś blokada
bo ja też nie mam czym do budki...
medea
islandorka
no tak
drapek ledwo wygrał i już popija... do pracy...
drapek ledwo wygrał i już popija... do pracy...
wojtusiu dzieki...
multi
Jak chcesz to ci to po południu sprawdzę i dam znać, bo w pracy nie mogę na swoje ulubione strony astrologiczne wejść
Jak chcesz to ci to po południu sprawdzę i dam znać, bo w pracy nie mogę na swoje ulubione strony astrologiczne wejść
mede
sprawdzają ci w pracy kompa
sprawdzają ci w pracy kompa
9 wlata wieczorem i 69-2/3 lizaków
czy nie masz czasu???
wojtas198721002 Januszek ostatnio mnie zawodzi po całej linii nic ale trzeba grać dalej i wierzyć że kiedyś nadejdzie dzień zwycięski
islandorka-ależ proszę bardzo
jak mam nie wyzywac jak same wtopy w grach -ostatnio w fortunie w ekspercie na 8 meczy -1 błąd ok 5 tys. poszło się je... i tak by mnożyć ten pech rąbany
multi multi-u mnie Januszek zaczyna się przebudzać,a wieczorem też będzie??bo nie dosłuchałem