Wpisy 1 115 701 – 1 115 800
17 września 2012 22:05 → 17 września 2012 22:16, 100 wpisów
Pasko..kijowy ten niebieskirazi w oczy jakiś taki wyblaknięty jak moje neonki w akwatiumA na poważnie to zmień na jakiś inny kolor
13max..oj max jak tak się dzisiaj zastanawiałam to ja takim aniołem tez nie jestem zreszta znasz mniedo czasu
13max...no własnie,do czasudzisiaj poznałam gościa co się burdel nazywał
agatka
tesa
Cos tam postawiłam i wzięłam jednego chybika, ale miałam urwanie parasola i nie było szans by pomyśleć o liczbach na poważnie. Pozostaje zagrać jutro o 14 by się jeszcze na fartowny czas załapac
tesa
Cos tam postawiłam i wzięłam jednego chybika, ale miałam urwanie parasola i nie było szans by pomyśleć o liczbach na poważnie. Pozostaje zagrać jutro o 14 by się jeszcze na fartowny czas załapac
unhappy...jak liczby na czarno to szary nie będzie się rzucać w oczy
lila, bo ja już zgubiłem rachube, które to juz zdrowie za ciebie piję
miszelll...nie wałęsaj się tak sama to nie jest bezpieczne ...masz mnie i krzysia
gdyby nie opieka nad małą, to na pewno juz nic na oczy bym nie widział
No z gwiazdki dałoby się na 14 wykombinowac 3/5
Ciekawe co wpadnie teraz : 9,74,75,21,47,19
Ciekawe co wpadnie teraz : 9,74,75,21,47,19
Lila...jak w tym kabarecie Limo gościu się Alfons Hitler nazywał
Na prima aprilis powinni zrobić losowanie w którym to do studia lotto wjedzie na skuterze Conrado Moreno!!!
13max..ok nie ma problem,pojedziemy w razie czego musisz mnie obronić bo ja sama nie umiem
max...wiem, bede wzywać pomocy jak coaaa krzysio chyba sie też gdzieś zgubił w www bo go nie widać
gorwil
A jakby Wielkanoc była w kwietniu to jeszcze w różowym futerku uszach Playboya i koszyczkiem jajek w ręku
A jakby Wielkanoc była w kwietniu to jeszcze w różowym futerku uszach Playboya i koszyczkiem jajek w ręku
medea
medea na 14 nie zdązyłam puścic i tak by nic nie było... nie wiem coś ty skreśliła...
440