Wpisy 1 112 872 – 1 112 971
16 września 2012 14:06 → 16 września 2012 15:10, 100 wpisów
Losowanie oglądało 404 osoby.. .
--------------------------
--------------------------
Wybaczcie ze znowu was oszukalem z liczbami ! Pieniadze sa wazniejsze !
słabo wiedziałem 4/4..i reszta kobinujnie grałem
Zaraz przystępujemy do planu B czyli typowania na 22.15 tylko, że na sucho, bo środków na szaleństwa brak a jutro fuksowy dzień dla Bliźniąt. A dzięki układowi innych planet także dla reszty naszej ferajny
dobra, zmykam bo mała poszła z dziadkami za drogę do lasu i praw***a większego od siebie przyniosła
kondi ...p.r.a.w.d.z.i.w.e.k albo d.z.i.w.e.k ...to jest inaczej ale pasko zablokuje twoje wyrazy
mala1438
Bardzo się cieszę, że jednak coś tam potrafię
wiesiek
Z pewną taką nieśmiałością, bo coś mi się widzi, ze jako wróżka dałam ciała
Bardzo się cieszę, że jednak coś tam potrafię
wiesiek
Z pewną taką nieśmiałością, bo coś mi się widzi, ze jako wróżka dałam ciała
wiesiek
sam8 to przewidział rano. Rzeczywiście jak się przeanalizuje wczorajsze liczby to po nich pięćdziesiątki lubią przejść stadem
Na pocieszenie powiem, ze sobie nie mogę dosłownie nic wywróżyc a jak wywrózę to źle wybieram zestawy
Do zobaczenia
sam8 to przewidział rano. Rzeczywiście jak się przeanalizuje wczorajsze liczby to po nich pięćdziesiątki lubią przejść stadem
Na pocieszenie powiem, ze sobie nie mogę dosłownie nic wywróżyc a jak wywrózę to źle wybieram zestawy
Do zobaczenia
doobra uciekam...
Na konferencji prasowej dziennikarka zadaje pytanie naszemu prezydentowi:
- Fama mówi, ze używa Pan słów, których znaczenia pan mnie zna.
Na co prezydent:
- Niech pani powie tej Famie, ze może mnie pocałować w d*.*ę i vice versa.
- Fama mówi, ze używa Pan słów, których znaczenia pan mnie zna.
Na co prezydent:
- Niech pani powie tej Famie, ze może mnie pocałować w d*.*ę i vice versa.
kasika
Każdy z nas miał czas gdy mu się wydawało, że odkrył klucz do niezawodnej wygranej
Każdy z nas miał czas gdy mu się wydawało, że odkrył klucz do niezawodnej wygranej
Hej wszystkim
medea dobrze że jesteś
odnośnie Twojego typowania mam taką informację - dziś lub w/g innych źródeł 18.09 zmienia się rok numerologiczny. Myślę, że nie jest to bez wpływu na liczby podawane w numerologi. Co do szczęśliwego dnia to czekam na wtorek, mam mieć super farta !!
Też jestem Bliźniakiem
medea dobrze że jesteś
odnośnie Twojego typowania mam taką informację - dziś lub w/g innych źródeł 18.09 zmienia się rok numerologiczny. Myślę, że nie jest to bez wpływu na liczby podawane w numerologi. Co do szczęśliwego dnia to czekam na wtorek, mam mieć super farta !!
Też jestem Bliźniakiem
zatena
Dlatego właśnie tak czekam na jutro, bo według moich źródeł to właśnie jutro ma być dla wszystkich fartowny dzień a że jeszcze według położenia księżyca ma być szczęśliwy dla Bliźniąt to liczę na farta A jak się nie uda to we wtorek księżycowa passa dla bliźniąt nadal trwa, choc tylko do popołudnia
Dlatego właśnie tak czekam na jutro, bo według moich źródeł to właśnie jutro ma być dla wszystkich fartowny dzień a że jeszcze według położenia księżyca ma być szczęśliwy dla Bliźniąt to liczę na farta A jak się nie uda to we wtorek księżycowa passa dla bliźniąt nadal trwa, choc tylko do popołudnia
jest pewna roznica ! ja nie musze wygrywac zeby miec pieniadze ! ja tylko 2.50 pobieram to tu to tam !!
Dopisano wygrane multi multi
Pan Plichta to sie ode mnie moze uczyc !!! ja juz tyle lat dym..... przekonuje ludzi ze wygraja !!!
Jaka jest różnica między Polską a Japonią.
Japonia jest krajem kwitnącej wiśni, natomiast Polska kwitnącej lipy.
Japonia jest krajem kwitnącej wiśni, natomiast Polska kwitnącej lipy.
Scolls
http://tech.wp.pl/kat,1009659,title,Podwodna-ekplozja-bomby-atomowej-Niesamowity-film,wid,14919180,wiadomosc.html
http://tech.wp.pl/kat,1009659,title,Podwodna-ekplozja-bomby-atomowej-Niesamowity-film,wid,14919180,wiadomosc.html
Damian juz pacze apropo bomby atomowej to ostatnio mialem sen ze wybuchla na stadionie
medea co ci obiecałam wczoraj???
tyłek nadstawiaj mam 2/5 w mini dałas mi 41, a było i 40 i 42...
tyłek nadstawiaj mam 2/5 w mini dałas mi 41, a było i 40 i 42...
islandorka o zmiłowanie
Ja też przez siebie poszkodowaną jestem bo same oboki sobie wybrałam, co jak się wydaje pewną okolicznością łagodzącą jest
Ja też przez siebie poszkodowaną jestem bo same oboki sobie wybrałam, co jak się wydaje pewną okolicznością łagodzącą jest
medea, wędruś
ze snu na 14 mam 4/10 i jeszcze na wieczorek
ciekawe jakie byscie dali mi cyferki ze snu;
pająki czarne tarantule na pewno 6, murzyn który koniecznie chciał zebym pogłaskała węza a ja sie bałam i wrzeszczałam i jakiś przystojniak w gajerku i wspinałam się na jakiś pagórek pokryty jakby żwirem i ciężko sie było utrzymnac...
ze snu na 14 mam 4/10 i jeszcze na wieczorek
ciekawe jakie byscie dali mi cyferki ze snu;
pająki czarne tarantule na pewno 6, murzyn który koniecznie chciał zebym pogłaskała węza a ja sie bałam i wrzeszczałam i jakiś przystojniak w gajerku i wspinałam się na jakiś pagórek pokryty jakby żwirem i ciężko sie było utrzymnac...
medea
widzisz kobito jakie to ch...e przebrzydłe jak puściłam wszystkie cyferki urodzeniowe i imienia to nic nie było
jak dzis nie puściłam to by było 4/6 i 5/10... dla TS...szuje !!!
widzisz kobito jakie to ch...e przebrzydłe jak puściłam wszystkie cyferki urodzeniowe i imienia to nic nie było
jak dzis nie puściłam to by było 4/6 i 5/10... dla TS...szuje !!!
bolek pana to nie znam...
tak od razu buzi...poczekam jak się poznamy bliżej...
Scolls
http://enigma.wp.tv/i,Enigma-Car-Bomba,mid,880074,index.html?ticaid=5f2df#m880074
http://enigma.wp.tv/i,Enigma-Car-Bomba,mid,880074,index.html?ticaid=5f2df#m880074
islandorka
ja jestem dopiero od miesiąca
przez pół roku byłem cichym miłośnikiem tej strony
ja jestem dopiero od miesiąca
przez pół roku byłem cichym miłośnikiem tej strony
majwoj
Dzisiaj ostatni dzień takiego ciągu, ale ponieważ zawsze są dwa znaki fartowne to pod koniec raczej nie ten główny tylko ten drugi ma szczęście czyli dzisiaj koziorożce.
Jutro jest według astrologów jakiś super układ dla grających
A Byka zaraz sprawdzę
Dzisiaj ostatni dzień takiego ciągu, ale ponieważ zawsze są dwa znaki fartowne to pod koniec raczej nie ten główny tylko ten drugi ma szczęście czyli dzisiaj koziorożce.
Jutro jest według astrologów jakiś super układ dla grających
A Byka zaraz sprawdzę
boluś
medea
odniesiesz się do snu podanego wyżej???
odniesiesz się do snu podanego wyżej???
Bolek31
Jeśli jesteś Baranem to wszystko wyjaśnia Czwartek był fartowny dla Barana i Strzelca czyli magia działa. Choc nie w przypadku jak Bliźniak czyli ja próbuje kiwac los puszczając liczby dla innych znaków
Jeśli jesteś Baranem to wszystko wyjaśnia Czwartek był fartowny dla Barana i Strzelca czyli magia działa. Choc nie w przypadku jak Bliźniak czyli ja próbuje kiwac los puszczając liczby dla innych znaków
boluś to ja nie chce takiej buzi dla wszystkich,powinna być wyjątkowa !!!
islandorka
Nie ma sprawy. Tylko daj mi chwilę, bo liczenie trochę trwa
Nie ma sprawy. Tylko daj mi chwilę, bo liczenie trochę trwa
majwojku z tobą się pomacam... po starej znajomości
medea76
nie jestem barane, ale mój kumpel z którym byłem na urlopie,
podałaś wtedy liczby dla tych znaków i dlatego wysłałem
ja jestem raczkiem
nie jestem barane, ale mój kumpel z którym byłem na urlopie,
podałaś wtedy liczby dla tych znaków i dlatego wysłałem
ja jestem raczkiem
scolls