Wpisy 111 143 – 111 242
11 maja 2010 22:37 → 12 maja 2010 19:59, 100 wpisów
Hosiu,proszę Ciebie byś jutro podała liczby na wieczór,żebym sobie coś podebrał z Twoich typowań.A czeka mnie wizyta u dentysty.
Żeby na ul.Mysiej (siedziba GUKPWiP) tak pracowali...
czujnie pozdrawiam
czujnie pozdrawiam
Na jednym zakładzie miałem dzisiaj sześć 60tek,a nietoperze,dały tylko dwie.Jak tak dalej pójdzie to będę musiał zredukować karmę dla bałwana.
I znów oboki:ja 15oni14,ja 38oni37,ja 46oni45,ja 80oni79.I kucharza jeszcze w trąbę:Mówił 9 oni 8.
Zapeszanie,tuż przed losowaniem spowodowało,że hipcio poległ.Obecnie z ostatniej wygranej:54zeta pozostała 1 złotówka.Koszmar.
Taka jest piosenka:zbawienie przyszło przez krzyż,ogromna to tajemnica,każde cierpienie ma sens,prowadzi do pełni życia.
Święty Gerard Malejla napisał kiedyś do pewnej kobiety,która miała wstąpić do zakonu,że księżniczki które żyją w świecie pośród rozkoszy i przyjemności,im mają tego więcej tym bardziej są dręczone wewnętrznie.Im więcej tego tym mniej radości w życiu.
Hosiu nie zapominaj dbać czule o takie maleństwo jak pluszak Hipcio.Bo nie wiem co porabia z pluszakiem Lila,bo nie ma jej ciągle na czacie.
Witaj Jandzia,ja na razie nie mogę zmieniać doradcy,bo to nowe koszta.Dopiero jak wygram więcej może dobiorę nowego.Pozdrawiam.
To byłoby straszne gdyby osoby mające mniej pieniążków musiałyby być ciągle smutne.Ale Jezus to zmienił,mówiąc:błogosławieni ubodzy,do was należy królestwo boże,i ze w domu jego ojca jest wiele mieszkań.
sam9- bingo!!!- robienie sobie jaj to moja specjalność :))
gratulki za szósteczkę
pozdrawiam cieplutko
gratulki za szósteczkę
pozdrawiam cieplutko
Jezus przewidział,że osoby pracujące u przedsiębiorcy mogą mu zazdrościć jego sytuacji materialnej.Nie należy nikomu zazdrościć pamiętając,że życie na Ziemi nie trwa długo,a liczy się wieczność.
Hosiu,czemu tak długo Ciebie nie było,czy wędrowałaś po Egipcie lub nurkowałaś w basenie?
Ale masz straszną fotkę w typowaniach Hosiu,czy nie możesz jej zmienić na misia,bo strach tam zaglądać.
Mnie najbardziej denerwuje jak idą mi liczby o jeden obok.Już wolę kiedy wytypuję gorzej i są poprzestawiane o kilka pól.
Hosia strasznie zmieniona,bo nic nie opowiada hipciowi.Pozostaje więc się pożegnać.Buenas noches,buenas noches!Pa,pa.
Witam :)
Ale tu dzisiaj cisza???
Nikt dzisiaj nic o numerkach,kulkach?
Ale tu dzisiaj cisza???
Nikt dzisiaj nic o numerkach,kulkach?
Witam.MADZIU77 nie ma się co dziwić,że nikt nie pisze,a jak sie już pojawi to go potraktują odpowiednio za inne poglądy niż tego co mu sie wydaje że tak ma być i że ma patent na wiedzę.Mnie też już się nie chce pisać,bo zawsze po moim wpisie piesek szczeka.Oto moje liczby na dziś do MM:1,19,21,32,33,39,40,41,48,65.To wszystko.Pozdrawiam i znikam zanim mnie znów piesek obszczeka.
znikaj znikaj biedny rencino, przynajmniej nikt farmazonow nie bedzie pisal
kogucik19 >>> no faktycznie,ale to tak wygląda jakby on czekał na Twój wpis na czacie???
tak tak czekam cale dnie na wpis najmadrzejszego czlowieka i niedlugo farmazoniarz stad zniknie
Witaj kathy!to jest mój dzień,będzie 4 złote do przodu:-)pozdrawiam.
Trzymaj trzymaj i pamiętaj żeby wysłać kupon/y.Ja wyśle na 2 losowania 1,21,41,68,80 Tobie te liczby też polecam,to są te wygrane.
brazil coś Ty się tak czepnął kogucika19 nie lubisz drobiu czy rencistów
Witam.Dzisiaj dobry dzień,bo zaleczyłem jednego ząbka u dentysty.Po drodze wstąpiłem do hipermarketu.Zakupy:słoik grochówki żołnierskiej,żółty serek,cztery cytryny,herbata ekspresowa i żelki na karmę dla bałwana.Maskotka przy kasie,była miła.Warunki:blond włoski,różowe paznokcie,różowy sweterek,uroda:wystarczająca.
Teraz muszę opracować strategię na wieczorne losowanie,tak by inwestycja w doradcę zakończyła się sukcesem.
Jandzia ten Brazyl strasznie rozrabia,nic dziwnego,że ma same jedynki ze sprawowania.Tak ocenił go profesor bałwan.
Podobno jak mówią żołnierze,po zjedzeniu pełnego talerza grochówki ma się dobre myślenie.
Witam wszystkich sympatyków stronki multipasko :)
ps.coś mało nas dzisiaj.
ps.coś mało nas dzisiaj.
hipopotan>>>Ja również uwielbiam maskotki,ale wyłącznie takie o temperaturze ciała 36,6
Pozdr.
Pozdr.
Vento Lila to dobry kucharz,więc jeżeli będziesz wstawiał na jej temat w forum kolorowe przepisy może się skusi,ja nawołuję już długo bez skutku.
Madzia77 dobrze,że już podałaś typowanie,Ricardos podobnie więc teraz tylko pozostaje ściągać liczby pod kierunkiem bałwana.
Rozmawiałem z bałwanem.Uparł się,że chce naśladować błędnego rycerza Don Kichota,i jego śladem zakochany w pięknej Dulcynei z Toboso,ruszyć aby zdobyć sławę pokonując w grze okrutnego czarnoksiężnika Ulryka von Lotto.
witam wszystkich serdecznie
po krótkiej przerwie
i jak tam sukcesy w grze :)
po krótkiej przerwie
i jak tam sukcesy w grze :)
Doberek.W pracy nuda,burza i deszcz w Gdyni,także mam chwilę luzu.Byle do 21wszej.
vento >>> no ale Cię wzięło,to pewnie dlatego,że maj-wiosna :)
ps.jesz i śpisz normalnie?
ps.jesz i śpisz normalnie?
Ricardos zapodawaj szybko dobre liczby bo muszę wygrać na implanty.
hipo ale ja jestem drętwy w typowaniach,także nawet nie patrz na moje liczby.Już się wykruszyłem :(
a propos gratisów...
nadawałam dziś przy kwaterze głównej i za milionosa były do wyboru karty, breloczki i coś tam jeszcze
a za 5 milionosów mata plażowa
nadawałam dziś przy kwaterze głównej i za milionosa były do wyboru karty, breloczki i coś tam jeszcze
a za 5 milionosów mata plażowa
Stanowczo wzywam obywatelkę Lilę do powrotu,apel ten nie może pozostać bez skutku.Pluszaki są zagrożone,Lila wracaj.Hipcio głodny a na dodatek plomba poszła.
Lila nie można zostawić takiego maleństwa pluszaka hipcia i beztrosko wyjechać sobie do Grecji.
gdyby pewna osoba nie dokuczała Lilce napewno byłaby z nami tutaj a tak...... dupa zbita widać gołym okiem że fajne osoby poodchodziły stąd.....niestety
Ja chcę takich gratisów w punktach lotto:czesanie przez maskotki,drapanie po plecach i karma gratis.
Tylko Cimoszewicz,ale nie startuje. Gotow byl sluzyc Polsce 5 lat temu teraz zaszyl sie na wschodnich rubiezach.
Witam wszystkich graczy. Dziś powrót do świata liczb i tak niezbyt częsty, ale można raz na jakiś czas spróbować w tej ''losowej'' grze xD...
Poszło MM na 22:15 rozpis 8/10 stawka x1 koszt 112,50zł.
Liczby: 13,29,33,34,41,43,46,55,59,79
Co myślicie?
Pozdro all
Poszło MM na 22:15 rozpis 8/10 stawka x1 koszt 112,50zł.
Liczby: 13,29,33,34,41,43,46,55,59,79
Co myślicie?
Pozdro all
Witam.A widzisz MADZIU77 jak wytresowany jest ten kundel szczekający co wpis ,jest przy budzie bo tak się wita pana jak wraca do domu właśnie szczeknięciem.Był już taki jeden co czekał na moje wpisy,ale tamten miał wiedzę,i był z niego jakiś pożytek może nie dla mnie, ale dla wielu tak choć, nie wiem jak się to dla nich kończyło ale to nie moja sprawa.I nie znikam bo piesek musi mieć przyjemność witania pana.Taki młody kundel zamiast sie bawić własnym ogonem i używać życia które jest piękne i kolorowe,i zamiast myśleć o swojej rencie,to za cudzą sie bierze.Co gorsze nie jestem na rencie. A on czeka na wpis i waruje.Wierny kundel.Podaje liczby na zmiane "B".Oto one:1,19,21,32,22,39,40,41,20,65.Życzę powodzenia i sukcesów w trafnym typowaniu.Pozdrawiam hipcia i całą jego ferajnę.
Veni.... hmmm 29,33,41,46,59 dla mnie wygląda to nieźle ;)))
29,33,41.... 29,33 to moja parka ;)
29,33,41.... 29,33 to moja parka ;)
hosia... zobaczy się wieczorem, co komutery zdecydują się nam wylosować. Nic z przypadku się nie dzieje, to jest biznes i każdy o tym wiem. Pozorna losowość, logiczna manipulacja trudna do zdjęcia.
Gram jedynie rozpisami jak mam pieniądze, więc śmiać się idzie jak w kolekturze dialog ''ile dziś blankietów Pan ma''...
Gram jedynie rozpisami jak mam pieniądze, więc śmiać się idzie jak w kolekturze dialog ''ile dziś blankietów Pan ma''...