Wpisy 1 111 572 – 1 111 671
15 września 2012 21:36 → 15 września 2012 21:58, 100 wpisów
o zaczęło sie
pamiętam przyjazdy na przepustki braciaka i innych to już nie było innego tematu tylko wojsko... i przeklenstwa...masakra...
pamiętam przyjazdy na przepustki braciaka i innych to już nie było innego tematu tylko wojsko... i przeklenstwa...masakra...
Medea.. .
Każdy sposób jest dobry, który pozwala...przechytrzyć TS.. .
-------------------------------------
Każdy sposób jest dobry, który pozwala...przechytrzyć TS.. .
-------------------------------------
jackwar.....wszystkie ze służb które wymieniłeś z wyjątkiem służby wartowniczej i kuriera po kadrę nie mają dostępu do broni a tym bardziej z ostrą amunicją .
medeus ja nie blondynka
nie obrażając nikogo...
żartuje przeciez...
nie obrażając nikogo...
żartuje przeciez...
Godzina piąta, minut trzydzieści
Kiedy pobudka zagrała
Grupa rezerwy szła do cywila
Niejedna panna płakała
Niejedna panna płakała
Niejednej pannie żal się zrobiło
I serce z bólu zadrżało,
Że jej kochanek szedł do cywila,
A jej się dziecko zostało.
A jej się dziecko zostało!
Na Dworcu Głównym, w mieście Wrocławiu
Wszystkie się panny zebrały,
Z kamieniem w ręku, z dzieckiem na ręku,
Na rezerwistów czekały.
Na rezerwistów czekały!
Kiedy pobudka zagrała
Niejedna panna płakała
Niejedna panna płakała
Niejednej pannie żal się zrobiło
I serce z bólu zadrżało,
A jej się dziecko zostało.
A jej się dziecko zostało!
Na Dworcu Głównym, w mieście Wrocławiu
Wszystkie się panny zebrały,
Na rezerwistów czekały.
Na rezerwistów czekały!
ide wstałam przed 6 cały dzien w kieracie jutro leze do góry d...
toja
Ja przed nikim nie ukrywam, ze żadnych szczególnych umiejętności nie mam poza wiedzą jak to policzyc. Wybrac trzeba samemu, bo liczb zazwyczaj jest dużo. I tu tkwi problem. Bo mogę wyliczyc 20 liczb wpadnie 10 a dana osoba skreślila te drugie 10 Czasami jednak co powiem nieskromnie intuicję mam. Niestety nie działa to gdy próbuje to robic dla siebie
Ja przed nikim nie ukrywam, ze żadnych szczególnych umiejętności nie mam poza wiedzą jak to policzyc. Wybrac trzeba samemu, bo liczb zazwyczaj jest dużo. I tu tkwi problem. Bo mogę wyliczyc 20 liczb wpadnie 10 a dana osoba skreślila te drugie 10 Czasami jednak co powiem nieskromnie intuicję mam. Niestety nie działa to gdy próbuje to robic dla siebie
Lila , podoficer ma klucze do magazynu broni i przejmuje magazyn
islandorka miłych snów z dobrymi wróżbami na następne losowania
Wiem, że żartowałaś. Ja zresztą też
Wiem, że żartowałaś. Ja zresztą też
Lila i wszystkim pa
medea wzajemnie
jackwar...każde otwarcie magazynu przez oficera musi być zgłoszone do oficera dyżurnego jednostki w konkretnym celu.Nawet "referentka" którą podoficer posiada nie upoważnia go do otwarcia magazynu z bronią w celach niewiadomych
Lila jak otworzy magazyn to oficer bedzie wiedzial ze zostal otwarty
kazdy magazyn broni ma zabezpiecznia i alarm,po otworzeniu drzwi oficer dyzurny dostaje info o takim incydencie
PANOWIE zdradzacie tajniackie wiadomości i to od kuchni wojackiej
podoficer nie posiadał referentki , magazyn był otwierany z szefem kompani i razem przeliczany na końcu szef plombował drzwi i pojemnik z kluczami
Lila ja mialem ponad 120 sluzb wartowniczych w tym ponad 20 na dowodcy warty
Kto dzisiaj poprowadzi losowanie ???
------------------------------
------------------------------
toja
Byłoby mi miło Na razie rozwiązuję to w ten sposób, że gram na stałe szczęśliwe liczby bo przecież kiedyś muszą wpasc no i korzystam horoskopfree i tamtejszego generatora. Ale jakby co to nie omieszkam poprosić o pomoc
Byłoby mi miło Na razie rozwiązuję to w ten sposób, że gram na stałe szczęśliwe liczby bo przecież kiedyś muszą wpasc no i korzystam horoskopfree i tamtejszego generatora. Ale jakby co to nie omieszkam poprosić o pomoc
Lila , wiem , ale referentke miała tylko kadra zawodowa , a szef kompanii był odpowiedzialny za magazyn broni .
jackwar sluznie zauwazyl ze podoficer nie ma referentki tylko szef kompani
moja stomatolog ukryła karabin w zębie to dlatego mówiła PLOMBA
czas na chwile prawdy : dzisiaj lotto wylosuje 6 liczb w duzym lotku i beda to liczby w przedziale 1,49
scolls...dla mnie jako osoby która pełniła służbę w jednostce wartowniczej 120 wart to jest pikuś
Lila po 15 to już kadra szła i nie można było przekazywać magazyny , ale otworzyć zawsze było można w razie alarmu .
hipcio jak masz same 40 to nie przeklinaj dnia poki trwa
Lila zamiast obierac nozami my stare wojsko obralismy taka maszyna i wyszly pileczki pingpongowe ale sie szef wqrwil
Hipcio.. .
-------------------
-------------------
jackwar..przeca oficer dyżurny jest obecny w jednostce 24h na dobę razem z jego pomocnikiem .Wyobraź sobie odprawę wart i służb o godzinie 18 bez wydania broni.
z chyba 200 kg ziemniakow polowa poszla w kanal ale ziemniaczki byly jak mlode
Lila ja byłem w Modlinie , w czasie gdy likwidowali jednostki , często było tak że kończyłem jedną służbe a szedłem na drugą by ktoś mógł pojechać na przepustkę . nie mam kalendarzyka ale miałem pełno zapisane , nawet jak byłem starym żołnierzem .
Nadchodzi nowy porządek świata,masoni z pomocą lucypera chcą zmniejszyć populację do 600 milionów,ludzie od chorób zaczną padać jak muchy,a wszyscy dostaną czipy:
Lila jak oficer był z innej kompanii to nie mógł i nie chciał wydawać broni by nie brać na siebie . Broń nam dawali po 15 i mieliśmy do odprawy 17:30 na salach
Dzisiaj oglądam losowanie w TV, bo Multipasko może paść.. .
----------------------------------------------
----------------------------------------------
jackwar...może dlatego dawali wam tak wcześnie broń,żebyście mieli okazję ją wreszcie porządnie wyczyścić
Lila to byla taka maszyna ktora wygladala jak pralka i w srodku miala taki dysk cos jak przy szlifierce katowej i tam nalezalo wrzucic ziemniaki i delikatnie przytrzec a potem tylko oczkowac ale nam sie nie chcialo i zjechalismy je do polowy zeby nie trzeba bylo nic robic
Lila czytałem teorie spiskowe,jest tajna grupa bildenkerg,oddają pokłony sowie i coś knują:
jackwar
policzyłam no wyszło coś takiego :
zestaw podstawowy : 47,31,43,14,,24,21,46,29,37,26,22,38
oraz takie zestawy dodatkowe :
35,75,55,56,11,26,1,3,9,39,19
76,39,5
56,63,5
26,35,71
62,67
38,69,51,32,9
15,12,9,29,
13,65,55,51,29