Wpisy 1 111 489 – 1 111 588
15 września 2012 21:13 → 15 września 2012 21:40, 100 wpisów
dzikus pokaz!!!
ktos wie czy losowanie lotto plus z dzisiaj bedzie mialo nr 1 czy nr tak jak lotto 5214?
Ciekawy jestem czy inka wie ze ma konkurenta
Wszystkim zainteresowanym przypominam, że jutro od 13.27 do 14.56 jest pusty kurs ksieżyca czyli czarno widzę losowanie o 14-stej
jabłka 34, jesc 22, fiolet 5 fiolotowe 3...
toja
Fioletowe jabłka - pewnie były moczone w ..." spirytusie na kośćiach ".
---------------------------------
---------------------------------
Wedrusiu a fuj... na pewno nie dobre !!!
medea śniło mi się że na jakichś cwiczeniach poligonowych byłem , siedziałem z kolegą w nocy takim ala okopie i przejechał nad naszymi głowami transporter opancerzony , chorwacki , serbski czy słoweński . Chcieli nas w czasie snu zaskoczyć i wyskoczyli by nas zaatakować , ja leżąc szybko w ostatniej chwili kałacha przeładowałem i jednego zabiłem a później drugiego . Martwiłem się że miałem tylko jeden magazynek ale postanowiłem od zabitych broń zabrać by mieć czym się bronić i się obudziłem .
ja nie uleglem pokusie i nie puscilem duzego lotka wiecie dlaczego ?
Zadanie ...bojowe dla szpeców od ustawiania maszyny do losowania.. .
----------------------------------------
Macie dzisiaj wylosować ...10. Koniec i kropka.. . Nie ma znaczenia w którym losowaniu.. . Wykonać.. .
------------------------------
----------------------------------------
Macie dzisiaj wylosować ...10. Koniec i kropka.. . Nie ma znaczenia w którym losowaniu.. . Wykonać.. .
------------------------------
zeby bylo wiecej dla mnie w nastepnej kumulacji haaaaaaaaa
islandorka
No to ja chyba mam intuicję bo wszystkie te liczby na wieczór obstawiłam
No to ja chyba mam intuicję bo wszystkie te liczby na wieczór obstawiłam
Lila , w woju byłem dawno , ze 20 lat już niedługo ale kałacha to miałem często w dłoniach i byłem naprawdę dobry w szybkości przeładowania i możliwości oddania strzału
jackwar sennik mówi ze zabic kogos to masz przechlapane u dyrekcji...awantura ostra...
jackwar liczę na poniedziałek dla Mr Paweł, ale jak skończę to ci cyferki podrzucę
jackwar..przeca kałach przeładowuje się sam po każdym wystrzale z ostrej amunicji a ze ślepej musisz mieć nakładkę na lufę
islanderka , w tej chwili jestem na bezrobociu a u dyrekcji to napewno mam przechlapane bo się na nich wypiąłem
po co chcesz się wprowadzać w hipnozę? to nagranie które ci przesłałam nie nadaje się do twoich celów.
Lila , ale żaden żołnierz nie chodzi z odbezpieczoną i przeładowaną bronią . Trzeba odbezpieczyć i przeładować
Jackwar.. .
Po całodniowym przemyśleniu stwierdzam, że z Twojego snu można było...podać do 10 liczb. .
----------------------------------------------------
Po całodniowym przemyśleniu stwierdzam, że z Twojego snu można było...podać do 10 liczb. .
----------------------------------------------------
ja stosuję autohipnozę nagraną przez siebie bo najlepiej ponoć jest słuchać własnego głosu
scols ..lila jest 07 głoś sie
toja owszem nadaja sie tylko moze masz cos jeszcze specjalnie pod tym katem
może to jest jakiś sposób na typowanie 6z49 kałach tablica z 49 liczbami i 6 strzałów
lila..skąd wiesz co to lufa do bron ..
toja sama nagrywasz dla siebieale w sumie to mas racje bo sa nagrania ktore mnie np.zamiast relaksowac denerwuja
juz za pol godziny ktos moze byc szczesliwy ;p
Wędrowca , mi jak już coś się śni to wiem że coś to oznacza , może być że dyrekcja się odezwie , dupki nie mają dokumentacji a ja mam ją w głowie ale może być że ten jeden magazynek to oznaczał jedno losowanie i w drugim coś trafie
Dawać te losowanie... .
-------------------------
nie spisuj jaki pół godziny chyba na twoim zegarku
wedrowiec
Ja staram się nie tyle korzystać z sennika co numerologicznie wyliczać kluczowe słowa i rzeczywiście z 10 liczb da się wykroic
Ja staram się nie tyle korzystać z sennika co numerologicznie wyliczać kluczowe słowa i rzeczywiście z 10 liczb da się wykroic
scolls nie mam wpis1111541
ale jak wejdziesz do sklep spojrzenie tam są różne nagrania i teraz są promocje i są nagrania monroego
ale jak wejdziesz do sklep spojrzenie tam są różne nagrania i teraz są promocje i są nagrania monroego
zadanie dla Pasko
niech TS daje wczesniej losowania...jestem zaaaaaa !!!!
niech TS daje wczesniej losowania...jestem zaaaaaa !!!!
dobra tu juz znikam... i ide drugi www musze zobaczyć cyc i liz
no dobra juz sie tak nie spieszcie z marzeniami
jackwar....masz na myśli służbę wartowniczą w tym momencie czy bieganie z pustym magazynkiem na ćwiczeniach zintegrowanych?
krzysio zo musisz zobaczyc???
scolls tak sama nagrywam to łatwe tylko potrzebne dwa magnetofony
w jednym leci muzyka a na drugim nagrywasz
w jednym leci muzyka a na drugim nagrywasz
Niech TS zabierze w ..... te losowanie za 1 pln, a niech dadzą losowanie o godz. 20.30.
ja byłem w jednostce technicznej ale służb miałem od groma i karabin prawie co dzień , podoficerów z 2 w tygodniu , goniec alarmowy , służba wartownicza , park maszyn . czas leciał
medea
szykuj jutro tyłeczek jak nic nie wygram z podanych cyferek...
szykuj jutro tyłeczek jak nic nie wygram z podanych cyferek...
madea trzeba było mieć na piśmie że podajesz cyferki na odpowiedziałność grającego
islandorka
Przecież ci mówiłam, ze to Twoje stałe liczby bo imię i datę urodzenia masz na całe życie czyli jak nie dziś to ... jutro, ale oczywiście za losowanie
Przecież ci mówiłam, ze to Twoje stałe liczby bo imię i datę urodzenia masz na całe życie czyli jak nie dziś to ... jutro, ale oczywiście za losowanie
o zaczęło sie
pamiętam przyjazdy na przepustki braciaka i innych to już nie było innego tematu tylko wojsko... i przeklenstwa...masakra...
pamiętam przyjazdy na przepustki braciaka i innych to już nie było innego tematu tylko wojsko... i przeklenstwa...masakra...
Medea.. .
Każdy sposób jest dobry, który pozwala...przechytrzyć TS.. .
-------------------------------------
Każdy sposób jest dobry, który pozwala...przechytrzyć TS.. .
-------------------------------------
jackwar.....wszystkie ze służb które wymieniłeś z wyjątkiem służby wartowniczej i kuriera po kadrę nie mają dostępu do broni a tym bardziej z ostrą amunicją .
medeus ja nie blondynka
nie obrażając nikogo...
żartuje przeciez...
nie obrażając nikogo...
żartuje przeciez...
Godzina piąta, minut trzydzieści
Kiedy pobudka zagrała
Grupa rezerwy szła do cywila
Niejedna panna płakała
Niejedna panna płakała
Niejednej pannie żal się zrobiło
I serce z bólu zadrżało,
Że jej kochanek szedł do cywila,
A jej się dziecko zostało.
A jej się dziecko zostało!
Na Dworcu Głównym, w mieście Wrocławiu
Wszystkie się panny zebrały,
Z kamieniem w ręku, z dzieckiem na ręku,
Na rezerwistów czekały.
Na rezerwistów czekały!
Kiedy pobudka zagrała
Niejedna panna płakała
Niejedna panna płakała
Niejednej pannie żal się zrobiło
I serce z bólu zadrżało,
A jej się dziecko zostało.
A jej się dziecko zostało!
Na Dworcu Głównym, w mieście Wrocławiu
Wszystkie się panny zebrały,
Na rezerwistów czekały.
Na rezerwistów czekały!
ide wstałam przed 6 cały dzien w kieracie jutro leze do góry d...
toja
Ja przed nikim nie ukrywam, ze żadnych szczególnych umiejętności nie mam poza wiedzą jak to policzyc. Wybrac trzeba samemu, bo liczb zazwyczaj jest dużo. I tu tkwi problem. Bo mogę wyliczyc 20 liczb wpadnie 10 a dana osoba skreślila te drugie 10 Czasami jednak co powiem nieskromnie intuicję mam. Niestety nie działa to gdy próbuje to robic dla siebie
Ja przed nikim nie ukrywam, ze żadnych szczególnych umiejętności nie mam poza wiedzą jak to policzyc. Wybrac trzeba samemu, bo liczb zazwyczaj jest dużo. I tu tkwi problem. Bo mogę wyliczyc 20 liczb wpadnie 10 a dana osoba skreślila te drugie 10 Czasami jednak co powiem nieskromnie intuicję mam. Niestety nie działa to gdy próbuje to robic dla siebie
Lila , podoficer ma klucze do magazynu broni i przejmuje magazyn
islandorka miłych snów z dobrymi wróżbami na następne losowania
Wiem, że żartowałaś. Ja zresztą też
Wiem, że żartowałaś. Ja zresztą też
Lila i wszystkim pa