Wpisy 1 113 701 – 1 113 800
16 września 2012 22:39 → 16 września 2012 23:08, 100 wpisów
max
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
jac11..własnie a dlaczego jasna?Ja mam ciemną jak cholera.bordo pur
Jak nie bedziecie kulturalni to wam liczb nie bede ciekawych podawal !!!
medusia ...no nic na to nie poradze ..uwielbiam takie akcje ale tylko w realu bo tak pisanie to mnie nie kręci brak adrenaliny a ja jej potrzebuję ....bo tak jest morda gada morda odpowiada
Jestem na swoim.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.
Jedzie dwóch Rosjan do Władywostoku koleją. Jadą dzień, drugi, trzeci nagle jeden do drugiego :
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Lila ..bo to jest tak ..taki ***a joker wejdzie tu wyrazi swoje zdanie namiesza ...napisze ze max to lila tamto i jaki on jest nie zadowolony z tej strony i juz idzie stąd bo tu jest tak a nie inaczej ....ale nie ***a bedzie sidział dalej i bedzie docinał ..a jutro wejdzie na swoim nicku i napisze hej lilianko maxiu zimne piwko ...
medea..Rosyjskiego się uczyłam przez rok,aż roknie pamietam nic a nic
13max...jak się komuś nie podoba to nawet Pasko ostatnio pisał.Nie podoba się to nie musi tu wchodzić,niech idzie gdzie indziej
13max....własnie o to chodzi a potem się dziwią że jakaś klika trzyma się razem i nie dopuszcza do siebie innych.Nie dopuszcza bo klika się zna już bardzo dobrze i nie chce już powtórki z eozrywki to co było,wiesz z kim
Jak komuś sie nie podoba nich sie nie odzywa do nas i niech sie produkuje co chce ..czy jak komus sie wpierniczam w parade jak napisze jaka dzisiaj jest pogoda ..mam na to wyjebane ....rozmawiam z tymi co rozmawiają z maxem ...i koniec ...czy do kogoś cos napisałem ze mi się nie podoba jego gadka ...jak ktos rozmawia o zdrapkach czy jaka słatkę dzisiaj zrobił ..co mnie to
Lila
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
13max....chyba jesteśmy tak interesujący że,zawsze się do nas ktoś dopieprzy
spijcie dobrze , padało troche idę na grzyby , jutro jest dobry dzien dla grających oby dla nas też ,powodzenia
Lila i max
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy
13max...ja też się nikomu nie wpieprzam w paradę.Każdy niech robi co chce i wkurza mnie że,jak się trochę pożartuje to wiecznie to komuś przeszkadzaPrzeca nie trzeba wiecznie ***olić o liczbach bo ileż można
Agatko ...jestem spokojny ...jak Ty jestes jestem spokojny tak na mnie działasz uspokajająco
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 złotych
scolls..każdy jest grzeczny i ułożony ale do czasunawet podobno ja ale jak się w***ię to
medusia ...no i co rozmawiasz z nami my z Tobą ale na poczatku bylismy nie ufni a teraz jest git jestes w rodzinie
13maxa..jestem wszystko połowy kulturalny ..praawda albo nie prawda albo zarty albo powazny..jak wy wszyscy są diablica tez chcecie robią kłamca kazdy ludzie
13max..gdyby pewna osoba tutaj nie odpieprzyła tego co odpieprzyła to bylibyśmy bardziej ufnija rozmawiałam z kilkoma osobami przez telefon i całkiem super osoby a jak się komuś nie podoba to won
Lila ..my sobie zartujemy ..a co mnie to że ktoś to czyta ..a wiesz ile ludzi sie śmieje z tego co my tu wypisujemy to jest lepsze jak kabaret
scolls...nie pyskata tylko nie pozwolę sobie na pewne rzeczy.Nie wyobrażam sobie żeby ktoś po mnie jeździł nie znając mnie,żeby mnie obrażał a ja się będę temu jeszcze może spokojnie przyglądać?O nie,to nie ja.Jestem grzeczna ale do czasu
13maxa..no widzisz ..
13max..tak,my razem aż do śmiercipewnie że,lepsze niż kabaretprzecież nie będe przez 3 godziny wpisywała tylko liczb bo nimi też się już porzygać można.Człowiek siedzi nad nimi godzinami i jeszcze na czacie to trochę za dużo
brawo Lilka,ale uwielbiam jak cos powiesz do smiechu to boki
zrywam
zrywam
Dobra.
Koniec tego dobrego.
Max jesteś prymitywnym zakochanym sobie egocentrykiem
a śmieją się owszem. Ale z was.
Koniec tego dobrego.
Max jesteś prymitywnym zakochanym sobie egocentrykiem
a śmieją się owszem. Ale z was.
agatko...ja sama czasami spadam z fotela jak coś napiszęnie wiem skąd mi się to bierze