Wpisy 1 110 542 – 1 110 641
15 września 2012 13:18 → 15 września 2012 13:54, 100 wpisów
lilcia mój pies jak jadł trawę to później ja musiałam oczyszczacz podłogi w pokojach bo wszędzie wymiotował tym trawskiem
kondzi..mi wczoraj przez ogród jakaś kuna przeleciała tchurzofretka czy kij wie,chciałam pogłaskać ale była szybsza
lila...tylko szpinak ...a z śmietaną nie
mirnam..
mirnam..
Dzisiaj jadąc do zb czarny kot przebiegł mi drogę i wydrapalem 20zł w krzyżówce
mała...dobre szpinaki ..jadłem piszne tak kobita tez jadła
mala..ja bym nie sprzątała jakby było w domu bo mój wyfrunął by obok
krzysio744 szpinak jest zdrowy, ale niestety mi nie smakuje
lilcia ja swojego najwyżej z drugiego piętra bym pchnęła
lilcia ja swojego najwyżej z drugiego piętra bym pchnęła
mala..jak się zdarza wypadek u psa to mąż musi sprzątnąć,ja pieprze bo musiałby potem dwa sprzątać
mała..talerz były ziemniaki i szpinaki z śmietaną ..ty miałaś zamknąć oczy i spróbuj ammm i jak smak
krzysio744 obiecuję, że tak zrobię zamknę oczy i zrobię amm szpinaka ze śmietaną, może zmienię zdanie
u mnie tradycyjnie - mieloniak, ziemnikaczki i buraczki (co by nie było potem sraczki)
kondi..jak nie było sraczki ..pij same zimne mleka 2 litry póznie 2 godziny ..ty mozesz srał jak woda i powietrze
krzysio, mój zegarek biologiczny działa bez przeszkód a na jutro szykuję leniwe lub ruskie jak kto woli
krzysio744 po mleku sraczki? ja piję codziennie z 3 litry i nic mi nie dolega jeśli dostać takiego ataku to wypij szklankę oleju efekt murowany, szybszy jak chuck norris
kurdę znów mi zapamiętało nick i hasło z tego drugiego nicku
mała...pewnie ty jesteś s.y.l.w.i.a
mala...znam jedną co jak ją w gardle drapie to pije łyżkę olejunie chciałabym po niej wejść do kibla
mała..ok
ja mam z wczoraj 6,8,9,17,34,50,65 i dzisiaj 1,16,22,33,65,76,77
Witam i o zdrowie pytam
gracie dzis plusa w duzym ????
niespisujliczbodemnie oczywiście, już nawet ma zestaw na wieczorne losowanie
lila, przecież mówiłem ,że mam pomagiera - Zelmer się nazywa ,czekam aż dziewczyny zjedzą
ja dopiero musze wytypowac
kondziu...tych kilka talerzy to możesz sam umyć a nie wujka Zelmera męczyć
wam dam 15 mln a mi milion od biedy wystarczy
a że jedzą w sypialni to chyba dzisiaj w nocy z żoną w mieloniaku i buraczkach się bede tarzał
lila..ja eetamm lotto ..mój ojciec dał za 25 zeta TS jede los i cały miesiąc i nic
lilcia jeszcze nie puściałam, ale wszystko już jest przygotowane a Ty zagrasz w lotto plus?
Panie Boże zaraz 14sta pamiętaj o mnie
9/9
bądź 10/10
Dziękuje...
Mała557
9/9
bądź 10/10
Dziękuje...
Mała557
mała ..jak ty wgrosz 1 mln ..ja wiem na myslić ty potrzebyjesz 2 chłopaki
jak wygram miliona to kazdemu tutaj kupie paczke dobrej kawy
przynajmniej tego pierwszego miliona nie bedziesz musiala krasc
a to jeden milion glownej wygranej czy kazdy kto trafi ma miliona ?
mała aha..ok ..a za co chcesz 1 mln za dom czy ferary auto i pokazasz chłopaki jak kto było chwalić
Lila , ale dziś sen miałem , naczytałem się wczoraj przepowiedni i mi się śniło
jackwar, to jest bardzo przygnębiające zajecie - te przepowiednie
jackwar ja ja wygram w lotto, multi czy mini to mam plan przeznaczyć te pieniążki na szczytny cel