Wpisy 1 115 184 – 1 115 283
17 września 2012 19:14 → 17 września 2012 20:18, 100 wpisów
WN czyli TS jeszcze bardziej skomplikowalo typowania przynajmniej Twoja metoda
moze sie kapneli ze jestes blisko osigniecia wyniku 6/6 kazde losowanie i zeby pomieszac szyki wymyslili na szybko lotto plus
Scolls.. .
Liczby będę typował do Lotto. Lotto Plus ...zostawie w spokoju.. .
--------------------------------
Liczby będę typował do Lotto. Lotto Plus ...zostawie w spokoju.. .
--------------------------------
lottomat, o co chodzi tobie, nie wiem wiem tylko, że obaj mamy mniej więcej podobną opinię na temat przydatności sieci do typowania, choć obaj opieramy ją na innych przesłankach...
tadzia, losowań było niestety ok. 5,5 tys. a kombinacji prawie 14 mln... nawet 45 lat to za mało, by cokolwiek o danym zestawie powiedzieć... poza oczywiście obiektywnym stwierdzeniem, że na razie nie padły czwórki
scolls, z obserwacji?
tadzia, losowań było niestety ok. 5,5 tys. a kombinacji prawie 14 mln... nawet 45 lat to za mało, by cokolwiek o danym zestawie powiedzieć... poza oczywiście obiektywnym stwierdzeniem, że na razie nie padły czwórki
scolls, z obserwacji?
powiecie mi kto bedzie o 22? bo nie wiem czy jest sens nadawać blankiet
Scolls.. .
Moje NAJLEPSZE typowanie do lotto moją metodą to....6/9. Szkoda, że nie wysłane.. .
-------------------------------
Moje NAJLEPSZE typowanie do lotto moją metodą to....6/9. Szkoda, że nie wysłane.. .
-------------------------------
thalyss, myślisz, że to, kto losuje, ma wpływ na wynik losowania?
Znikam do losowania.. .
--------------------------
--------------------------
pewnie to kwestia przypadku, ale jak moreno losuje to nic mi nie wpada, nawet zwrot za kupon a jak jest np jasińska to wpada przeważnie coś większego
scolls..ty nie mozesz gdzie grasz loto z plusem za 4 zł do wysłania tak jak za 2 los tanio tanio.. ale ..a my nie bedziemy wygrooć
dobra uciekam..
unhappy swego czasu zapodalem pewien pomysl mojemu dobremu koledze bardzo dobremu informatykowi aby sprobowal stworzyc program na zasadzie o ktorej wspomnial lottomat a mianowicie ze mozna na podstawie danych jakie "splyna" do komputera z poprzednich losowan stworzyc wzor.Mniej wiecej na zasadzie dazenia do rownowagi ale na skale swiatowa to znaczy brac pod uwage wszystkie mozliwe loterie swiata Wiesz jak skwitowal mij pomysl?Podal 3 argumenty i powiedzial ze nawet o tym nie mysli
argument 1:czas wprowadzania danych do programu nie pozwala na wykonanie zadania poniewaz odstepy miedzy losowaniami sa za ktorkie i zanim wprowdzimy dane to bedzie kolejne losowanie ktore zmieni dane wiec nawet gdy bedzie teoretycznie program dziajalacy 100% poprawnie to i tak nie da pozadanego efektu
argument2)
czas poswiecony na ten program i wklepywanie danych nawet przy trafieniu 6/6 bedzie za dlugi aby bylo to oplacalne
3)nie ma narazie takiego komputera ktory by to byl w stanie obliczyc
argument2)
czas poswiecony na ten program i wklepywanie danych nawet przy trafieniu 6/6 bedzie za dlugi aby bylo to oplacalne
3)nie ma narazie takiego komputera ktory by to byl w stanie obliczyc
4) to i tak nie miałoby sensu i tym optymistycznym akcentem żegnam się chwilowo
oczywiscie dodal jeszcze ze wymagalo by to bardzo duzo pracy a nie ma zadnej pewnosci ze nie popelni sie pomylki i w innych branzach jak np.bankowosc za ta sama wlozona prace jest pewna kasa wiec po co pchac sie w cos niepewnego
scols.. tu jedna osoba sama wymyśliła ze jesteś bajerem
thalyss
Chyba prowadzi losowanie p.M.Mergiel.
Chyba prowadzi losowanie p.M.Mergiel.
scols ..widzisz wyzej nicki T..
Poniewaz wielka kase przegrala. Musze powrocic do mojego systemu . tylko nie wiem jak to zrobic komputerowo ! robilam to na piechote jak kom byly w powijakach . Do kazdej kolejnej cyfry - np. 1 - ile razy chodzi cyfra z cyfr 79 , nastepna 2 itd.
unhappy ja chcialem tylko napisac ze losowania lotto staraja sie byc jak najbardziej losowe ale nigdy do konca nie da wiec nawet jesli ktos zaprzega siec neuronowa do takich zabaw jak lotto przynajmniej powinien dobrze znac zaleznosci pomiedzy zmiennymi zaleznymi jak i niezaleznymi i tu lezalby najwiekszy problem a brak tych testowych losowan co stanowia polowe bazy wynikow napewno ma duze znaczenie na wplyw uczenia takiej sieci jak i jej prognoz
Tesa.Witaj
scol...no spoko wiesz
dzięki, emerytko
przynajmniej ty jedna się zlitowałaś i odpisałaś
przynajmniej ty jedna się zlitowałaś i odpisałaś
o 14 w końcu coś miałam 4/10 o,50 dodałam i mam na 22i teraz czekam
moi drodzy wniosek jaki sie nasuwa jest taki:
szybciej Ci cyferki do upragnionej szostki w lotto poda we snie zmarly dziadek niz ktos wymysli pewny system i dzieki niemu wygra kupe kasy
szybciej Ci cyferki do upragnionej szostki w lotto poda we snie zmarly dziadek niz ktos wymysli pewny system i dzieki niemu wygra kupe kasy
thalyss.
Nie jestem na 100 % pewna.A losowania z godz.14.00 nie można zobaczyć.
Nie wiem dlaczego.
Nie jestem na 100 % pewna.A losowania z godz.14.00 nie można zobaczyć.
Nie wiem dlaczego.
lottomat wierz mi ja juz tyle sie nagenerowalem zestawowo w zyciu ze jeden wiecej i tak nie robi roznicy,prawda jest taka ze i tak jak mialem wygrac i padly moje cyfry to kuponu nie wyslalem
zapodam to ligi typerow na 22:15 bo i tak nie mam mozliwosci zagrac w realu
zreszta po co grac {{diabelek}
pl/kat,10niewiarygodne.31979,title,Pozostalo-nam-niej-niz-100-dni-Przygotujmy-sie-na-najgorsze,wid,14931832,wiadomosc.html?smgajticaid=6f2fb
pl/kat,10niewiarygodne.31979,title,Pozostalo-nam-niej-niz-100-dni-Przygotujmy-sie-na-najgorsze,wid,14931832,wiadomosc.html?smgajticaid=6f2fb
Scolls , to normalne jak nie wyslesz to wyjda mialam to sto razy , kolezanka tez - widzialysmy to na wlasne oczy
mnie tylko dziwi czemu tak malo 3/3 jest zawsze trafionych albo 2/2
Hartge jesteś ?
jakby jutro dwie, centralnie, bardzo by Cię zaskoczyło ?
jakby jutro dwie, centralnie, bardzo by Cię zaskoczyło ?
Scolls mialam szostke , ale nie wyslalam . Najwzsza wygrana to byl system na 12 cyfr / jak kupony byly z banderola / 4 ststemowa , wtedy kupilam telewizor SONY . a teraz tylko 120 - 20 , 8 , 2 . Jakbym skladala te pieniadze do skarbonki to bylaby super wygrana.
gonazaga jedna osoba z tego forum wysyla ten zestaw ja gram w UK chocby z tego wzgledu ze sa duzo wieksze wygrane w stosynku do wlozonej kasy
w UK jak byla taka gra ktora sie nazywala Daily Play wygralem dwa razy 300 funtow z tych samych cyfr a w pl 4/5 w expresa to bylo wtedy 650pln i splacilem lodowke wzieta na raty
Scolls , bo mialam dzien gonitwy - wychodzilam sto razy z domu a o kuponie zapomnialam , to bylo 1996 roku.
Marzenia nic nie kosztują.
Tesa. Oby
w lipcu kolega mial by tez 5/6 w lotto w UK ale tez nie wyslal kuponu
Najlepiej samemu zapracowć na spełnienie marzenia.
Cala rodzina sie wkurzyla a ja durna myslalam ze to sie powtorzy i od tego czasu gram na calego - jak wyczuje ten dzien ale tylko systemem na 7 cyfr Lotto
emerytka46 sa tacy co zarobili o wiele wiecej nim mu marzymy zeby wygrac
A moj dyr w pracy wygral 5 w lotto i przyszedl mnie sie spytac ile placa - puszczal na Chybil trafil
Scolls.A są
A moje marzenia są niematerialne.
Np.TACY :
http://luxclub.pl/gid,14931649,img,14931719,kat,1016269,galeria.html?T[page]=1&ticaid=6f2fc
http://luxclub.pl/gid,14931649,img,14931719,kat,1016269,galeria.html?T[page]=1&ticaid=6f2fc
tyram tyle lat a zawsze brakuje sama praca na marzenia nie wystarczy o oni tylko wiek emerytalny przedłużaj w końcu do pracy trzeba będzie chodzić z przewodnikiem
Marek.Witam
Czas na spacerek
witam szanowne towarzycho
l o t t o m a t
wczoraj wylosowałeś mnie 5/7 z + a nie 6/7
ale i tak ja nie zagrałem
ale dzięks to była zabawa kotku
l o t t o m a t
wczoraj wylosowałeś mnie 5/7 z + a nie 6/7
ale i tak ja nie zagrałem
ale dzięks to była zabawa kotku
ale z plusem haaaaaaaaaa !!!!!!!! 70 zl by bylo haaaaaaaaaaaaaaa
lottomat było by
a ty marsz losować
wylosuj mi dziś
mm na 6 liczb
a ty marsz losować
wylosuj mi dziś
mm na 6 liczb
tadzia, ja mam na jutro taki zestaw 6/6: 11,17,21,31,42,49... i znikam
lottomat, postaraj się na jutro wylosować moją szóstkę... będę się umiał odwdzięczyć