Wpisy 1 113 671 – 1 113 770
16 września 2012 22:30 → 16 września 2012 23:00, 100 wpisów
13maxa ..wiem wiem nie ma ..głowa mnie boli czuje jestem upadzonym
medusia ...ostro jeszcze nigdy tu nie napisałem ale to już nie długo ...jeszcze troszkę a maxa nie poznacie niech mnie jeszcze troszke
lila..kto ja nie sać rur ..jesteś samica ty muszić
dobra ide
krzysio..idź tam,przynieś mi melisa bo mnie zaraz jasna krew zaleje
13max.....w końcu sezon się zaczął ale jak na razie to same muchomory
max
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
Powiedzmy sobie szczerze w pewnych sytuacjach używanie wulgaryzmów jeszcze bardziej nakręca podpuszczacza
jac11..własnie a dlaczego jasna?Ja mam ciemną jak cholera.bordo pur
Jak nie bedziecie kulturalni to wam liczb nie bede ciekawych podawal !!!
medusia ...no nic na to nie poradze ..uwielbiam takie akcje ale tylko w realu bo tak pisanie to mnie nie kręci brak adrenaliny a ja jej potrzebuję ....bo tak jest morda gada morda odpowiada
Jestem na swoim.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.
Ale tobie wydaje się ze wiesz lepiej.
Twój problem.
Jedzie dwóch Rosjan do Władywostoku koleją. Jadą dzień, drugi, trzeci nagle jeden do drugiego :
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Misza ty niedwiedia uże jebał ?
Sasza szto ty durak ?!
No ja tolka dla podtrimania razgawora
Lila ..bo to jest tak ..taki ***a joker wejdzie tu wyrazi swoje zdanie namiesza ...napisze ze max to lila tamto i jaki on jest nie zadowolony z tej strony i juz idzie stąd bo tu jest tak a nie inaczej ....ale nie ***a bedzie sidział dalej i bedzie docinał ..a jutro wejdzie na swoim nicku i napisze hej lilianko maxiu zimne piwko ...
medea..Rosyjskiego się uczyłam przez rok,aż roknie pamietam nic a nic
13max...jak się komuś nie podoba to nawet Pasko ostatnio pisał.Nie podoba się to nie musi tu wchodzić,niech idzie gdzie indziej
13max....własnie o to chodzi a potem się dziwią że jakaś klika trzyma się razem i nie dopuszcza do siebie innych.Nie dopuszcza bo klika się zna już bardzo dobrze i nie chce już powtórki z eozrywki to co było,wiesz z kim
Jak komuś sie nie podoba nich sie nie odzywa do nas i niech sie produkuje co chce ..czy jak komus sie wpierniczam w parade jak napisze jaka dzisiaj jest pogoda ..mam na to wyjebane ....rozmawiam z tymi co rozmawiają z maxem ...i koniec ...czy do kogoś cos napisałem ze mi się nie podoba jego gadka ...jak ktos rozmawia o zdrapkach czy jaka słatkę dzisiaj zrobił ..co mnie to
Lila
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
ja się uczyłam przez siedem lat : 3 lata w podstawówce a potem 4 w liceum. Nawet maturę zdawałam z niego. Jedyny plus jest taki, że teraz ich telewizje państwową mogę oglądać, bo mówią tam takim pięknym literackim rosyjskim. No i mogę czytać klasyków rosyjskich w oryginale
13max....chyba jesteśmy tak interesujący że,zawsze się do nas ktoś dopieprzy
spijcie dobrze , padało troche idę na grzyby , jutro jest dobry dzien dla grających oby dla nas też ,powodzenia
Lila i max
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy
Ja dołączyłam niedawno i jakoś nigdy nie czułam się jakbym wcinała między wódkę i zakąskę, choć czasami jestem z trochę innej bajki niż wy