Wpisy 1 111 689 – 1 111 788
15 września 2012 22:01 → 15 września 2012 22:11, 100 wpisów
toja..czytałam dzisiaj czat z wczoraj.Zainteresowanie moją osobą widzę było nr1
Lila w wojsku nieraz byly jajca i to ostre fajnie sie teraz wspomina
michellex
jackwar
Trochę dużo ich w jednym śnie tzn. jednoznacznych przedmiotów i ich cech by to był sen na jedno losowanie, ale co ja tam wiem
jackwar
Trochę dużo ich w jednym śnie tzn. jednoznacznych przedmiotów i ich cech by to był sen na jedno losowanie, ale co ja tam wiem
Lila
scolls...ale tylko wspomina,drugi raz pewnie nie chciałbyś tam być.Tam gdzie kończy się zdrowy rozsądek tam zaczyna się wojsko
Dzisiaj na wieczór zainwestowałem 69,5 zobaczymy co wyjdzie
lilano tak to było nie do opanowania. nawet nie wiedziałaś że jesteś takim obiektem zainteresowania nad niektórymi wpisami tylko siąść i płakać
Lila ja tam mialem przegibane tylko pierwsze 3 miesiace pozniej bylo zajefajnie i moglbym isc jeszcze raz
medea , mi jak sie śni to śni ale takiego snu to nie miałem jeszcze , w zasadzie we wszystkich snach cośą robię działam
toja..ja normalnie płakałam ale ze śmiechunajgorzej jak się klony sklonują
lila i to jest najgorsze bo jeszcze ci wmawiają że czarne jest czarne a białe białe
scolls , powspominać fajnie szkoła życia dla ofermów ale ja to tylko czas stracony choć ostatnio spotkałem taką jedną ofermę co ze mną była i się chwali że idzie na emeryturę bo po woju poszedł do policji . W woju płakał bo ciągle coś mu ginęło
Lila
DAWAC LICZBY ZGREDY Z LOTTO !!!!!!!!!!
jackwar
Kilka cyferek byś z tego snu trafił, aż mnie ciekawi czy wieczorne losowanie poprawi ten wynik
Kilka cyferek byś z tego snu trafił, aż mnie ciekawi czy wieczorne losowanie poprawi ten wynik
toja....ja normalnie nie mam sił do tych klonów śmieję się bo co mi innego pozostało
sambiana
sambiana...słyszałam, że śnisz świadomie i to z dobrymi rezultatamiopowiadaj
michellex
medea76
jak wam sie moga snic liczby do lotto
lila ..teraz jest 13maxa...
1maxa ..chodz tuu baw się z kim...
1maxa ..chodz tuu baw się z kim...
HARTGE 7m
pewno nie chcecie sie przyznac ze snia sie wam 1,2,3,4,5,6
toja
toja..mnie w***iały kiedyś a teraz to mam wywalone na nich i zawsze stanę w obronie kogos jak będzie trzeba
lila..na gg
Witam to jak zaczynamy dziś
michellex
Ja zaczęłam eksperyment po raz drugi w życiu razem ze scollsem, ale to nie technika dla mnie zasypiam na kamień. Jedyny plus to niesamowite odprężenie po takim śnie
Ja zaczęłam eksperyment po raz drugi w życiu razem ze scollsem, ale to nie technika dla mnie zasypiam na kamień. Jedyny plus to niesamowite odprężenie po takim śnie
hipopotan