Wpisy 1 115 901 – 1 116 000
17 września 2012 22:29 → 17 września 2012 22:52, 100 wpisów
islandorka
Z liczb horoskopfree teraz trzeba było postawić na liczby Wagi czyli znaku który księżyc jutro opuści
Z liczb horoskopfree teraz trzeba było postawić na liczby Wagi czyli znaku który księżyc jutro opuści
medea
jak to Polak po szkodzie...
jak to Polak po szkodzie...
deki ...na sam parki zamiatasz ciekawie się robi ...ale chyba małe przebicie jest ..musze zobaczyć jak to wygląda
u nas kiedys kolezke wkrecilismy w pracy zeby poszedl do szefa i powiedzial ze w maszynie brakuje sily ...
Szef przylazl patrzy pyta sie o co kaman a on ze inni mu to polecili
Znikam.. .
----------
----------
sambiana...a bez rewelacji 5/10, 2/10 i one idą jeszcze o 14a i z stałej dzieisatki 4/10 oraz 0/5 i 2/6a Tobie jak?
kazalem Ci spadac do kolektury !!! w kolejce bo jeszcze ktos ta szostke Ci skresli i bedziesz plakal !!!
lottomat tutaj też elementarna grzeczność była by wskazana
nie wiesz przecież czy przypadkiem nie mógłbyś być moim synem
nie wiesz przecież czy przypadkiem nie mógłbyś być moim synem
Muszę zniknac po bateria w laptopie pada a ja mam nastrój pod zdechłym Azorkiem po tym jak wygraną przyniosły mi w fartowny dzień tylko chybiki
moze spojrz wczesniej z jakimi emotkami wyjezdzasz a uwazasz ze normalne spadaj to obraza
Maxik nie rzucaj sie tak prosze bo ludzi tyrasz a nie znasz ich a z fotki to szukasz ewidentnej zaczepki bo wygladasz na takiego co by sie lubial sprawdzic !
no to również idę
jocia teraz mnie zauważyłaś witałam cię duuużo wcześniej
maxio
jocia teraz mnie zauważyłaś witałam cię duuużo wcześniej
maxio