Wpisy 1 112 489 – 1 112 588
16 września 2012 11:17 → 16 września 2012 12:29, 100 wpisów
Robal_36 nie wazne ze sam nie kresliles wazne ze jest
trzy zakłady /więcej nie będę wysyłał/, trafione w tej podstawowej
Witam.
Robal>>>
Nie znikaj jeszcze .
Mam pytanie.
a wiem że Ty powinieneś znać odpowiedz.
OK?
Robal>>>
Nie znikaj jeszcze .
Mam pytanie.
a wiem że Ty powinieneś znać odpowiedz.
OK?
ok
ale na pytania typu
- jakie liczby skreślić - naprawdę - nie znam
ale na pytania typu
- jakie liczby skreślić - naprawdę - nie znam
godz 20.30
pula na 6/6 14 270 000
22.15
dowiozło do 14 300 000
piąte, czy szóste losowanie bez ?
obserwatorzy z teesa to nie boli
pula na 6/6 14 270 000
22.15
dowiozło do 14 300 000
piąte, czy szóste losowanie bez ?
obserwatorzy z teesa to nie boli
Robal.
medea
nie oglądałem los., więc nie wiem- a to pewno dlatego j. nie mogę coś ostatnio trafić
nie oglądałem los., więc nie wiem- a to pewno dlatego j. nie mogę coś ostatnio trafić
Agatkaa
Powyzej moje typowania na 14.
A na 22 wylicze jak dorwe sie do kompa
Powyzej moje typowania na 14.
A na 22 wylicze jak dorwe sie do kompa
Monet
to - ? , to na prajw , czy ogólnowidoczne ma być ?
jak pw - to nie wpisuj w KG ...
to - ? , to na prajw , czy ogólnowidoczne ma być ?
jak pw - to nie wpisuj w KG ...
emerytka
drapek
Mozesz miec racje A na powaznie to teraz przed typowaniem w lotto przyjrzalabym sie wynikom jokera by poznac "rytm" doboru liczb przez maszyne
drapek
Mozesz miec racje A na powaznie to teraz przed typowaniem w lotto przyjrzalabym sie wynikom jokera by poznac "rytm" doboru liczb przez maszyne
Medea.
slawek
jeszcze nie wypiłem łyka, bo zimno- on w sierpniu jeszcze kupiony
jeszcze nie wypiłem łyka, bo zimno- on w sierpniu jeszcze kupiony
Robal.
A to księżniczka?To musisz ją pocałować.
A to księżniczka?To musisz ją pocałować.
Drapek
Kondi
Dzieki za podpowiedz co do naszej trojki 3,18,33. Wedlug snu dzisiaj powinno wpasc 17,333,49 no i moze 65, bo 1,17,33,49,65 jest jedna z piatek o ktorych wczesniej pisalam
Dzieki za podpowiedz co do naszej trojki 3,18,33. Wedlug snu dzisiaj powinno wpasc 17,333,49 no i moze 65, bo 1,17,33,49,65 jest jedna z piatek o ktorych wczesniej pisalam
Chodzi w lotto plus.
Jak ziem na tę opcję lotto wysłano około 1.890.212 zakładów a że zakładzik koszt 1pin taka też kwota wpłynęła do obsługi tej gry.Tak?
Jak wiadomo (i tu mam teraz problem) lotto na wygrane przeznacza jakąś tam pulę procentową.
w Lotto jest to około 50%Podobno.
Wpływy z wczorajszej gry lotto plus wynosi około milion dzięwięćset złotych.Na wygrane gwarantowane wypłaci Lotto 602.630 pln i co jest fartem firmy nie trafiono szóstki z gwarantowaną wypłatą 1 miliona.
a gdyby jednak komuś zafarciło ? jak wyglądałby bilans firmy ?
Proszę o odpowiedź.
Jak ziem na tę opcję lotto wysłano około 1.890.212 zakładów a że zakładzik koszt 1pin taka też kwota wpłynęła do obsługi tej gry.Tak?
Jak wiadomo (i tu mam teraz problem) lotto na wygrane przeznacza jakąś tam pulę procentową.
w Lotto jest to około 50%Podobno.
Wpływy z wczorajszej gry lotto plus wynosi około milion dzięwięćset złotych.Na wygrane gwarantowane wypłaci Lotto 602.630 pln i co jest fartem firmy nie trafiono szóstki z gwarantowaną wypłatą 1 miliona.
a gdyby jednak komuś zafarciło ? jak wyglądałby bilans firmy ?
Proszę o odpowiedź.
No a teraz znikam bo jak na sumie sie nie pojawie to mnie kolko rozancowe psami poszczuje i wypedzi z parafii
hmm, medea, u mnie na dzisiaj 20 i 77(raczej na wieczór) jest też szansa na 2 i 70 oraz 46 lub 47
Oooo... tu obok jest reklama czech na MP po prawejA o dobrej vodce nic
moje dziecko wczoraj obchodziło roczek i nie wiem czemu tate głowa boli
acha, z ciasta wyszło mi 39 pierogów....skwarków nie zdołam policzyć
agatka
a do parki dołącz jakieś 3 liczby i może 700zł wpadnie
a do parki dołącz jakieś 3 liczby i może 700zł wpadnie
Monet
to bardzo ciekawe zagadnienia -
gra z gwarantowanymi wygranymi, ilość zakładów - rzeczywista, a szacowana, i co mnie mocno zastanawia - niezależnie od wylosowanych numerów kulek 'na koszulkach' - stały procent przeznaczony na wygrane... Zwłaszcza w tych gwarantowanych...
... jeśli coś się może zdarzyć, to się zdarzy
na pewno -
w którymś momencie n i e będzie tak, że szczęśliwie, pewnie, i co gwarantowane regulaminowo - dla teesa - że na wypłaty pójdzie jedynie -
50-51% z wpływów ...
to bardzo ciekawe zagadnienia -
gra z gwarantowanymi wygranymi, ilość zakładów - rzeczywista, a szacowana, i co mnie mocno zastanawia - niezależnie od wylosowanych numerów kulek 'na koszulkach' - stały procent przeznaczony na wygrane... Zwłaszcza w tych gwarantowanych...
... jeśli coś się może zdarzyć, to się zdarzy
na pewno -
w którymś momencie n i e będzie tak, że szczęśliwie, pewnie, i co gwarantowane regulaminowo - dla teesa - że na wypłaty pójdzie jedynie -
50-51% z wpływów ...
Monet
Inaczej mówiąc - jeden zakład i 6/6 - możliwe ?
A dwa - z takimi samymi liczbami ?
Idźmy dalej - trzy, cztery, siedem ...?
no właśnie
Inaczej mówiąc - jeden zakład i 6/6 - możliwe ?
A dwa - z takimi samymi liczbami ?
Idźmy dalej - trzy, cztery, siedem ...?
no właśnie
robal36
ciekawe co by było gdzie ktoś puszcza 50 zakładów lotto plus z tych samych liczb i trafia 6/6 w plusie?
czy totolotek by się podłamał na początek?
ciekawe co by było gdzie ktoś puszcza 50 zakładów lotto plus z tych samych liczb i trafia 6/6 w plusie?
czy totolotek by się podłamał na początek?
osobiście widziałem gościa, który wysyła dwie takie same szóchy,
tak, że...
świat się kończy czy, co ?
lila - podobno wskaniać będzie ?
tak, że...
świat się kończy czy, co ?
lila - podobno wskaniać będzie ?
Lila
mi nie musisz - To na zafartowanie podobno dobrze służy - czyli wskaniasz dla siebie
mi nie musisz - To na zafartowanie podobno dobrze służy - czyli wskaniasz dla siebie
ja wczoraj umoczyłem 45zeta
jak bym nie zamienił 6i 19 na 6,55 to miałbym około 400 przy 3/3
jak bym nie zamienił 6i 19 na 6,55 to miałbym około 400 przy 3/3
juz nigdy nie obstawie liczby najdłużej oczekiwanej jeśli nie będzie miec minimum 20 losowań bez wyjścia
multusie
dajcie jakieś 2 pewniaczki nic nie umiem wymyślić dziś chyba mnie pomroczność jasna dopadła
dajcie jakieś 2 pewniaczki nic nie umiem wymyślić dziś chyba mnie pomroczność jasna dopadła