Wpisy 1 118 041 – 1 118 140
19 września 2012 07:19 → 19 września 2012 08:53, 100 wpisów
Drapek.. .
Liczbę 45 możesz zastąpić liczbą...27.
-------------------------------
Liczbę 45 możesz zastąpić liczbą...27.
-------------------------------
Medea.. .
----------------------------------
----------------------------------
medea76>>>
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2U
http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0&feature=related
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2U
http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0&feature=related
Pasko.. .
Prosiłem o ikonkę ...koperty i nic.. . Cisza.
----------------------------
Prosiłem o ikonkę ...koperty i nic.. . Cisza.
Na rozpoczęcie dnia przezabawna historia o tym co mogło być a nie było
Jak pamietacie jestem astroligicznym świrem pozytywnie zakręconym. Wczoraj był pusty kurs księżyca po południu, więc szacun dla tych co wysłali i wygrali. Wczorajsze wieczorne losowanie sprzyjać miało Rybom i Rakom. No i wczoraj po losowaniu tak sobie uzupełniałam dane w swoim profilu i zerknęłam na szczęśliwe liczby dla tych znaków. No i wyszła taka ciekawostka :
Liczby dla Raka 3,14,32
Liczby dla Ryby 17,22,34
Po zrobieniu z nich szóstki w lotto byłoby 3/6
Teraz jeśli zgodnie z zasadami numerologii liczby poodwracamy to uzyskujemy w przedziale 1-49 jeszcze liczby 30,41,23,43
Teraz dodając do siebie liczby oraz do ich odwrotności uzyskujemy w ww. przedziale między innymi 44 dodając 3 do 41 oraz 14 do 30 oraz 35 dodając 3 do 32
Czyli jakby jakaś Rybka lub Rak byli odpowiednio zdeterminowani i mieli fuksa to 6/6 byłoby ich
Szkoda, że takie rzeczy wiemy dopiero po losowaniu
Jak pamietacie jestem astroligicznym świrem pozytywnie zakręconym. Wczoraj był pusty kurs księżyca po południu, więc szacun dla tych co wysłali i wygrali. Wczorajsze wieczorne losowanie sprzyjać miało Rybom i Rakom. No i wczoraj po losowaniu tak sobie uzupełniałam dane w swoim profilu i zerknęłam na szczęśliwe liczby dla tych znaków. No i wyszła taka ciekawostka :
Liczby dla Raka 3,14,32
Liczby dla Ryby 17,22,34
Po zrobieniu z nich szóstki w lotto byłoby 3/6
Teraz jeśli zgodnie z zasadami numerologii liczby poodwracamy to uzyskujemy w przedziale 1-49 jeszcze liczby 30,41,23,43
Teraz dodając do siebie liczby oraz do ich odwrotności uzyskujemy w ww. przedziale między innymi 44 dodając 3 do 41 oraz 14 do 30 oraz 35 dodając 3 do 32
Czyli jakby jakaś Rybka lub Rak byli odpowiednio zdeterminowani i mieli fuksa to 6/6 byłoby ich
Szkoda, że takie rzeczy wiemy dopiero po losowaniu
Wczoraj po losowaniu zgadaliśmy się wstępnie z toja i scolls, że jako przedstawiciele różnych "ksieżycowych" rodzin spróbujemy się wspomagać w typowaniu astrologicznym
Pożyjemy zobaczymy co z tego będzie
Pożyjemy zobaczymy co z tego będzie
medea
ja rybka ale na to nie wpadłem
na cht zagrałem i nic niestety
ja rybka ale na to nie wpadłem
na cht zagrałem i nic niestety
Roxette - Listen To Your Heart
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&feature=relmfu
senna
U mnie w profilu w księdze gości są moje wyliczone na gorąco liczby dla Rybek i Raków na dziś do mm na 14.00
U mnie w profilu w księdze gości są moje wyliczone na gorąco liczby dla Rybek i Raków na dziś do mm na 14.00
edi8
senna
Ja też nie wpadłam, ale to akurat zrozumiałe bom Bliźniak. Najgorsze było to, że zawsze te moje wyliczanki typuję na MP a wczoraj zapomniałam wyliczyć i wrzucić przed losowaniem. Wygrałabym ligę typujących ( prawdopodobnie)
senna
Ja też nie wpadłam, ale to akurat zrozumiałe bom Bliźniak. Najgorsze było to, że zawsze te moje wyliczanki typuję na MP a wczoraj zapomniałam wyliczyć i wrzucić przed losowaniem. Wygrałabym ligę typujących ( prawdopodobnie)
senna
Dobra nie ma sprawy. Będzie jakaś miła odmiana w czytaniu pism procesowych i pisaniu wyjaśnień, że moja firma nie jest wielbłądem
Dobra nie ma sprawy. Będzie jakaś miła odmiana w czytaniu pism procesowych i pisaniu wyjaśnień, że moja firma nie jest wielbłądem
medea ty moja wróżko i co mam z tobą zrobić???
moje starocie 20 zeta w lotto i 3 zeta w sz10, a ja...masakraaaa.....
w lotto + było 41 a on ma 40 i była by 3/3...
witajcie moi najmilsi
u mnie leje jak z fontanny !!!
u mnie leje jak z fontanny !!!
islandorka
Może skrócisz moje męki Genialnie rozplanowałam sobie budżet i do przyszłej środy nie ma mowy o nawet jednym zakładziku no chyba, że od Muminka vel mamy pożyczę
Może skrócisz moje męki Genialnie rozplanowałam sobie budżet i do przyszłej środy nie ma mowy o nawet jednym zakładziku no chyba, że od Muminka vel mamy pożyczę
islandorka
Ja też mam ścianę wody za oknem a ciemno w pokoju jak w grobowcu
senna
Ty mnie nawet nie drażnij
Ja też mam ścianę wody za oknem a ciemno w pokoju jak w grobowcu
senna
Ty mnie nawet nie drażnij
medea jednym słowem jesteśmy spłukane...ładna z ciebie wróżka...
medea
własnie miałam pisać ze u mnie jak o 19 wieczorem...
własnie miałam pisać ze u mnie jak o 19 wieczorem...
islandorka
Ale jak już dorwę się do kasy to następnego szczęśliwego dnai dla Bliźniaków nie odpuszczę
Ale jak już dorwę się do kasy to następnego szczęśliwego dnai dla Bliźniaków nie odpuszczę
dzis chyba już nic nie puszcze bo połowa jedzie do pracy na cały dzien a do budki dalego...
postanowiłam ze juterko spróbuje lotto + !!!
medea76
zagrałem 8/8 na ciąg podstawowy dla raczków
zobaczymy co wyjdzie
zagrałem 8/8 na ciąg podstawowy dla raczków
zobaczymy co wyjdzie
Boney M - Bahama Mama
http://www.youtube.com/watch?v=8N5NgZa9ldE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8N5NgZa9ldE&feature=related
Witam.Miłego dnia.
świeci.
świeci.
Dzień dobry wszystkim.A u mnie leje jak diabli
islandorka
Jak dany okres nie dla nas to lepiej sobie odpuścić nawet jak człowiek może grać w realu. Ja 4/7,3/5 oraz całkiem niespodziewanie 4/5 (niespodziewanie, bo źle sprawdziłam cyferki i nadal sie zastanawiam jak ja to zrobiłam) trafiłam w szczęśliwe dla Bliźniaka wieczór niedziela - wtorek losowanie o 14. A przedtem i potem lipa no może z małymi epizodami w postaci zwrotu tych 2 złotych za zakład
emerytka
Jak dany okres nie dla nas to lepiej sobie odpuścić nawet jak człowiek może grać w realu. Ja 4/7,3/5 oraz całkiem niespodziewanie 4/5 (niespodziewanie, bo źle sprawdziłam cyferki i nadal sie zastanawiam jak ja to zrobiłam) trafiłam w szczęśliwe dla Bliźniaka wieczór niedziela - wtorek losowanie o 14. A przedtem i potem lipa no może z małymi epizodami w postaci zwrotu tych 2 złotych za zakład
emerytka
robią wszystkich w bambusa,
przydałby się z lamusa
choć figowy liść
przydałby się z lamusa
choć figowy liść
kondi
Nawet próby wykiwania losu graniem liczb dla szczęściarzy nie wyszły Do przyszłego tygodnia gram wyłącznie na sucho
Nawet próby wykiwania losu graniem liczb dla szczęściarzy nie wyszły Do przyszłego tygodnia gram wyłącznie na sucho
własnie jestem spychana z krzesła i nie dam rady sie utrzymac spadammm....pa...
medea mozesz pomyslec nad lotto +...
Teraz największy potop jest w okolicy Słupska.
------------------------------
------------------------------
no ja tylko jak pisałem, z małą byłem w kolekturze i ta wydrapała w jakichś owocach 11PLN więc chociaż grę w lotto miałem za free
ludzi, gdzie wy macie ten deszcz? u mnie już chyba miesiąc ani kropli
Medea
Majwoj
Senna
Islandorka
Kondi
Majwoj
Senna
Islandorka
Kondi
dobra, na razie znikam - medea, jak wygram, to system Ci obiecany sprzedam
Agatkaa
Tczewianka
Tczewianka
jestem zbulwersowana, jak mozna bic tak malenkie dzieci i to
rdzzina zastepcza
rdzzina zastepcza
Medea... .
A co sądzisz o ...takim ogłoszeniu.. .Można coś z tym zrobić ???
--------------------------------------
Ogłoszenie jest autentyczne .. .
888 ... ... : oddam 12 letnia corke, cel wiadomy. Ok Katowic. Pow sms od sponsorow z propozycja. Poważne.
----------------------------------------------------------
A co sądzisz o ...takim ogłoszeniu.. .Można coś z tym zrobić ???
--------------------------------------
Ogłoszenie jest autentyczne .. .
888 ... ... : oddam 12 letnia corke, cel wiadomy. Ok Katowic. Pow sms od sponsorow z propozycja. Poważne.
----------------------------------------------------------
Cd. Wiadomość była zapisana...22 grudnia.2011r
wedrowca
No to się do prokuratury kwalifikuje no chyba, że to był jakiś portal dla ludzi z pokręconym poczuciem humoru
No to się do prokuratury kwalifikuje no chyba, że to był jakiś portal dla ludzi z pokręconym poczuciem humoru
Monet.Dzień dobry.
A w czwartek wieczorem losuje Januszek.
A w czwartek wieczorem losuje Januszek.
Jackwar