Wpisy 1 118 241 – 1 118 340
19 września 2012 11:33 → 19 września 2012 12:30, 100 wpisów
gg..ja nie wiem jak Ty to robiszJa ostatnio kupiłam zdrapkę i wydrapałam wielkiego kuraca
lila dzięki--- przeca po to zmieniłem nicka na drapek-- mam swoją strategię na drapki- juz tu nie raz pisałem
lila
z tych po 1zł najatrakcyjniejszy w/g mnie na dziń dzisiejszy jest zdrapman-polecam
z tych po 1zł najatrakcyjniejszy w/g mnie na dziń dzisiejszy jest zdrapman-polecam
Lila
Ja sie przyłączam do kluby zdrapkowkurzonych, bo też od jakiegoś czasu jak wydrapię drugą zdrapke to już święto
Ja sie przyłączam do kluby zdrapkowkurzonych, bo też od jakiegoś czasu jak wydrapię drugą zdrapke to już święto
drapek...zobaczymy,może wieczorem się skuszę ale jak znowu będzie kurac to nigdy więcej nie kupię żadnej zdrapki
medea..ja mam zawsze tak że wygram kilka zeta,kupię następne i dupa blada
A propos wpisu 118074 to jeśli historia miałaby się powtórzyć w dniu korzystnym dla Lwa i Barana to trzeba wziąć sobie coś z zestawu :
4,20,39,1,11,25,16,19,40,2,24
plus ewentualnie coś z tych :
43,35,30,21,6 Lew
10,7,12,26,14,41,45,28,4,30,8 Baran
Przy czym polecam by wybór liczb powierzyć intuicji kogoś spod tego znaku a jakby to jeszcze była urodzeniowa 7 to sukces będzie na wyciągnięcie ręki
4,20,39,1,11,25,16,19,40,2,24
plus ewentualnie coś z tych :
43,35,30,21,6 Lew
10,7,12,26,14,41,45,28,4,30,8 Baran
Przy czym polecam by wybór liczb powierzyć intuicji kogoś spod tego znaku a jakby to jeszcze była urodzeniowa 7 to sukces będzie na wyciągnięcie ręki
dobrze że ,telefon zostawiłam w domu.Przynajmniej będę miała spokój od swojej
Trisetum
trisetum
Mr Paweł
We wpisie 1118232 moje wariacje plus typy męża toja, który jest jednym z szczęśliwych dzisiaj znaków zodiaku czyli Ryb i Raków. Wczoraj wpadliśmy na taki wariacki pomysł by założyć z scollsem taką wariacką "astrologiczną spółdzielnię", bo ja umiem cyfry wyliczyć a wybierać powinien ktoś z odpowiednego znaku. Na razie trwa faza rozruchowa i testowa
Mr Paweł
We wpisie 1118232 moje wariacje plus typy męża toja, który jest jednym z szczęśliwych dzisiaj znaków zodiaku czyli Ryb i Raków. Wczoraj wpadliśmy na taki wariacki pomysł by założyć z scollsem taką wariacką "astrologiczną spółdzielnię", bo ja umiem cyfry wyliczyć a wybierać powinien ktoś z odpowiednego znaku. Na razie trwa faza rozruchowa i testowa
Lila
A jaki masz poziom głośności oraz dzwonek. Bo sąsiedzi mogą nie zdzierżyć niektórych melodii namolnie się powtarzających
A jaki masz poziom głośności oraz dzwonek. Bo sąsiedzi mogą nie zdzierżyć niektórych melodii namolnie się powtarzających
Mogę byc Twoją teściową-mam dwie córki.Synowe jak na razie nie narzekają
medea...sąsiad mieszka ode mnie kawałek tak więc może dzwonić do woli a on nie usłyszy,no chyba że wejdzie do ogrodu
Hej Lila.Na NIE poproszę
Nie mam trzeciej.A po co Ci trzecia?Te dwie są wolne
ojoj sporo,większość już dorosła
lil...tak nie ładnie wiedzieć kto ile dzieciaki
ale lipa kara marne czasu i znikam..
ale lipa kara marne czasu i znikam..
siedmioro
Lila i wiesiek
A to z mojej piątki dla Ryb i Raczków 42,45,48,4,5 nici
A to z mojej piątki dla Ryb i Raczków 42,45,48,4,5 nici
Lila dogonisz mnie?
lila..tu tu wiecej wariaty ludzie nie są posłuszny .. i dobra nie pisze wiecej pytan i i znikam..
tczewianka
Jak to mówią masz urwanie parasola na codzień, ale cudowne święta Bożego Narodzenia
Jak to mówią masz urwanie parasola na codzień, ale cudowne święta Bożego Narodzenia
jaka skromna
Fajną i kosztowną,a TS chciwy nic nie pomaga
lila... ja słabo posłuszne ..bo tak wszystko jest kuzwa ludzie same mendoo afera w sejmie kradną ludzie kasy i ma spokojnie
senna..ja wiem czy tak dużo problemów z dziećmi? Nie wydaje mi się
Lila ,dużo cierpliwości trzeba-to na pewno
tczewianka...cierpliwość jak mam do męża to i do dziecka będę miała
lila kto ma wiece np siedmioro dzieci ..ale to czego zyć ..widzisz jak to było tuu nerwuchuu np urazą z kim i złe ..zastepcza dzieci tez taki sam jak teraz
A to rzeczywiście .Mnie się cierpliwość do starego skończyła jakiś czas temu.A do dzieci jakoś nie.
tczewianka...jak mi już całkiem nerwy puszczają to wywalam go na piwo