Wpisy 1 114 301 – 1 114 400
17 września 2012 09:52 → 17 września 2012 11:14, 100 wpisów
medea jestem na przeciwko kużni na głównej arteri Jawora
tylko żebym nie wrócił goły do wrocka
po puszczeniu się
tylko żebym nie wrócił goły do wrocka
po puszczeniu się
slim61
Nie martw się tam chyba nie ma kolektury, bo nie pamiętam czy na Orlenie ją mają
Nie martw się tam chyba nie ma kolektury, bo nie pamiętam czy na Orlenie ją mają
slim61
Pamiętaj także by z miejscowymi nie gadać o historii, bo jesteśmy lekko przewrażliwienii na historyczne "przekłamanie", że ostatnie niezależnie księstwo piastowskie nazywało się świdnicko-jaworskie a nie tak jak tu uważamy na odwrót
Pamiętaj także by z miejscowymi nie gadać o historii, bo jesteśmy lekko przewrażliwienii na historyczne "przekłamanie", że ostatnie niezależnie księstwo piastowskie nazywało się świdnicko-jaworskie a nie tak jak tu uważamy na odwrót
kondi1
Mój chybik na 14-stą czyli 8/18/19/48/60 utwierdził mnie w moich przypuszczeniach, że coś z powyższego wpadnie na pewno, bo u mnie na chybiku nigdy nie ma 0/5 zawsze 1/5 lub 2/5
Mój chybik na 14-stą czyli 8/18/19/48/60 utwierdził mnie w moich przypuszczeniach, że coś z powyższego wpadnie na pewno, bo u mnie na chybiku nigdy nie ma 0/5 zawsze 1/5 lub 2/5
Jesli chodzi o 70-tki to też mi się wydaje, że będzie ich sporo opcji jest kilka mi się podobają najbardziej te 71,73,75,77 lub 71,72,76,78,79
61,62,66,67,73,74,75,78,80
31,33,67,68,71,72,73,77,78
12,13,66,71,73,76
wszystko bez+ już puszczone
31,33,67,68,71,72,73,77,78
12,13,66,71,73,76
wszystko bez+ już puszczone
medea,pócz 60-ki wszystko mi mniej więcej pasuje, ale ja na 14 daję 37,46,51,62,77, a na wieczór: 18,46,62,77,79
no i te siedemdziesiątki też spędzaja mi sen z powiek, ale raczej będą wysokie 75,77,79
Drapek.. .
Jestem z przerwami na Mp.
-----------------------
Jestem z przerwami na Mp.
-----------------------
Hura.. . + 18. Jest .. .
-------------------
-------------------
Medea.. .
A z gołębia można zrobić...rosół.. .
------------------------
A z gołębia można zrobić...rosół.. .
------------------------
do miłego
jutro komunikat TS główna wygrana padła w miejscowości Jawor
wygrał niejaki slim
jutro komunikat TS główna wygrana padła w miejscowości Jawor
wygrał niejaki slim
" Jeśli nie chcesz mojej zguby,
kupon Plusa kup mi Luby.. ."
---------------------------
Medea zrobilam ekseryment z lisci kapusty i teraz wierze
w kapuste
w kapuste
Drapek.. .
Dobrze.. . Zerknę.. .
---------------
Dobrze.. . Zerknę.. .
---------------
Drapek.. .
Czekaj do ...soboty ze swoim snem.. .
------------------------
Czekaj do ...soboty ze swoim snem.. .
------------------------
agatkaa
Każda metoda dobra jeśli prowadzi do celu no i nie trzeba popełnić jakiejś zbrodni. Drugi warunek odpada gdy jesteś krewnym i znajomym jakiegoś polityka
Każda metoda dobra jeśli prowadzi do celu no i nie trzeba popełnić jakiejś zbrodni. Drugi warunek odpada gdy jesteś krewnym i znajomym jakiegoś polityka
wn
ponoć dziś jest dobry dzień na hazard- a w sobotę zapomnisz mi podać liczby
ponoć dziś jest dobry dzień na hazard- a w sobotę zapomnisz mi podać liczby
wedrowiec
Jakbyś na taki rosołek reflektował to u mnie na Rynku surowca mięsnego w bród. Wyślił adres to ci z kontenerek wyślę. Oczywiście żywych, bo poczcie polskiej to ja w jej ekspresowe terminy dostawy paczek od lat nie wierzę
Jakbyś na taki rosołek reflektował to u mnie na Rynku surowca mięsnego w bród. Wyślił adres to ci z kontenerek wyślę. Oczywiście żywych, bo poczcie polskiej to ja w jej ekspresowe terminy dostawy paczek od lat nie wierzę
agatkaa
Ja zrozumiałam, że żartujesz na temat nowej metody do eksperymentów w typowaniu liczb a nie kulinarnych
Dlatego napisałam, że niezależnie jak typujesz ważne by robić to skutecznie. No i ważne by owa metoda nie przewidywała jakiś nielegalnych działań, bo w naszym kraju niestety zwykły szary człowiek to nawet za ***ółkę odpowiada jak za zbrodnię podczas gdy niektórzy latami są bezkarni
Ja zrozumiałam, że żartujesz na temat nowej metody do eksperymentów w typowaniu liczb a nie kulinarnych
Dlatego napisałam, że niezależnie jak typujesz ważne by robić to skutecznie. No i ważne by owa metoda nie przewidywała jakiś nielegalnych działań, bo w naszym kraju niestety zwykły szary człowiek to nawet za ***ółkę odpowiada jak za zbrodnię podczas gdy niektórzy latami są bezkarni
Agatka.. .
Ze snów , w których śnią śię zmarli nie podaje liczb.. .
-------------------------------------------------------
/Możesz zwrócić uwagę na: wiek osoby zmarłej, datę śmierci.. . /.
Ze snów , w których śnią śię zmarli nie podaje liczb.. .
-------------------------------------------------------
/Możesz zwrócić uwagę na: wiek osoby zmarłej, datę śmierci.. . /.
Agatka dobrze rozumie tylko dowcipy lilanny.
Z z reszta jest juz gorzej.
Z z reszta jest juz gorzej.
medea
jak bym w sobote puścił wszystkie te Twoje zestawy to ustrzeliłbym 5/6 za 15zł
za typowanie
jak bym w sobote puścił wszystkie te Twoje zestawy to ustrzeliłbym 5/6 za 15zł
za typowanie
Wiesiek.. .
------------------
------------------
Medea.. .
--------------------
--------------------
medea
ja w "byczą" sobotę na mm 60zł na czysto miałem, ale w lotto i mini się nie powiodło
ja w "byczą" sobotę na mm 60zł na czysto miałem, ale w lotto i mini się nie powiodło
wiesiek77
Szkoda, że czasu brak by metodę doprecyzować , ale przyrzekam się dalej starać
Monet
To on GG, trochę Cię chłopie nie było
Joker
Szkoda, że czasu brak by metodę doprecyzować , ale przyrzekam się dalej starać
Monet
To on GG, trochę Cię chłopie nie było
Joker
Grzybów nie ma, bo pozbierali je Obcy.. .
-------------------------
Hipcio... .
-------------------------
Hipcio... .
drapek
No musi być w przyrodzie jakaś równowaga bo wiesz ile Byków i Koziorożców jest na tej planecie
No musi być w przyrodzie jakaś równowaga bo wiesz ile Byków i Koziorożców jest na tej planecie
medea
czyli mam grać dalej na te liczby czy powinny być nowe?
czyli mam grać dalej na te liczby czy powinny być nowe?
Grzyby .... zapomniałam jak wyglądają Taka posucha, że leśniczy ganiają po lasach i chcą mandaty wlepiać jak ktoś pozwolenia od nadgajowego nie ma
medea
zobaczymy co dziś będzie w dniu korzystnym dla wszystkich- jak polecą faktycznie 70ki, to wygranych będzie sporo
zobaczymy co dziś będzie w dniu korzystnym dla wszystkich- jak polecą faktycznie 70ki, to wygranych będzie sporo
medea>>> Ty tutaj już prawie jak wyrocznia...
A pamiętasz skromne początki ?
Odczynianie klątwy golda co na mnie rzucił?
A pamiętasz skromne początki ?
Odczynianie klątwy golda co na mnie rzucił?
wiesiek
chyba ty niedawno podawałeś parkę 5,6- czy może podtrzymujesz ja na dziś?
chyba ty niedawno podawałeś parkę 5,6- czy może podtrzymujesz ja na dziś?
wiesiek
Te wyliczone z daty urodzenia i imienia to są Twoje szczęśliwe na stałe czyli co jakiś czas powinny przynieść pieniążki
drapek
Nie bój żaby astrologowie się zabezpieczyli Dzień jest szczęśliwy w grach, ale i w innych dziedzinach czyli jedni wygrają a inni znajdą wreszcie telefon do kobiety swego życia poznanej w pociągu na wakacjach, który zaginął po przyjeździe bez wieści. Bilans szczęścia będzie na zero a totalizatory i jaskinie hazardu nie pójdą z torbami. Koło życia raz na dole raz na górze
Te wyliczone z daty urodzenia i imienia to są Twoje szczęśliwe na stałe czyli co jakiś czas powinny przynieść pieniążki
drapek
Nie bój żaby astrologowie się zabezpieczyli Dzień jest szczęśliwy w grach, ale i w innych dziedzinach czyli jedni wygrają a inni znajdą wreszcie telefon do kobiety swego życia poznanej w pociągu na wakacjach, który zaginął po przyjeździe bez wieści. Bilans szczęścia będzie na zero a totalizatory i jaskinie hazardu nie pójdą z torbami. Koło życia raz na dole raz na górze
Monet
A no tak jakoś wyszło. Mi sprawia frajdę, że moje skromne chałupnictwo wróżbiarskie komuś pomaga w wygranych, choć większość multusiów tak jak i ja sama do czego z wstydem się przyznaję ma takie cuś, że jak dobrze wytypuję to akurat zdroworozsądkowo nie puszczają liczb w ciemno a jak puszczamy to los nam pokazuje
A no tak jakoś wyszło. Mi sprawia frajdę, że moje skromne chałupnictwo wróżbiarskie komuś pomaga w wygranych, choć większość multusiów tak jak i ja sama do czego z wstydem się przyznaję ma takie cuś, że jak dobrze wytypuję to akurat zdroworozsądkowo nie puszczają liczb w ciemno a jak puszczamy to los nam pokazuje
medea
ja dziś dostałem dobre zlecenia, ale czekam jeszcze na oodpowiedź ze strony ...TS
ja dziś dostałem dobre zlecenia, ale czekam jeszcze na oodpowiedź ze strony ...TS
A może kobieta znajdzie nr.tel.swojej wakacyjnej miłości.
Monet
A ja się dopiero rozkręcam, więc radzę uważać bo jak mi się to trzecie oko otworzy ... to ja zacznę klątwy rzucać na maszynę w studiu i dopiero wtedy zobaczycie
A ja się dopiero rozkręcam, więc radzę uważać bo jak mi się to trzecie oko otworzy ... to ja zacznę klątwy rzucać na maszynę w studiu i dopiero wtedy zobaczycie
wiesiek
ja właśnie tworzę pukon z typów m-paskowiczów 5,6 dałem, 20 nie
ja właśnie tworzę pukon z typów m-paskowiczów 5,6 dałem, 20 nie
emerytka >>
Janusz L jest rzeczywiście OK.
ale ten od BEATY z alatrosa
Janusz L jest rzeczywiście OK.
ale ten od BEATY z alatrosa
drapek
jeżeli wylecą 70-tki to na 90% daje 79,80 parke bo dość regularnie wchodzi
jeżeli wylecą 70-tki to na 90% daje 79,80 parke bo dość regularnie wchodzi
monet
Jakoś mi się wydaje, że nawet jakby majtkowie z Albatrosa nad ranem po zabawie w portowej tawernie losowali z słoja z ping-pongami to mielibyśmy większe szanse niż o 14-stej
Liczę, że dobra astrologiczna passa dla graczy ma wpływ na studio TS, bo byłoby miło gdyby p.Janusz Laskowski przyniósł komuś z nas
Jakoś mi się wydaje, że nawet jakby majtkowie z Albatrosa nad ranem po zabawie w portowej tawernie losowali z słoja z ping-pongami to mielibyśmy większe szanse niż o 14-stej
Liczę, że dobra astrologiczna passa dla graczy ma wpływ na studio TS, bo byłoby miło gdyby p.Janusz Laskowski przyniósł komuś z nas
Drapek.
Idę się puścić.
Tylko czy ktoś mnie zechce?
Tylko czy ktoś mnie zechce?
Jackwar
Gdyby nie prowadził ten Jonasz to grałbym na 61,78,66,67,68 w rozpisie na trójki.
A tak trzeba - oboki obstawiać
A tak trzeba - oboki obstawiać
dziś z moich obserwacji jest dobry dzień , samoloty s mojej strony podchodzą do lądowania ale trochę na niebie zaczynają się tworzyć komulusy , raczej wieczorkiem będzie lepiej , jak słonko przygrzeje