Wpisy 1 114 646 – 1 114 745
17 września 2012 13:20 → 17 września 2012 13:54, 100 wpisów
czuje czujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ze bedzie 1 jestem tego tak pewien ze wolololo !!
kondi
Ja tam Cię nie chcę załamywać, ale jak się ostatnim razem na 77 zaparłam gdy była śpiochem to wypadła dopiero poprzepuszczeniu na zakłady z nią góry forsy no i oczywiście w kolejnym losowaniu po tym jak jej już nie skreśliłam
Ja tam Cię nie chcę załamywać, ale jak się ostatnim razem na 77 zaparłam gdy była śpiochem to wypadła dopiero poprzepuszczeniu na zakłady z nią góry forsy no i oczywiście w kolejnym losowaniu po tym jak jej już nie skreśliłam
No mogliby dać z 5 zł. Ale wtedy jak na zlośc każdy by trafiał 1/10
sorry, ale mała musiała się pochwalić jaką to dużą kupę zrobiła SAMA!
Czy wam też się wydaje że za duża jest przepaśc między nagordą za 5/5 a 7/7 ? Chodzi mi o to że za 6/6 powinni placić minimum 2500 zł.
Bo MM jest trudniejsze! W Lotto czesciej pada 6/6 niz w MM 10/10.
michellex...dzisiaj łysa pała losuje i nie wiem czy mam się czy mam
Łysa pała by losowała gdyby ręką mieszała a tak zostawcie chłopa w spokoju.
no to lila,ja także dołączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, a w mm,lotto to samych wygranych. Jeżeli pozwolisz, to już się napiję
Ale by było gdyby w Polsce na miesiac zrobili prohibicję wódki, a potem kolejny miesiać na piwo. Ale by się wątroba zregenerowała
no to lila, Twoje zdrówko , fajna z Ciebie dziewucha. Jak będę miał jeszcze jedną córę, to będzie lila
kondziu..Ty ja spożywasz to nie szlifuj bo jeszcze nie to wyszlifujesz co trzeba
ja ..11...1/1
kondi..ty 3 i 18 zobaczymy
mój znajomy jak popił, to wracając do domu "oparł się odrzewo" i kiedy wreszcei dowlókł swoje zwłoki na 3 piętro i padł na łóżko to otrzeźwiał w 2 sekundy, bo zauważył, że nie ma swojej sztucznej szczęki
Jak tam numerki ?
przynajmiej odwrócą cie na drugi bok, żeby im w nocy nie chuchać
kondziu..ale jak mąż wraca natrzepany w 3 dupy to ja bym wyrozumiała raczej nie byłaSwojego męża widziałam raz w życiu lekko wstawionego