Wpisy 1 113 402 – 1 113 501
16 września 2012 21:06 → 16 września 2012 21:45, 100 wpisów
żegnam do jutra w piatek posiedziałam do 2 i nie mogę odespac w wyniki rano sprawdze
Lottomat.. .Student - analfabeta.. .{{diabelek}
--------------}
--------------}
lila...
-----
http://www.youtube.com/watch?v=OvsFWdKYtUQ&feature=related
----
-----
http://www.youtube.com/watch?v=OvsFWdKYtUQ&feature=related
----
Pani na lekcji powiedziała żeby dzieci wymyśliły wierszyk lub historyjkę z wyrazem "Himalaje". Jasio zglasza się i mówi:
- W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na jajach.
Pani oburzona:
- Jasiu, nie wolno tak mówić. Proszę, abyś na następną lekcję poprawił pracę!
Na drugi dzień pani poprosiła Jasia, żeby odczytał pracę. Jasio czyta:
- W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na trąbie...
Pani przerwała myśląć, że to już koniec historyjki:
- No i widzisz, jaką ładną historyjkę ułożyłeś?
Jasio dokończył:
- ...i jajami w skałę rąbie...
- W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na jajach.
Pani oburzona:
- Jasiu, nie wolno tak mówić. Proszę, abyś na następną lekcję poprawił pracę!
Na drugi dzień pani poprosiła Jasia, żeby odczytał pracę. Jasio czyta:
- W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na trąbie...
Pani przerwała myśląć, że to już koniec historyjki:
- No i widzisz, jaką ładną historyjkę ułożyłeś?
Jasio dokończył:
- ...i jajami w skałę rąbie...
lila ..nie wazne czytasz po rusku motocykli wariactwo..tu tu w polsce tez taki sam
Dawać te losowanie.. .
------------------
------------------
Jedzie sobie młode małżeństwo samochodem. Przejeżdżają obok "tirówek". Żona pyta:
- Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane?
- Robią ludziom przyjemności za pieniądze.
- A dużo można na tym zarobić
- Oj, bardzo dużo, kochanie.
- To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na spłacie, a czasy takie niepewne...
Mąż unosi brwi ze zdziwienia:
- No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam.
- A co muszę zrobić? - pyta zona.
- Stań tu, ja stanę 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "stówa" i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie.
- Ok.
Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się samochód. Żona podchodzi, a kierowca pyta:
- Ile?
- Stówa.
- Ale ja mam tylko siedem dych.
- Pan poczeka, muszę porozmawiać z menadżerem.
Żona biegnie do męża i pyta:
- Józek, ale on mówi, że ma tylko 70. Zrobić to?
- Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za 70 to mu weźmiesz do ręki.
Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych. Gość się zgadza, wyciąga interes... oczom żony ukazuje się instrument długi aż do kolan klienta. Żona wytrzeszcza oczy i mówi:
- Muszę porozmawiać z menadżerem.
Biegnie zdyszana do męża i woła:
- Józek, nie bądź świnia, pożycz mu te trzy dychy!
- Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane?
- Robią ludziom przyjemności za pieniądze.
- A dużo można na tym zarobić
- Oj, bardzo dużo, kochanie.
- To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na spłacie, a czasy takie niepewne...
Mąż unosi brwi ze zdziwienia:
- No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam.
- A co muszę zrobić? - pyta zona.
- Stań tu, ja stanę 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "stówa" i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie.
- Ok.
Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się samochód. Żona podchodzi, a kierowca pyta:
- Ile?
- Stówa.
- Ale ja mam tylko siedem dych.
- Pan poczeka, muszę porozmawiać z menadżerem.
Żona biegnie do męża i pyta:
- Józek, ale on mówi, że ma tylko 70. Zrobić to?
- Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za 70 to mu weźmiesz do ręki.
Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych. Gość się zgadza, wyciąga interes... oczom żony ukazuje się instrument długi aż do kolan klienta. Żona wytrzeszcza oczy i mówi:
- Muszę porozmawiać z menadżerem.
Biegnie zdyszana do męża i woła:
- Józek, nie bądź świnia, pożycz mu te trzy dychy!
lila ...jak widzisz bogaciuchu jak ma gruba kasa zrobią wariaty rajdowy motorowy ...biedny nie wariat
Ja stawiam na wieczór,tak jak na 14-ą,10/10:50,51,52,53,54,55,56,57,58,59-70,71,72,73,74,75,76,77,78,90
stopnie wygranych ilość kwota w zł
I stopień (6/6) 0 1 000 000
II stopień (5/6) 33 3 500
III stopień (4/6) 1714 100
IV stopień (3/6) 33363 10
I stopień (6/6) 0 1 000 000
II stopień (5/6) 33 3 500
III stopień (4/6) 1714 100
IV stopień (3/6) 33363 10
Medea.. .
------------------------------
------------------------------
sam9
Wysyp pięćdziesiątek już był o 14-stej więc szanse na powtórkę chyba niewielkie. Za to siedemdziesiątki do przemyślenia.
Wysyp pięćdziesiątek już był o 14-stej więc szanse na powtórkę chyba niewielkie. Za to siedemdziesiątki do przemyślenia.
Ja tam po sprawdzeniu, ze księżyc jest w przyjaznym dla mnie znaku Wagi jednak wywlekłam się do kolektury
lotto...przepraszam ale czy ty się dobrze masz? Ja ciebie zaczepiam?nie pochlebiaj sobie
1113435. Lila 2012-09-16 (21:23) NASA
lottomat w twoim lottomacie jest c*** wielki i 2 bąbelki
ZACZEPKA
lottomat w twoim lottomacie jest c*** wielki i 2 bąbelki
ZACZEPKA
lottomat...a co źle napisałam,?AAAAAA nawet c***a nie ma,rozumiem zostały tylko bąble
a ja dopiero dochodze do siebie, całą noc i dzień mnie wszystki tak bolało tzn.mięśnie, jakieś cholerstwo mnie dopadło
Lila...noo wczoraj zaczeło się popołudniu od gardła, a całą noc i dzień kaputale już troszku lepiej
Dobry wieczór wszystkim.Czy jest Medea?
Lila...juz sem w wyrku, z herbatka po rosołku i śmierdze czosnkiem bo się naw***zielałam
Medea jestem Waga i numerologiczna 1.W jaki dzien mam największe szanse na wygrane w tym tygodniu?
lila..no masz www i obejrzeć widzisz jak nie ma waratów
------
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=qFiOITXtRVM&NR=1
-----
------
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=qFiOITXtRVM&NR=1
-----
tczewianka
Księżyc dzisiaj od 17 jest w znaku Wagi, co prawda to czas dla Bliźniąt i Wodników, ale jutro jest szczęśliwy dzień dla wszystkich znaków bo jest jakaś super układ gwiazd, więc spróbuj jutro. Dzień o wibracji jeden będzie dopiero w przyszłą niedzielę.
Księżyc dzisiaj od 17 jest w znaku Wagi, co prawda to czas dla Bliźniąt i Wodników, ale jutro jest szczęśliwy dzień dla wszystkich znaków bo jest jakaś super układ gwiazd, więc spróbuj jutro. Dzień o wibracji jeden będzie dopiero w przyszłą niedzielę.
michellex..ja jak się kiedyś czosnku najadłam to jak rano usta otworzyłam to normalnie ogniem ziajałam dalej jak widziałam
Dzięki Medea.O 14tej wygrałam 8zł.Na wieczór nie zdążyłam puścić
tczewianka
Najbliższe dni fartowne dla Ciebie to 5-6 października
Najbliższe dni fartowne dla Ciebie to 5-6 października
Lila....no bo siedzie w środku i rano masakrana szczescie ja się nie czuje współczuje jedynie towarzyszom
michellex...dlatego jak ja jem czosnek to faszeruję też nim męża żeby nie stękał że mu śmierdzinajemy się oboje i gra gitara
tczewianka
Ja zdążyłam rzutem na taśmę licząc,że jutrzejsza aura działa już dziś wieczorem Pani w kolekturze była mocno zdziwiona babką wpadającą pięć minut przed zamknięciem z kuponami w ręku i karnie odliczonymi drobnymi
Ja zdążyłam rzutem na taśmę licząc,że jutrzejsza aura działa już dziś wieczorem Pani w kolekturze była mocno zdziwiona babką wpadającą pięć minut przed zamknięciem z kuponami w ręku i karnie odliczonymi drobnymi
tak długo mam czekać na miliony?