Wpisy 1 114 601 – 1 114 700
17 września 2012 13:09 → 17 września 2012 13:36, 100 wpisów
ale ja lubie rodzynki, bo na podwórku mam 3 rodzaje winogron i wtryniam codziennie
kondziu..też lubię winogrona.Kiedyś najadłam się po koniaku i możesz sobie wyobrazić jak ptaszysko latało
kondi
Podaj tylko namiary a ja się już postaram byś nie miał winogronowej pokusy za oknem
Podaj tylko namiary a ja się już postaram byś nie miał winogronowej pokusy za oknem
Dzisiaj dzień to czwórka czyli może powinno coś z tych wpaść 1,3,13,22,31,49,58,67,76
czekam też na 3/18/33, ale dzisiaj chyba cała na raz nie wpadnie
kondi
A to dobrze bo ja wpadną 4/4 to ja będę miała dwa trafione zatopione
A to dobrze bo ja wpadną 4/4 to ja będę miała dwa trafione zatopione
kondi
Ta trójka jest kapryśna, ale za to jak już zacznie ciąg to skończyć nie może
Ta trójka jest kapryśna, ale za to jak już zacznie ciąg to skończyć nie może
lottomat i oto chodzi masz dostać fale uderzeniowa na nie wykiwanie nas
ja mamfalę za oknem - wujek chce jeszcze jedne drzwi do domu w ścianie wytłuc
jak nie wysle a bedzie 1,3,10 to ja wam zrobie hokus pokus czary mary na 22
a ja se kupiłem szlifierkę oscylacyjną i restauruję stary mebel, Łapy tak mi się trzesą, że litery gubię, a dzisiaj kupon 3 razy wypełniałem, bo mi ołówek wypadał...gorzej jak stu;atek
cholera połowa rodziny mi w tym wieku zejszła, a ta cholera nie chce wypaść
czuje czujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ze bedzie 1 jestem tego tak pewien ze wolololo !!
kondi
Ja tam Cię nie chcę załamywać, ale jak się ostatnim razem na 77 zaparłam gdy była śpiochem to wypadła dopiero poprzepuszczeniu na zakłady z nią góry forsy no i oczywiście w kolejnym losowaniu po tym jak jej już nie skreśliłam
Ja tam Cię nie chcę załamywać, ale jak się ostatnim razem na 77 zaparłam gdy była śpiochem to wypadła dopiero poprzepuszczeniu na zakłady z nią góry forsy no i oczywiście w kolejnym losowaniu po tym jak jej już nie skreśliłam
No mogliby dać z 5 zł. Ale wtedy jak na zlośc każdy by trafiał 1/10
sorry, ale mała musiała się pochwalić jaką to dużą kupę zrobiła SAMA!
Czy wam też się wydaje że za duża jest przepaśc między nagordą za 5/5 a 7/7 ? Chodzi mi o to że za 6/6 powinni placić minimum 2500 zł.
Bo MM jest trudniejsze! W Lotto czesciej pada 6/6 niz w MM 10/10.
michellex...dzisiaj łysa pała losuje i nie wiem czy mam się czy mam
Łysa pała by losowała gdyby ręką mieszała a tak zostawcie chłopa w spokoju.