Wpisy 1 114 984 – 1 115 083
17 września 2012 16:01 → 17 września 2012 18:27, 100 wpisów
A z takich niebezpiecznych itp np. niebieskich /w odcieniu/ najmocniejszy był
likier jeżynowy {
{usmiech}}
i poowwooooooooo
likier jeżynowy {
{usmiech}}
i poowwooooooooo
Slawek.
Mogę przyjechać z organistą i grabarzem?
Mogę przyjechać z organistą i grabarzem?
emerytko witaj
rzeczywiscie przeraza ta wodka z niewiadomego pochodzenia
rzeczywiscie przeraza ta wodka z niewiadomego pochodzenia
michellex i jak udało się pasko się zgodził
Robal.Tak,tak.
Agatkaa.
Idę dalej ,okna "pucować"
emerytko po co to ludzie kupuja a potem takie efekty dla mnie
to straszne, ze po wypiciu takiej wodki ludzie umieraja
to straszne, ze po wypiciu takiej wodki ludzie umieraja
michellex ok to dobrze życzę wysokich wygranych
michellex jak na razie pasko nic nie odpisał ale może póżniej to zrobi bo wiadomo tez ma inne sprawy jak tylko ta strona
michellex już mam wiadomość od pasko
michellex mi starczy tak jak mówię jakie wygrane w nich były i to wszystko ale tą wiadomość wyśli mi na maila
multi...będziemy w kontakcie @skan zrobię wszyściutkich, a przy większych to się dogadamy co i jak
michellex naprawdę nie trzeba wygrane pieniążki są dla ciebie
multi...zdrapki są Twoja nagrodąnie miałabym serca zgarnąć sobie jej od takale pogadamy jak zdrapiemynarazie to
michellex niech będzie że to jest prezent na twoje imieniny
multi...ok. dziekujeale jakby cio to i tak Ci nie popuszczemoze bedziemy razem świetować
michellex a teraz wróćmy do liczb na wieczór będziesz grać dziesiątką czy mniej liczb zakreślisz w multi multi
multi...a Ty grasz 5/5 i 10/10 w realu też tak? a oprocz tego cos puszczasz czasami?
michellex ok rozumiem ja tak jak pisałem wcześniej mam tą 10 co mam na profilu w dodatku jokera raz już trafiłem liczbę 19 czyli jokera ale zobaczę dalej co da jeszcze za wygrane ten kupon i to wszystkie kupony na dziś
multi...ja jokera nawet nie wiem płacąa w mm 5/5 w realu nie puszczasz?
michellex na dziś 2 kupony
michellex w jokerze raz już miałem na jednym kuponie jokera oraz jokera plus jedna liczbę czyli 57 złotych wygrałem
michellex a reszty nie gram wiadomo za droga inwestycja ja mam taką zasadę nie ilość ale jakość "czyni człowieka mistrzem"
multi...a to niezleja w to nigdy nie grałama jokera też Ci maszyna losuje czy sam podajesz?
michellex muszę już uciekać na małe co nieco
michellex sama maszyna ale tylko jedna kolektura jest u mnie taka szczęśliwa w moim przypadku
multi...ja sie kilka razy złapałam na Tym, że co z tego, że mam więcej kuponów (większa szansa)jak w każdym po dwie liczby, albo jest "chore" losowanie i liczby uciekaja w jeden kąt, czy same 5,albo 6 itd.
michellex właśnie tam obok gdzie była Magda Gessler
dobra na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześćdo poklikania.
Witam
Mam dobre pewniaki na wieczór;1,35,74
Mam dobre pewniaki na wieczór;1,35,74
staram sie teraz załatwić pełną wersję tego programu i zacząć pierwsze kroki
opinie użytkowników są dobre. Ale zawsze trzeba się upewnić po kilka razy
Nie bawie sie w żadne skomplikowane programy, bo:
1. nie bardzo mam czas
2. nie ogarniam tego
3. kiedyś sam robiłem statystyki, proste analizy i porównania i g*wno z tego wychodziło
4. najprościej chyba trafić nie bawiąc sie w to, skreślając swoje liczby, powtórki lub ch-t
1. nie bardzo mam czas
2. nie ogarniam tego
3. kiedyś sam robiłem statystyki, proste analizy i porównania i g*wno z tego wychodziło
4. najprościej chyba trafić nie bawiąc sie w to, skreślając swoje liczby, powtórki lub ch-t
To jest w tym wszystkim najlepsze,że program ten jest mało skomplikowany hahaha
Wyników gier losowych nie da się przewidzieć, pod warunkiem że są przeprowadzane uczciwie
A to, że wynik programu zgodzi się z wylosowanymi liczbami to przypadek, zbieg okoliczności
tak ja to widzę.
powiedz grigor jakie jest twoje zdanie
A to, że wynik programu zgodzi się z wylosowanymi liczbami to przypadek, zbieg okoliczności
tak ja to widzę.
powiedz grigor jakie jest twoje zdanie
witajcie
grigor, zajrzyj na stronę człowieka, który jest autorem metody, na bazie której powstał program... on codziennie publikuje swoje typy... http://www.viltom.republika.pl/m_liczby.html
grigor, zajrzyj na stronę człowieka, który jest autorem metody, na bazie której powstał program... on codziennie publikuje swoje typy... http://www.viltom.republika.pl/m_liczby.html
Uważam, że program ten nie wybiera nam licz. Pomaga nam tylko analizować i w ten sposób podpowiada nam. W jakimś stopniu może nam pomóc
sorrki że się wcinam..
Chyba nikt chociażby umiarkowanie rozsądny nie liczy na to że JAKIKOLWIEK program zapoda mu gotowe wygrywające liczby czy typy.
Jeśli tak się nawet wydarzy to jak napisał thalyss -będzie to efektem zbiegu okoliczności i farta.
Ja wspomagam się programami i owszem ale jako pomocą w statach i wykresach dla celów porównawczych, których sam nie muszę robić.
I jeśli tak właśnie są traktowane to bywają nawet przydatne.
natomiast jeśli program reklamowany jest jako podający liczby właściwe na dane losowanie "na tacy" to szkoda sobie nim komp zaśmieć.
Chyba nikt chociażby umiarkowanie rozsądny nie liczy na to że JAKIKOLWIEK program zapoda mu gotowe wygrywające liczby czy typy.
Jeśli tak się nawet wydarzy to jak napisał thalyss -będzie to efektem zbiegu okoliczności i farta.
Ja wspomagam się programami i owszem ale jako pomocą w statach i wykresach dla celów porównawczych, których sam nie muszę robić.
I jeśli tak właśnie są traktowane to bywają nawet przydatne.
natomiast jeśli program reklamowany jest jako podający liczby właściwe na dane losowanie "na tacy" to szkoda sobie nim komp zaśmieć.
thalyss, liczb losowych faktycznie przewidzieć się nie da... niestety nie jest również tak łatwo przeprowadzić w praktyce doświadczenie czysto losowe przy pomocy narzędzi, którymi posługuje się ts... w krótkim okresie można więc próbować wykorzystać niedoskonałości metody losowania, ale łatwe to nie jest... choćby z tego powodu, że organizator loterii będzie robił wszystko, by to uniemożliwić...
grigor, ale jeśli sam viltom chyba zna swoją metodę najlepiej... a jak sam widzisz po jego typach, szału nie ma... sam uzyskiwałem lepsze wyniki, gdy generowałem macierz 1000x10 za pomocą mojego generatora (interesują mnie tylko dziesiątki)...
Unhappy
1. jakie to są te niedoskonałości metody losowania? przeciez to tylko maszyna i kulki z jakiegoś materiału zrobione
2. co org. loterii robi zeby uniemożliwić wygrane?
1. jakie to są te niedoskonałości metody losowania? przeciez to tylko maszyna i kulki z jakiegoś materiału zrobione
2. co org. loterii robi zeby uniemożliwić wygrane?
witam unhappy.
Unhappy
Oglądałeś te moje 1000 losowań? Rozkład liczb podobny jak w multi.
Oglądałeś te moje 1000 losowań? Rozkład liczb podobny jak w multi.
Dziwi mnie tylko to że parzystych jest 9997, nieparzystych 10003
a jeśli chodzi o plus to różnica jest ogromna 466 do 534.
a jeśli chodzi o plus to różnica jest ogromna 466 do 534.
thalyss, o układach chaotycznych słyszałeś? mówisz, że to tylko kulki i maszyna... no więc od razu przychodzi mi na myśl szereg parametrów, które mogą mieć wpływ na wynik losowania, jak choćby: temperatura, wilgotność i ciśnienie w studiu, wielkość i masa kulek (w stosunku do wielkości bębna maszyny), sposób/kolejność ułożenia kulek, kierunek i prędkość strumienia powietrza w maszynach pneumatycznych itp. itd.
wysłałem Ci je do profilu
------
----------
----------
thalyss, nie napisałem, że organizator robi coś, by "uniemożliwić wygrane"... napisałem, że robi pewnie wiele, by uniemożliwić ci wykorzystanie tych anomalii...
a, ok... to przeanalizuję je później... nie zaglądam praktycznie na mój profil, a jeśli już, to nie zjeżdżam w dół do księgi gości... nie zauważyłem tych wpisów
Aha, o to chodzi
ale przecież nigdy nie zapewni się idealnych warunków (te które wymieniłeś). wszystko z natury jest wadliwe i nieobiektywne
a te układy chaotyczne to co to takiego? tak w skrócie jam możesz?
ale przecież nigdy nie zapewni się idealnych warunków (te które wymieniłeś). wszystko z natury jest wadliwe i nieobiektywne
a te układy chaotyczne to co to takiego? tak w skrócie jam możesz?
unhappy jak co to napisz na mój profil bo ja muszę lecieć
thalyss... a co to są "idealne warunki"? o niczym takim nie pisałem... chodzi o to, że część tych parametrów zmienia się z losowania na losowanie, przez co jeśli nawet raz wytypujesz za pomocą jakiejś metody np. 10/10, nie możesz mieć pewności, że ta sama metoda przyniesie ci sukces po raz kolejny... pomijam już to, że z faktu, że nie możemy przeprowadzać kontrolowanych eksperymentów wynika, iż nigdy się nie dowiesz, czy to 10/10 wytypowałeś świadomie (swoją metodą), czy był to czysty przypadek...
i odwrotnie: pamiętam, że kiedyś jeden z użytkowników mp bardzo pluł sobie w brodę, że wytypował 10/10, ale zakładu nie wysłał... ale przecież nie miał pewności, że gdyby go wysłał, ta dziesiątka by padła...
idealne warunki - chodziło mi o to, żeby były jak najbardziej optymalne i ni miały wpływy na losowanie, "bezstronność" - czyli to o czym pisałeś, temp., ciśnienie itp
Thalyss.. .
Można przedwidzieć wynik...gier losowych.. .
----------------------------
Można przedwidzieć wynik...gier losowych.. .
----------------------------
tego się nie da uzyskać w studiu lotto przy obecnym sposobie losowania... i - jak widać - ts-owi musi być to na rękę, skoro nie chce nic z tym zrobić...
pamietajcie ze regulamin gry tabela wygranych sa tak skonstruowane ze w kazdym mozliwym przypadku lotto jest zawsze do przodu
Thalyss.. .
Jedyny sposób na lotto, to typowanie liczb metodą...jasnowidzenia.. . Innej metody nie ma. .
--------------------------------
Jedyny sposób na lotto, to typowanie liczb metodą...jasnowidzenia.. . Innej metody nie ma. .
--------------------------------
thalyss, układy chaotyczne to układy dynamiczne, które da się opisać za pomocą pewnych deterministycznych równań, choć w praktyce bardzo trudno odróżnić je od układów losowych... mówiąc najkrócej...
wiec gdyby mialo kombinowac to bym gdybal czy warto ryzykowac zeby jeszcze wiecej kasy trzepac bo konsekwencje sa duze ...
ja rozumiem ze mozna podejrzewac lotto o walki ale to w innych plaszczyznach
to wiemy że tabela nie jest korzystna dla nas, graczy
w Bułgarii była przecież afera z powtórzoną 6 i co? dalej ludzie grają
w Bułgarii była przecież afera z powtórzoną 6 i co? dalej ludzie grają
a idealne warunki o ktorych gadacie to chyba wam chodzi o to zeby bylo jak najbardziej pod losowe zdarzenia i o to lotto wlasnie mocno dba
thalyss no ale wyobraz sobie ze jestes uczciwy na 100 % sam pilnujesz interesu losujesz uczcciwie liczby dla ludzi nagrywasz siedzisz w biznesie od 10 lati nagle jednego dnia faktycznie pomylily CI sie tasmy.... I co wtedy ?
więc jakby u nas była podobna afera wokół TS to dalej by ludzie grali. Ba, nawet by im sprzedaż podskoczyła bo wszystkie media by trąbiły o tym
lottomat, swoje zdanie na temat uczciwości lub nie- ts-a wyraziłem w komentarzach pod tym artykułem: http://www.multipasko.pl/news114.html (komentarz 57 i dalsze)... oczywiście, że zawsze się opłaca ustawiać gry (kumulacyjne), co nie oznacza, że ts to robi... ale i żadnych dowodów nie mamy na to, że tego nie robi...