Wpisy 1 112 089 – 1 112 188
15 września 2012 22:49 → 15 września 2012 23:08, 100 wpisów
taki darmowy nawet i ma duzo uzytecznych opcji
TS ma powody do zadowolenia bedzie duzo graczy wyslalc
scolls 12 liczb w lotto to sa gracze kamikaze
a jak 4 w lotto wysle to oznacza co bedzie??
Łobuzy.. .
Wylosowali...38 i 24. A gdzie sie podziało...42 ???
--------------------------------------
Wylosowali...38 i 24. A gdzie sie podziało...42 ???
krzysio...weź mu napisz że,jak się chociaż na chwilkę nie pokaże to już go nie lofuniam
lila ..widzisz rośnie komulacja ..to znaczy my nasz polak został przegrany
scolls czylio nic jak by zagrali na 6 skreslen to by napeno cos wygrali
w piekle teraz wesoło,zabawy i hulanki,a grzeją mocno w kaloryferach,wstyd tak oszukać hipcia:
Lila...jak przy tym systemie na 48 zakładow trafiłaś 5/6 to ile jesteś na plusie mniej/więcej i ile by było jak by wleciało 6/6oczywiście jak to nie tajemnica, bo sama nie wiem czy kiedys tego nie zgaracmożesz na @ napisać jakby cio
albin wniosek z tego taki ze nawet taki system jest g..o warty ostatnio tez wyslali system 6/12 i trafili 1/6
Dobry wieczór !
A można wiedzieć,jaka pula była na dzisiejsze losowanie Lotto ? Bo,że na Wtorek jest 20mln,to już wiadomo.
A można wiedzieć,jaka pula była na dzisiejsze losowanie Lotto ? Bo,że na Wtorek jest 20mln,to już wiadomo.
scolls pewnie ze tak przeciez oni tylko kresla 12 z 49 pozostaje sporo nie obstawionych liczb
scolls > szanse są nadal marne przy systemie 12... zobacz na przykładzie multipasko... było 379 typowań 12 liczb i nikt nie trafił nawet 5/12
scolls
A co ja mam powiedziec generator wyrzucił do lotto : 21,41,50,55,3,8,31,72, czyli jakby nad nimi popracowac : 21,10,8 można było sobie na kuponik wpisać . Tak to jest jak Bliźniak w dniu dla Byka próbuje wykiwać los
A co ja mam powiedziec generator wyrzucił do lotto : 21,41,50,55,3,8,31,72, czyli jakby nad nimi popracowac : 21,10,8 można było sobie na kuponik wpisać . Tak to jest jak Bliźniak w dniu dla Byka próbuje wykiwać los
majklasz
myślisz że coś z tej maszyny będzie lepiej niż ze starej?
myślisz że coś z tej maszyny będzie lepiej niż ze starej?
michellex...z tego co wiem to na razie mam 5/6 bo miałam akurat pierwszy kupon w dłoni więc 48 zakładów już się zwróciło ,zobaczymy co tam mam ale musze najpierw odejść od kompa żeby sprawdzić.Jutro napiszę ile mam na + dzisiaj o 14 miałam 6 z 18 i byłabym na plusie 38 zeta nie dużo ale zawsze jakiśś zwrot a teraz trafiłam 9 z 18 zobaczymy co tam jest
bolek31 > jak dla mnie lepiej to wszystko wyglada... wole jak losują powoli po jednej kuli niż tak wszystkie od razu i wolę jak wszystkie są w jednym kolorze
13maxa ..chodz tuu ...jak nie bedzie słuchał zaraz zablokuje twoje gg za 1 mimuta
Sambiana.. .
Ja się dobiorę łobuzom do skóry.. .
Te drugie losowanie nie wpływa na typowanie metodą...jasnowidzenia.. .
-------------------------------------
Ja się dobiorę łobuzom do skóry.. .
Te drugie losowanie nie wpływa na typowanie metodą...jasnowidzenia.. .
-------------------------------------
hejka! jak myslicie ile.zaplaca mi za 4/6 w lotto?? Trafilem a nie wiem ile to moze byc... Zagralem na c-t i jakos mi sie trafilo. A normalnie nie gram, to ze wzgledu na lotto plus
scolls
No a jak takie zbiegi okoliczności wytłumaczyć, że gdy ustalisz liczby a potem nie zagrasz to one akurat wpadają a jak zagrasz to nie
No a jak takie zbiegi okoliczności wytłumaczyć, że gdy ustalisz liczby a potem nie zagrasz to one akurat wpadają a jak zagrasz to nie
Bonus Multi Multi: 70 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
scolls
powiem Ci dlaczego mi się nie podoba
maszyny są podobne do urządzenia dla MM
a tam rzadko trafiam cosik lepszego
powiem Ci dlaczego mi się nie podoba
maszyny są podobne do urządzenia dla MM
a tam rzadko trafiam cosik lepszego
W raju adam i ewka mieli spokój,spali sobie na golasa do momentu kiedy pojawił się ten:postawił zółtą budkę i zaczął kusić do gry:
Medea...
Z mojego snu miałem liczbę...18.
Z mojego snu miałem liczbę...18.
majklasz
może faktycznie będzie lepiej
przy jednym kolorze kulek jest taka sama waga dla wszystkich
może faktycznie będzie lepiej
przy jednym kolorze kulek jest taka sama waga dla wszystkich
Ano witam dawców kasy do cyrku ustawianych kulek.
Jak widzicie ustawka z nowymi maszynami jest super .Jeszcze nie podano wygranych poszczeólnych stopni ,a juz ukazał się baner o kolejnej kumulacji na 20 milionów zł.
Tak wiec macie dowód jak Was dymają z kasy.
Jak widzicie ustawka z nowymi maszynami jest super .Jeszcze nie podano wygranych poszczeólnych stopni ,a juz ukazał się baner o kolejnej kumulacji na 20 milionów zł.
Tak wiec macie dowód jak Was dymają z kasy.
13maxa ..teraz 10 sekund zaraz zamknął gg
wedrowca
Mi ten generator wyrzucił między innymi 81 no i 18 postawiłam a na 9 nie wpadłam
Mi ten generator wyrzucił między innymi 81 no i 18 postawiłam a na 9 nie wpadłam
scolls...we wtorek ida moje w EMw ogóle to podaj stronke gdzie mozna ogladać, bede lukać czasami
talizman > wystarczy po losowaniu wpisac do komputera liczby i od razu wiadomo czy padło czy nie... i tak późno się pojawia baner z kumulacja... powinien maksymalnie 10 minut po losowaniu sie pokazywac
a jaki to jest problem tak szybko wyniki wylapac ?
agatkaa
Co tam u Ciebie ? Bo u mnie kolejny dowód na to, że powinnam byc konsekwentna i nie grac w dni nie dla mojego znaku. Może wyników by to nie poprawiło, ale za to fundusz na grę na dłużej by starczał
Co tam u Ciebie ? Bo u mnie kolejny dowód na to, że powinnam byc konsekwentna i nie grac w dni nie dla mojego znaku. Może wyników by to nie poprawiło, ale za to fundusz na grę na dłużej by starczał
michellex
https://www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
https://www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
bolek31 > te kolorowe kule mnie denerwowaly... mowie ostatnio sobie pod nosem przed losowaniem "żadnych zielonych kul, bo takich wcale nie mam na kuponie" ... no i losują... różowa... zielona... zielona... zielona
Tak scolls w raju był łagodny klimat,a teraz gdyby ewka wyszła w zimie z gołą pupą na ulicę,to choroba gwarantowana:
Dopisano wygrane kaskada
teraz przynajmniej nie bede wiedzidzial że jestem spalony już na starcie
13maxa..
Dopisano wygrane mini lotto
Witam zgromadzonych A jak już poruszył temat gry w euromilion, to jak wyglądają sprawy z wypłatami? Bo podobno z tym jest problem...