Wpisy 1 117 988 – 1 118 087
19 września 2012 00:23 → 19 września 2012 08:10, 100 wpisów
zakon dlatego w RP nie gram przez netatylko w naziemnychjednak to straszenie karami to moim zdaniem bujda nie znam nikogo kogo by za granie w necie ukarano
pogoda raczej tak
tylko na szlaku czerwonym z Dusznik Zdroju do Polanicy musiałem uciekać przed dzikami i kontuzja kolana, dlatego pojechałem do Ciecha
tylko na szlaku czerwonym z Dusznik Zdroju do Polanicy musiałem uciekać przed dzikami i kontuzja kolana, dlatego pojechałem do Ciecha
4/5 w mini lotto w realu jednej zabrakło
MARIO OLSZTYN Mega Pewniaki 2 ja typuje na pare ników i wysyłam to weszło 4/5 i 2 razy 3/5 w mini lotto w realu ale zawsze zabraknie jednej
------
---------------------
Dzień dobry.. .
---------------------
Dzień dobry.. .
Majwoj.. .
----------------
----------------
Bolek.. .
-------------
-------------
Drapek... .
-----------
Deki.. .
-------------------
-----------
Deki.. .
-------------------
+ 13. Nie ma...
------------------
------------------
Kumulacja Jokera: 1 600 000 złotych
Dziśiaj jest deszczowy dzień.. .
Leje teraz mocno na linii Gdańsk - Koszalin - Poznań.. .
------------------------------------
Leje teraz mocno na linii Gdańsk - Koszalin - Poznań.. .
------------------------------------
Drapek.. .
Ta para liczb powinno być w tym tygodniu.. .
--------------------------------
Ta para liczb powinno być w tym tygodniu.. .
--------------------------------
Dzisiaj może być tylko 45. Tak mi wyszło z mojego snu.. .
Ostatnio moje liczby spózniają się o jeden dzień.. .
------------------------
Ostatnio moje liczby spózniają się o jeden dzień.. .
------------------------
wn
nie chcę być złośliwy, ale 45 to wychodzi ci z... każdego twojego snu
nie chcę być złośliwy, ale 45 to wychodzi ci z... każdego twojego snu
Drapek.. .
-------------------------------
Drapek.. .
Liczbę 45 możesz zastąpić liczbą...27.
Liczbę 45 możesz zastąpić liczbą...27.
Medea.. .
----------------------------------
----------------------------------
medea76>>>
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2U
http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0&feature=related
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2U
http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0&feature=related
Pasko.. .
Prosiłem o ikonkę ...koperty i nic.. . Cisza.
----------------------------
Prosiłem o ikonkę ...koperty i nic.. . Cisza.
----------------------------
Na rozpoczęcie dnia przezabawna historia o tym co mogło być a nie było
Jak pamietacie jestem astroligicznym świrem pozytywnie zakręconym. Wczoraj był pusty kurs księżyca po południu, więc szacun dla tych co wysłali i wygrali. Wczorajsze wieczorne losowanie sprzyjać miało Rybom i Rakom. No i wczoraj po losowaniu tak sobie uzupełniałam dane w swoim profilu i zerknęłam na szczęśliwe liczby dla tych znaków. No i wyszła taka ciekawostka :
Liczby dla Raka 3,14,32
Liczby dla Ryby 17,22,34
Po zrobieniu z nich szóstki w lotto byłoby 3/6
Teraz jeśli zgodnie z zasadami numerologii liczby poodwracamy to uzyskujemy w przedziale 1-49 jeszcze liczby 30,41,23,43
Teraz dodając do siebie liczby oraz do ich odwrotności uzyskujemy w ww. przedziale między innymi 44 dodając 3 do 41 oraz 14 do 30 oraz 35 dodając 3 do 32
Czyli jakby jakaś Rybka lub Rak byli odpowiednio zdeterminowani i mieli fuksa to 6/6 byłoby ich
Szkoda, że takie rzeczy wiemy dopiero po losowaniu
Jak pamietacie jestem astroligicznym świrem pozytywnie zakręconym. Wczoraj był pusty kurs księżyca po południu, więc szacun dla tych co wysłali i wygrali. Wczorajsze wieczorne losowanie sprzyjać miało Rybom i Rakom. No i wczoraj po losowaniu tak sobie uzupełniałam dane w swoim profilu i zerknęłam na szczęśliwe liczby dla tych znaków. No i wyszła taka ciekawostka :
Liczby dla Raka 3,14,32
Liczby dla Ryby 17,22,34
Po zrobieniu z nich szóstki w lotto byłoby 3/6
Teraz jeśli zgodnie z zasadami numerologii liczby poodwracamy to uzyskujemy w przedziale 1-49 jeszcze liczby 30,41,23,43
Teraz dodając do siebie liczby oraz do ich odwrotności uzyskujemy w ww. przedziale między innymi 44 dodając 3 do 41 oraz 14 do 30 oraz 35 dodając 3 do 32
Czyli jakby jakaś Rybka lub Rak byli odpowiednio zdeterminowani i mieli fuksa to 6/6 byłoby ich
Szkoda, że takie rzeczy wiemy dopiero po losowaniu
Wczoraj po losowaniu zgadaliśmy się wstępnie z toja i scolls, że jako przedstawiciele różnych "ksieżycowych" rodzin spróbujemy się wspomagać w typowaniu astrologicznym
Pożyjemy zobaczymy co z tego będzie
Pożyjemy zobaczymy co z tego będzie
medea
ja rybka ale na to nie wpadłem
na cht zagrałem i nic niestety
ja rybka ale na to nie wpadłem
na cht zagrałem i nic niestety
Roxette - Listen To Your Heart
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&feature=relmfu
senna
U mnie w profilu w księdze gości są moje wyliczone na gorąco liczby dla Rybek i Raków na dziś do mm na 14.00
U mnie w profilu w księdze gości są moje wyliczone na gorąco liczby dla Rybek i Raków na dziś do mm na 14.00
edi8
senna
Ja też nie wpadłam, ale to akurat zrozumiałe bom Bliźniak. Najgorsze było to, że zawsze te moje wyliczanki typuję na MP a wczoraj zapomniałam wyliczyć i wrzucić przed losowaniem. Wygrałabym ligę typujących ( prawdopodobnie)
senna
Ja też nie wpadłam, ale to akurat zrozumiałe bom Bliźniak. Najgorsze było to, że zawsze te moje wyliczanki typuję na MP a wczoraj zapomniałam wyliczyć i wrzucić przed losowaniem. Wygrałabym ligę typujących ( prawdopodobnie)
senna
Dobra nie ma sprawy. Będzie jakaś miła odmiana w czytaniu pism procesowych i pisaniu wyjaśnień, że moja firma nie jest wielbłądem
Dobra nie ma sprawy. Będzie jakaś miła odmiana w czytaniu pism procesowych i pisaniu wyjaśnień, że moja firma nie jest wielbłądem
medea ty moja wróżko i co mam z tobą zrobić???
moje starocie 20 zeta w lotto i 3 zeta w sz10, a ja...masakraaaa.....